IP: 81.15.160.* 29.08.05, 13:53
Dziewczyny,

zastanawiam się nad zakupem dobrej suszarki. Ostatnio zauważyłam znaczącą
różnicę po wysuszeniu włosów Rowentą z jonizatorem i innymi bajerami. Zawsze
myślałam, że suszarka nie ma żadnego znaczenia.. że wszystko zależy od
szamponu... Niestety tak nie jest. Nei wiem jak dobry by nie był szapmon -
moje włosy sa jak pierze po zwyczajnym wysuszeniu moją suszarką.
No i postanowiłam wreszcie zaopatrzyć się w naprawdę dobrą suszarkę (do tej
pory używam Philipsa - średnia półka, jakieś 100 zł z media marktu).

Czy możecie mi coś dobrego polecić ?

Dziękuję
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: colour box Re: suszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:17
      Witam Kasiu.W wiekszosci marketow istnieje mozliwosc zwrotu towaru bez
      wskazania przyczyny.Skoro jonizator zamontowany w suszarce mial dobroczynne
      dzialanie na Twoje wlosy to znaczy ze powinnas skupic uwage na takim
      urzadzeniu.Po prostu probuj. "Dobra" suszarka to pojecie wzgledne.To co
      doskonale sluzy Twoim wlosom wcale nie oznacza ze bedzie idealne dla innych i
      odwrotnie. Wiem cos o tym poniewaz prowadze dwa salony fryzjerskie w
      Warszawie.Pozdrawiam. Blazej.
      • majka.xxx Re: suszarki 29.08.05, 16:45
        pytanie do blazeja:
        mimo tego czy moglbys wskazac mi na poczatek kilka rodzajow dobrych suszarek
        jonizujacych lub nie i firm, ktore je produkuja (cena bez wiekszego znaczenia)
        z gory dziekuje
        • Gość: kasia Re: suszarki IP: 81.15.160.* 29.08.05, 16:47
          majka - przylączam się :-)
          • majka.xxx Re: suszarki 29.08.05, 16:50
            ale jak go odnalezc? byc moze juz nie zajzy do tego watku!!! :)
            • Gość: colour box Re: suszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:51
              Jestem!
              Niech bedzie to suszarka ktora nie jest zbyt dluga poniewaz taka jest
              wygodniejsza w uzyciu w warunkach domowych.To samo dotyczy ciezaru.Lekka nie
              zmeczy Ci rak.Zwroc uwage na sile podmuchu.Mocniejszy latwiej odbija wlosy od
              skory.Zimne powietrze utrwala odbicie i dodaje polysku wlosom.Oczywiscie w
              granicach rozsadku, nie nalezy oczekiwac cudu.Skladane sa (moze) wygodniejsze w
              podrozy ale w domu utrudnia to pewne jej trzymanie.Regulacje temperatury
              posiada kazda ale wskazywalbym na te nieco chlodniejsze gdyz prawie wszystkie
              suszarki z czasem i tak zaczynaja jej nabierac w zwiazku ze zuzyciem. W salonie
              wszystkie te cechy nie maja wiekszego znaczenia ale doskonale znam ten problem.
              Jest jeszcze cos fajnego co polecam do domu do wlosow sredniej dlugosci i
              dlugich. Jest to elektryczna szczotka obrotowa. To jest taka ktora sama sie
              obraca po nacisnieciu odpowiedniego przycisku.Nigdy nie slyszalem slowa
              niezadowolenia od kogokolwiek. A tak na marginesie to wlasnie szczotkowanie
              powoduje ze wlosy sa lsniace i jedwabiste.Proponuje rozejrzec sie wsrod takich
              firm jak; ROWENTA BRAUN PHILIPS.Niestety nie znam obecnej sytuacji na rynku
              nieprofesjonalnym a urzadzenia profesjonalne maja inne niepotrzebne czesto w
              domu cechy.To tak jakbym ja kupil ciezarowke zeby jezdzic po chleb i mleko do
              pobliskiego sklepu.
              Pozdrawiam. Blazej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka