Gość: justy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:41 Wkrótce pojawią się: * Nutrilogie balsam do ust w tubce * Novadiol na noc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:30 w l'orealu pracujesz, ze tak wszystko wiesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:44 w aptece nie wiem wszystkiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: nowości Vichy IP: *.pl 06.09.02, 14:32 Gość portalu: qwerty napisał(a): > w l'orealu pracujesz, ze tak wszystko wiesz ? ;) A co ma L'Oreal do Vichy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowości Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:11 Vichy jest marką należącą do koncernu L'Oreal. La Roche Posay też. I jeszcze kilka innych znanych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nici Re: nowości Vichy IP: 62.233.188.* 06.09.02, 20:27 A wypróbowałyście może już te nowości vichy do ciałka? Żelokrem pod prysznic i peeling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: nowości Vichy IP: *.dtcentrum.pl 09.09.02, 09:52 Ja wypróbowałam żel pod prysznic i peeling z serii Lipidiose. Zdecydowanie polecam. Żel jest bardzo wydajny, świetnie sie pieni, łatwo spłukuje, przyjemnie pachnie. Skóra jest po nim miękka. Peelingiem również jestem zachwycona. Ma dość dorbne ziarenka, ale skóra jest po nim gładka, jest bardzo wydajny. Wczesniej skuszona pochwałami na forum kupiłam peeling Exfotonic L'oreal. I moim zdaniem w porónaniu z nim Vichy wypada o wiele lepiej. L'oreal ma grube ziarenka, po użyciu szczypała mnie skóra. Vichy jest delikatniejszy, a skóra jest po nim gładsza. I Vichy jest zdecydowanie bardziej wydajny. Uzywam teraz całej serii Lipidiose, tzn. żel pod prysznic, peelin i balsam do ciała i skórę mam mięciutką i delikatną, a zwykle narzekałam z powodu jej nadmiernej suchości. Najlepiej poproś najpierw w aptece o próbki, to sama się przekonasz czy Ci te kosmetyki odpowiadają. Masia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: nowości Vichy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:56 Gość portalu: justy napisał(a): > Vichy jest marką należącą do koncernu L'Oreal. La Roche Posay też. I jeszcze > kilka innych znanych marek. Wieeeeeeeeeeeeeeelu. Można sprawdzić na ich stronie "najgłówniejszej", tzn, stronie koncernu, a nie kosmetyków firmowanych nazwą L'oreal. Oni wręcz zakrawają na monopolistę :) Odpowiedz Link Zgłoś
georgina Re: nowości Vichy 06.09.02, 21:18 Czesc, Ja jestem posiadaczka tego balsamu do ust.Kupilam go za granica. jest doskonaly. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy georgina! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:47 Napisz prosze coś więcej o Nutrilogie Levres: czy jest tłusty a może się wchłania bez śladu? Czy daje połysk? Czy ma smak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georgina Re: georgina! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 21:59 Ten balsam do ust Nutrologie Levres daje bardzo delikatny polysk, dlugo utrzymuje sie na ustach a smak, coz taki zwyczajny.. Aha i jest dosyc wydajny. Ja dosyc gruba warstwe nakladam na noc i rano usteczka mam jak nowe ale uzywam tez podczas dnia zamiast pomadki. Ogolnie dobrze nawilza. Zaplacilam ze niego 3.50 funtow brytyjskich. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: georgina! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:00 dzięki :) W Polsce kosztuje ok. 27zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georgina Re: georgina! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 23:13 To w Polsce wychodzi troszke drozej. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś