Gość: alicja IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 12:26 mam piegi na plecach i to dość sporo, czy wypada mi nosic bluzke odkrywajacą plecy? a moze to niezbyt estetyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helen Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:29 Też chciałabym wiedzieć. Wstydzę się nosić odkryte plecy przez te piegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claro Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.tuwien.ac.at 27.08.05, 12:34 no co wy , nie warjujcie!a jak ktos ma na twarzy to co juz mu tylko czador zostal? noscie co lubicie, mnie tam osobiscie piegi sie podobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
marynikaa Re: piegi na odkrytych plecach 27.08.05, 12:44 Nosić wydekoltowane bluzki:) Mi też się piegi podobają :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 12:52 piegi fajne sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:56 Dzięki kobietki :). Kochane jestescie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilia75 Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.net81-67-152.noos.fr 27.08.05, 14:16 Alez kochana piegi to nie problem.....ja mam ich cale mnostwo, na nosie, ramionach i plecach....to takie typowe dla osob o jasnej karnacji i "miodowych" wlosach, a moze nie tylko;)........UWIELBIAM je i twierdze ze sa UROCZE!!! ( to nie tylko moja opinia;) ).......DZIEWCZYNA BEZ PIEG, TO JAK NIEBO BEZ GWIAZD!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie pieguski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no-alarms Re: piegi na odkrytych plecach 27.08.05, 17:31 popieram, piegi są urocze :) uwielbiam dziewczyny/kobiety z wielką ilością piegów, na twarzy, na ramionach, znam jedną, która ma nawet na kolanach :) nie wstydźcie się, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegowata Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 16:01 a mnie nie podobają się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.acn.waw.pl 28.08.05, 16:20 Piegowate ramionka są słodkie i bardzo kobiece, moim skromnym zdaniem :) Niestety nie jestem posiadaczką takowych, a to z powodu... pryszczy :(((( Uważacie, że piegi na plecach to problem? Ja nie mogę pleców wystawić nawet na tyle długo, żeby mi się piegi zrobiły, bo mam brzydki trądzik i przebarwienia po nim. To jest dopiero nieestetyczne! :( Bardzo bym chciała mieć białe plecy i ramiona w złociste piegi, i nosić białą sukienkę bez pleców. Ah, romantyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 22:25 nawet jesli jest ich mnóstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś