Gość: aaa IP: *.e-wroc.com 02.09.05, 21:39 ale ładnie wyglądała w porównaniu z miskami ,ktore wlasnie kroluja na Tvp 2 to tamte jej dzisiaj do piet nie dorastaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Chylińska w Sopocie IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:47 Swietny makijaz ktory zrobił z niej piękną kobiete i bardzo twarzowa fryzura. Natomaist ruch sceniczny i cała oprawa straszna... Ona jest jak 100% facet 0 kobiecosci i subtelnosci. No i brak dobrej stylizacji w ubiorze ,jestem przekonana ze te buty + sukienka to zestaw wybrany przez nią samą ,powinna jednak skorzystac z rady fachowców w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Jej maximum IP: *.broker.com.pl 02.09.05, 22:38 W życiu lepiej nie wyglądała! Fryzura, makijaż (choć trochę mocny, ale przecież sceniczny, sukienka- po prostu osiągnęła swoje maximum jeśli chodzi o wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Chylińska w Sopocie IP: 62.233.195.* 02.09.05, 23:19 A kogo Wy byście chciały z niej zrobić? Kolejną lalę wymachującą tyłkiem i silikonem? To nie ta półka. To rock a nie popelina popowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Chylińska w Sopocie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 00:11 zgadzam się z Tobą w 100%. wygladała super, ale te ruchy i gesty, ona jest strasznie mało kobieca, rozumiem ze wykonuje taki styl muzyki ze nie bedzie blondi z silikonami ale mnie takie zachowanie po prostu razi, chłop z budowy niejeden jest bardziej subtelny niż ona. Odpowiedz Link Zgłoś
jooza A Doda... 03.09.05, 00:43 ... świeciła tego wieczoru "plastrami nasutkowymi". Ble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:45 moim zdaniem wygladala zaje... ;) makijaz, fryzurka, sukienka - super! no i rewelacyjny kolorek na paznokciach: fuksja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:51 Az mi szczęka opadla jak ją zobaczylam :) Pieknie !! Wreszcie ma w sobie troche kobiecosci-zgadzam sie ze gesty sa troche meskie, ale wyrobi sie kobieta :) Jej wygląd tego wieczoru powalał na kolana !! Tak 3mać Agnieszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Chylińska w Sopocie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 18:30 Mi tez sie podobala! Sukienka dobrze dobrana do butow (swietnych zreszta) Fakt, ruchy meskie, ale to przeciez Chylinska :) Jak na nia, byla bardzo kobieca i zgrabna. Podoba mi sie jej konsekwencja - potrafi sie zmieniac jednoczesnie pozostajac soba. No i zaskoczyla mnie pierwsza piosenka - typowy dance w ustach Chylinskiej :) az mi szczeka opadla i smialam sie w glos :))) Brawo dla Agi za poczucie humoru (no i swietny rockowy aranz). Jednym slowem, trzydziestoletnia Agnieszka rozkwitla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Chylińska w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:49 a jakieś zdjęcia gdzieś są, bo nie oglądałam na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chylińska w Sopocie IP: *.e-wroc.com 03.09.05, 21:54 sopotfestival.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś