Dodaj do ulubionych

Chylińska w Sopocie

IP: *.e-wroc.com 02.09.05, 21:39
ale ładnie wyglądała w porównaniu z miskami ,ktore wlasnie kroluja na Tvp 2
to tamte jej dzisiaj do piet nie dorastaja
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Chylińska w Sopocie IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:47
      Swietny makijaz ktory zrobił z niej piękną kobiete i bardzo twarzowa fryzura.
      Natomaist ruch sceniczny i cała oprawa straszna...
      Ona jest jak 100% facet 0 kobiecosci i subtelnosci. No i brak dobrej stylizacji
      w ubiorze ,jestem przekonana ze te buty + sukienka to zestaw wybrany przez nią
      samą ,powinna jednak skorzystac z rady fachowców w tej dziedzinie
      • Gość: kar Jej maximum IP: *.broker.com.pl 02.09.05, 22:38
        W życiu lepiej nie wyglądała! Fryzura, makijaż (choć trochę mocny, ale przecież
        sceniczny, sukienka- po prostu osiągnęła swoje maximum jeśli chodzi o wygląd.
      • Gość: Aśka Re: Chylińska w Sopocie IP: 62.233.195.* 02.09.05, 23:19
        A kogo Wy byście chciały z niej zrobić? Kolejną lalę wymachującą tyłkiem i
        silikonem? To nie ta półka. To rock a nie popelina popowa.
      • Gość: e Re: Chylińska w Sopocie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 00:11
        zgadzam się z Tobą w 100%. wygladała super, ale te ruchy i gesty, ona jest
        strasznie mało kobieca, rozumiem ze wykonuje taki styl muzyki ze nie bedzie
        blondi z silikonami ale mnie takie zachowanie po prostu razi, chłop z budowy
        niejeden jest bardziej subtelny niż ona.
    • jooza A Doda... 03.09.05, 00:43
      ... świeciła tego wieczoru "plastrami nasutkowymi". Ble!
    • Gość: tanya Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:45
      moim zdaniem wygladala zaje... ;) makijaz, fryzurka, sukienka - super! no i
      rewelacyjny kolorek na paznokciach: fuksja :D
      • Gość: paulinka Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:51
        Az mi szczęka opadla jak ją zobaczylam :) Pieknie !! Wreszcie ma w sobie troche
        kobiecosci-zgadzam sie ze gesty sa troche meskie, ale wyrobi sie kobieta :) Jej
        wygląd tego wieczoru powalał na kolana !! Tak 3mać Agnieszko :)
        • Gość: kasia Re: Chylińska w Sopocie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 18:30
          Mi tez sie podobala! Sukienka dobrze dobrana do butow (swietnych zreszta) Fakt,
          ruchy meskie, ale to przeciez Chylinska :) Jak na nia, byla bardzo kobieca i
          zgrabna. Podoba mi sie jej konsekwencja - potrafi sie zmieniac jednoczesnie
          pozostajac soba. No i zaskoczyla mnie pierwsza piosenka - typowy dance w ustach
          Chylinskiej :) az mi szczeka opadla i smialam sie w glos :))) Brawo dla Agi za
          poczucie humoru (no i swietny rockowy aranz). Jednym slowem, trzydziestoletnia
          Agnieszka rozkwitla :)
          • Gość: kasia Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:49
            a jakieś zdjęcia gdzieś są, bo nie oglądałam na żywo?
            • Gość: aaa Re: Chylińska w Sopocie IP: *.e-wroc.com 03.09.05, 21:54
              sopotfestival.onet.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka