Dodaj do ulubionych

ARDENBEAUTY- Allegro

19.09.05, 10:15
Będę wdzięczna za porae. Nie znam tej wody, chcę kupić na prezent i to MUSI
być w 200% :) oryginał.
Którego ze Sprzedawców polecicie lub które z wystawionych wód są wg Was
oryginałami?
www.allegro.pl/search.php?string=ardenbeauty
Obserwuj wątek
    • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 19.09.05, 10:34
      czy lepiej tu?
      www.e-perfumy.pl/linia.php?l=88&pa=187
      dziwi mnie tak duża różnica w cenie pomiędzy tym samym produktem w perfumerii
      internetowej i takiej "na żywo" (np. sephora, douglas itp)
    • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 20.09.05, 10:45
      Czy na prawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? :(
      • katka76 Re: ARDENBEAUTY- Allegro 20.09.05, 11:34
        Te perfumy, oryginalne w Douglasie kosztują 120 zł za 50ml. Wydaje mi sie ze to
        pewniejsza sprawa.
        • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 20.09.05, 11:37
          dziwne, byłam co prawda w Sephorze i woda perfumowana 50ml kosztowąła ok. 200zł
          (podobnie w Marrinoud)
    • Gość: ziereal Re: ARDENBEAUTY- Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 12:39
      www.allegro.pl/show_item.php?item=63206959 oryginal imo
      tak samo perfumy-kremy

Arden tylk ou nas jest wysoką połką jeśli chodzi o perfumy:), tzn w USA to taki
      sobie sredniaczek.
      • marghot Nie tylko w USA... 20.09.05, 12:42
        ...np. w Grecji marka też nie należy do najdroższych. U nas jakjos tak dziwnie
        ją umiejscowiono
    • Gość: len Re: ARDENBEAUTY- Allegro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.05, 13:31
      Perfumen powinien mieć oryginalne wody
      www.allegro.pl/show_item.php?item=63437390
      Kupiłam u niego kilka dni temu dwie wody ale jeszcze nie odebrałam przesyłki,
      więc na 200% za niego nie mogę ręczyć.

W Rossmanie są podobno duże przeceny wód, idź najpierw do Rossmann sprawdzić,
      czy nie sprzedają tej Arden, bo wiem że tej marki perfumy też sprzedają, może
      akurat obejmuje ją promocja. Perfumy w Rossmann bywają naprawdę tanie, a Arden
      nie należy do drogich marek.

Dzisiaj dostałam awizo, więc dziś lub jutro pójdę na pocztę po przesyłkę, jeśli
      chcesz czekać, mogę napisać o swoich odczuciach, kiedy już wypróbuję te nowe
      zapachy od Perfumena. Nie wiem tylko, czy będę umiała je dobrze ocenić, bo są
      to dwie wody męskie, kupione dla ojca. Może tata pomoże...

Pozdrawiam!
      • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 20.09.05, 13:37
        Super, chętnie poczekam na Twoją opinię :)
    • Gość: cassis Re: ARDENBEAUTY- Allegro IP: *.gov.pl 20.09.05, 13:44
      bartek_allegro też ma oryginały
    • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 20.09.05, 13:48
      teraz tak szukam sobie w sieci i zajrzałam na stronke dionet.pl - ceny mnie
      powaliły, sa b. niskie - na niektóre wody, aż strach czy są to oryginały...
    • Gość: len Re: ARDENBEAUTY- Allegro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.05, 02:38
      Odebrałam przesyłki, a mój tata dwukrotnie już użył tych kosmetyków. Nie dam Ci
      200% gwarancji, jak byś pewnie chciała :) że to są oryginalne kosmetyki, bo
      dosyć szybko zapach wietrzeje. Poszłam nawet do Sephory, żeby porównać, ale
      kurka... oryginały też nie są trwałe. Opakowania, butelki - 200%
      oryginalności ;) Zapach też identyczny, mam tylko niewielką wątpliwość do
      trwałości. Ktoś na forum O preumach już o tym pisał, że perfumy od Perfumena
      jakby szybciej tracą zapach, mimo ze wszystko niby jest ok, może się
      zasugerowałam tym, nie wiem. W każdym razie tata jest zadowolony z zakupu i
      twierdzi, że są to wody oryginalne, no i fajnie, skoro tak. Łatwiej by mi było
      to ocenić, gdybym kupiła jakiś damski zapach, zwłaszcza taki, który znam dobrze
      i go używałam, ale szkoda mi pieniędzy na taki zakup "testowy".

Co do Twoich Ardenbeauty to w starych WysokichObcasach widziałam reklamówkę
      Rossmana z przeceną tej wody - 50 ml edt za 74 zł albo 79 zł. Gazeta pochodziła
      sprzed dwóch tygodni.

Pozdrawiam!!
      • marghot Re: ARDENBEAUTY- Allegro 23.09.05, 11:04
        ah, niestety w Rossmannie cena już "normalna", czyli 150zl za 50ml - chyba się
        spóźniłam :(
        • Gość: len Re: ARDENBEAUTY- Allegro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.05, 13:29
          Oj, to przykro mi, bo to była dość znaczna obniżka. Ale jeżeli to nie jest
          pilny zakup dla Ciebie, możesz odczekać i śledzić ceny w tej drogerii, bo oni
          chyba dość często robią promocje na zapachy. Ewentualnie przy jakichś zakupach
          podpytać panią w kasie, czy aby nie planują w najbliższym czasie takich
          promocji, jeżeli będzie życzliwa, odpowie (chociaż pewnie nie powinna tego
          robić).

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka