Gość: olkaaa IP: *.mdz.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:08 wiecei moze co z tym zrobic? znacie jakies sposoby na wypadajace i lamiace sie wlosy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: wypadajace wlosy!!!!!!!! IP: 217.11.140.* 28.08.05, 20:00 Mam ten sam problem, zauważyłam poprawę ( po miesiącu) po tabletkach drożdżowych ze skrzypem i pokrzywą, używam jedwabiu do włosów biosilk i mgiełki wzmacniającej włosy -Radical- po tym są miękkie i dobrze się rozczesują. Czeszę włosy grzebieniem z zębami rozstawionymi szeroko- wcześniej ze szczotki wyciągałam garść włosów.Aha jeszcze preparat witaminowy. Podobno jeszcze Silica jest bardzo pomocna, właśnie mam zamiar nabyć. Coś to pomaga, bo widzę takie krótkie odrastające włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
jag_24 Re: wypadajace wlosy!!!!!!!! 28.08.05, 20:34 skrzyp, nie tylko pomoże przy wypadających włosach ale i przy łamiących się paznokciach Odpowiedz Link Zgłoś
silverstones1 Re: wypadajace wlosy!!!!!!!! 28.08.05, 20:50 2 lata temu też mi wypadały wlosy, lekarz skierował mnie na badanie krwi i przepisał żelazo w tabletkach. Bardzo mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
saint-agnes Re: wypadajace wlosy!!!!!!!! 29.08.05, 08:23 a mnie fryzjer doradził łykanie cynku wraz z witaminą a+e (bo tylko wtedy się ten cynk wchłania). można też cynk popijać oliwa z oliwek :) mnie bardzo pomogło zresztą robię to do dziś. tylko z przerwami. 1 tabletka cynku i dwie tabletki witaminy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś