dagny1001 15.09.05, 14:48 Włosy wypadają mi garściami. Słyszałam, że pomaga czarna rzepa, ale w jakiej postaci, skąd ją wziąć i jak stosować? Szampony z czarnej rzepy sklepowe chyba nawet koło rzepy nie leżały :(. Macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alohaa Re: czarna rzepa? 15.09.05, 15:41 nie wiem skąd wziąć, bo prawde mowiąc nie widziałam nigdzie czarnej rzepy wsklpeach ani na bazarkach, ale kiedys stosowałam to paskudztwo w ten sposob, iż tarłam rzepę na tarce (grube oka wystarcza) i ta pape nakładałam na skore włosów. Dobrze piekło, ale zdaje sie że też dobrze działało. Odpowiedz Link Zgłoś
xiao Re: czarna rzepa? 15.09.05, 17:36 akurat jest sezon na czarną rzepę, widziałam nawet w supermarketach, wygląda jak czarny burak. w środku jest biała. Odpowiedz Link Zgłoś
annamariar Re: czarna rzepa? 15.09.05, 23:44 Czarna rzepe mozna kupic na targu. Najlepiej utrzec ja na drobnej tarce albo wycisnac sok w sokowirowce i natrzec nim skore glowy. Rzepa strasznie smierdzi a skora niemiolosiernie piecze, ale uwazam ze warto sie poswiecic. Szampony z czarna rzepa na pewno nie dadza takich rezultatow jak samodzielnie wycisniety i wtarty sok. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: czarna rzepa? 16.09.05, 12:15 jak nie masz rzepy, to polecam płukanki z pokrzywy po każdym myciu włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
leigif Re: czarna rzepa? 16.09.05, 13:56 a jak już ci sie znudzi zabawa z czarna rzepa, to sprobuj szamponu, balsamu i lotionu SEBORADIN (Inter Fragrance) kazdy ok 11zl. U mnie zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
katriona1 Re: czarna rzepa? 19.09.05, 12:03 ja też kiedys stosowałam ale krótko ponieważ zapach czarnej rzepy utrzymywał sie długo na włsoach nawet po kilkakrotnym umyciu. teraz chętnie bym do tego wróciła, kłopoty z wypadajacymi włosami mam od paru lat, tylko nie wiem jak pozbyć się tego zapachu Odpowiedz Link Zgłoś