Dodaj do ulubionych

nowości Vichy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:41
Wkrótce pojawią się:
* Nutrilogie balsam do ust w tubce
* Novadiol na noc
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:30
      w l'orealu pracujesz, ze tak wszystko wiesz ? ;)
      • Gość: justy Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:44
        w aptece
        nie wiem wszystkiego
        ;)
      • Gość: Malgosia Re: nowości Vichy IP: *.pl 06.09.02, 14:32
        Gość portalu: qwerty napisał(a):

> w l'orealu pracujesz, ze tak wszystko wiesz ? ;)

A co ma L'Oreal do Vichy???
        • Gość: justy Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:11
          Vichy jest marką należącą do koncernu L'Oreal. La Roche Posay też. I jeszcze
          kilka innych znanych marek.
          • Gość: Nici Re: nowości Vichy IP: 62.233.188.* 06.09.02, 20:27
            A wypróbowałyście może już te nowości vichy do ciałka?
            Żelokrem pod prysznic i peeling?
            • Gość: Masia Re: nowości Vichy IP: *.dtcentrum.pl 09.09.02, 09:52
              Ja wypróbowałam żel pod prysznic i peeling z serii Lipidiose. Zdecydowanie
              polecam. Żel jest bardzo wydajny, świetnie sie pieni, łatwo spłukuje,
              przyjemnie pachnie. Skóra jest po nim miękka. Peelingiem również jestem
              zachwycona. Ma dość dorbne ziarenka, ale skóra jest po nim gładka, jest bardzo
              wydajny. Wczesniej skuszona pochwałami na forum kupiłam peeling Exfotonic
              L'oreal. I moim zdaniem w porónaniu z nim Vichy wypada o wiele lepiej. L'oreal
              ma grube ziarenka, po użyciu szczypała mnie skóra. Vichy jest delikatniejszy, a
              skóra jest po nim gładsza. I Vichy jest zdecydowanie bardziej wydajny.
              Uzywam teraz całej serii Lipidiose, tzn. żel pod prysznic, peelin i balsam do
              ciała i skórę mam mięciutką i delikatną, a zwykle narzekałam z powodu jej
              nadmiernej suchości.
              Najlepiej poproś najpierw w aptece o próbki, to sama się przekonasz czy Ci te
              kosmetyki odpowiadają.
              Masia
          • Gość: katrina Re: nowości Vichy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:56
            Gość portalu: justy napisał(a):

> Vichy jest marką należącą do koncernu L'Oreal. La Roche Posay też. I jeszcze
            > kilka innych znanych marek.

Wieeeeeeeeeeeeeeelu. Można sprawdzić na ich stronie "najgłówniejszej", tzn,
            stronie koncernu, a nie kosmetyków firmowanych nazwą L'oreal. Oni wręcz
            zakrawają na monopolistę :)
    • georgina Re: nowości Vichy 06.09.02, 21:18
      Czesc,
      Ja jestem posiadaczka tego balsamu do ust.Kupilam go za granica. jest
      doskonaly. Polecam.
      • Gość: justy georgina! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:47
        Napisz prosze coś więcej o Nutrilogie Levres: czy jest tłusty a może się
        wchłania bez śladu? Czy daje połysk? Czy ma smak?
        • Gość: Georgina Re: georgina! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 21:59
          Ten balsam do ust Nutrologie Levres daje bardzo delikatny polysk, dlugo
          utrzymuje sie na ustach a smak, coz taki zwyczajny.. Aha i jest dosyc wydajny.
          Ja dosyc gruba warstwe nakladam na noc i rano usteczka mam jak nowe ale uzywam
          tez podczas dnia zamiast pomadki. Ogolnie dobrze nawilza. Zaplacilam ze niego
          3.50 funtow brytyjskich.
          Pzd
          • Gość: justy Re: georgina! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:00
            dzięki :)
            W Polsce kosztuje ok. 27zł
            • Gość: Georgina Re: georgina! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 23:13
              To w Polsce wychodzi troszke drozej.
              Pzd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka