30.08.05, 00:12
dziewczyny czy uzywałyscie tego płynu na wypadanie włosów? jakie macie o nim
opinie? Mi dermatolog przeepisał gdy bardzo wypadały mi moje włosy..fakt
przestały wypadać ale po skonczeniu buteleczki wydawało mi sie ze włosy
jeszcze bardziej zaczeły wypadać niż przedtem..zastanawiam sie nad kupnem
Loxonu 2%
Obserwuj wątek
    • kamelusia Re: Loxon 5% 30.08.05, 00:15
      dodam ze słyszałam ze uzywa sie go wtedy gdy mamy łysienie androgenowe ale ja
      czegos takiego nie mam a jednak dermatolog mi to przepisał
    • kamelusia Re: Loxon 5% 07.09.05, 22:27
      up
    • oksana.zarewicz Re: Loxon 5% 19.09.05, 10:25
      Witam
      Jeżeli nie maz androgenowego wypadania włosów, to nie widzę sensu stosowania
      Loxonu ani 2 ani 5%. Spróbuj powcierać w skórę głowy wyciąg ze skrzypu polnego
      lub preparat zawierający antyutleniacze (pytaj w aptekach).
      Pozdrawiam
      Oksana
    • malgogaj Re: Loxon 5% 20.09.05, 13:13
      Mi lekarz tez kiedys przepisal podobny srodek. Poczytalam troche o nim i wydaje
      mi sie ze jest nic nie wart. Dziala tylko na lysienie typu meskiego i tylko
      jesli sie go uzywa. Jesli przestajesz to wlosy dalej wypadaja.
      • attenzione Re: Loxon 5% 24.09.05, 23:37
        no wlasnie mi tez dermatolog przepisal ten loxon, mimo ze nie wiem czy mam ten
        typ lysienie(jak to sprawdzic?:|). poprostu poprosilam o cos na wzocnienie
        wlosow, bo mi starsznie wypadaly a Pani doktor mi przepisala Loxon. W trakcie
        kuracji bylo ok, a jak przestalam uzywac(zuzylam tylko jedna buteleczke) zaczely
        mi wypadac jeszcze bardzije niz przed:/ Teraz mam naprawde problem, starsznie
        sie boje o moje wlosy i jestem zalamana. Do tego mam wlsoy farbowane i niedlugo
        powinnam farbowac odrosty ale sie boje ze wlosy tego nie przetrzymaja:/ a z
        odrostami chodzic przeciez nie moge:|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka