Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: zylaki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:37 Jestem wystraszona,mam 23 lata i pomalu zaczynaja mi sie robic zylaki!!!nie pracuje fizycznie,nie siedze tez w biurze,wiec skad sie one wytrzasnely...??? czy wy macie ten sam problem???jesli tak to stosujecie cos??napiszczie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zylaki??? IP: *.fdir.dk / 147.29.86.* 26.08.05, 06:47 Polecam Detralex. Niestety dosc drogi ale skuteczny. Istniejacych zylakow nie zlikwiduje, ale zatrzyma proces, natomiast pajaczki przepedzi bez problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Do Kasi IP: 212.182.94.* 26.08.05, 09:26 Czy ten lek "detralex" mozna kupic bez recepty? i jak jest jego cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Jaka cena? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.05, 09:30 pliss jaka cena Detralexu-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jaka cena? IP: *.fdir.dk / 147.29.86.* 26.08.05, 09:39 Niestety nie znam dokladnej ceny, powinien jednak kosztowac ok 5o zl (kuracja 2 tyg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jaka cena? IP: *.fdir.dk / 147.29.86.* 26.08.05, 09:40 Patrz nizej... czyli jeszcze taniej :)))))) dzieki Morelka! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 co prawda nie do mnie ale tez biore wiec odpowiem 26.08.05, 09:30 Detralex kupuje sie bez recepty i kosztuje ok 35 zl za 30 tabletek. Bierze sie 2 tabletki dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: co prawda nie do mnie ale tez biore wiec odpo IP: 212.182.94.* 26.08.05, 09:40 Morelka- Dziękuje bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaM Re: co prawda nie do mnie ale tez biore wiec odpo IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.08.05, 11:41 Co za bzdury!Detralex jest drogi-56 zł i wcale nie pomoże na żylaki.NA ZYLAKI NIE MA LEKARSTWA!Ewentualnie operacja.Można jedynie złagodzić ból w nogach.Zylaki się po żelach i innych reklamowanych"cudach"nie schowają!Wiem,bo na te tabletki i coraz inne maści wydałam już kupę pieniędzy.I takie głupie reklamy jak np"Lioton-na obrzęki" itp można między bajki włożyć.Z kolei moja koleżanka po operacji(w Polsce)żylaków już od trzech tygodni nie może wstać z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Zadne bzdury!!!!!! 26.08.05, 13:25 Kupuje Detralex 2 razy w miesiacu i place w zaleznosci od apteki 35-37 zl. Mowie o opakowaniu 30 tabletek. Jest tez wieksze ale nie wiem ile kosztuje. Uwazasz ze lepiej nic nie robic i miec oblesne zylaste nogi? Pewnie ze tabletki nie zlikwiduja istniejacych pajaczkow ale zapobiegaja powstawaniu nowym i lagodza bol. No i trzeba sie stosowac do innych zalecen- zero opalania, duzo ruchu, zimny prysznic, nogi unosic do gory to tak w duzym skrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 cena detralexu - sprostowanie 26.08.05, 15:10 Place za detralex 35 zl, ale w aptece w ktorej go kupuje ceny sa rzeczywiscie atrakcyjne. Sprawdzilam cene w "normalnej" aptece i tam kosztuje 47 zl. Takze rozbieznosci w cenach sa i po prostu trzeba dobrze trafic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: zylaki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:57 Posiadam te zbędne "cudeńka" od szesnastego roku życia - sprawa dziedziczna. Częściej występują u kobiet niż mężczyzn - dziedziczne, po ciąży, po hormonach lub choroba zawodowa np.fryzjerek, siedzący tryb życai itd. Jestem po dwóch zabiegach wycięcia, można chodzić od razu niemal po zabiegu lecz nogi spowite są bandażami elastycznymi. Zgadzam się - żadne żele ani tabletki NIE LIKWIDUJĄ! To bzdura i kretyńsko sformuowane reklamy dla naiwnych. TAbletki i żele jedynie łagodzą, likwidują objaw CIĘŻKICH NÓG, poprawiają drożność żył! Polecam rower, unoszenie nóg wysoko, młynki stopami, rezygnację z goroących kąpieli, solarium, słońca. A poza tym to da się żyć - choć faktycznie coś się traci z kobiecości rezygnując z odsłaniania nóg :/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: zylaki??? 26.08.05, 13:29 Przeciez nikt tu nie pisze ze tabletki likwiduja istniejace zylaki, wiec nie rozumiem skad to uniesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: zylaki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:51 Jakie uniesienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: zylaki??? 26.08.05, 13:42 Są takie rajstopy - wyglądają normlnie, ale kupuje sieje w dobrych aptakach - antyzylakowe. Podtrzymuja nogę bardzo ciasno i wspomagają krazenie ku gorze - niemylić z rajstopami wyszczuplającymi, te antyzylakowe są zdrowotne!!!!Ponad to rower to dobry pomysł , zastawki słabna w zyłach w nogach i nie domykają sie- ----/w wyniku ruchu krew się tam nie magazynuje i nie tylko serce ją odpompowuje , ale i ruch wpływa na to super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia K Re: zylaki??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.08.05, 14:17 Miałam złamaną nogę w kostce.Teraz-po kilku latach moja noga do połowy łydki jest granatowo-sina.Zadne specyfiki niestety nie pomagają.Na dokładkę mam chorobę zakrzepową żył.Do końca życia zmuszona jestem nosić spodnie.O włożeniu spódnicy mogę tylko pomarzyć gdyż rajstopy przeciwżylakowe są tylko grubaśne i nie do wszystkich strojów pasują.To se ne wrati... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: zylaki??? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 26.08.05, 14:51 Rower i basen Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: zylaki??? 26.08.05, 15:05 Bzdura. Rajstopy pzreciwżylakowe, masujące produkuje chocby Sanpellegrino , sa delikatne, mają różne kolory itp/Chyba w PRL-u były takie grube dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zylaki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:59 dziekuje wszystkim za taki odzew:)wasze wypowiedzi nie sa pocieszajace,wynika z nich ze nie ma nic skutecznego,oczywiscie oprocz ruchu:(oczywiscie plywam i czasem jezdze na rowerze ale zylaki jak byly tak sa:((((a wciaz widze nowe: ((pozdrawiam i czekam moze ktos znajdzie jakis cudowny lek.... Odpowiedz Link Zgłoś