Dodaj do ulubionych

!Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow!

IP: *.chello.pl 20.09.05, 01:10
Jakiego uzywacie? Poleccie mi prosze jakis, ktory nie zrobi chelmu na glowie,
ale utrwali fryzure na dosyc dlugo i usztywni wlosy.
Obserwuj wątek
    • Gość: adzi Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.arcor-ip.net 20.09.05, 09:23
      hej!
      polecam lakier palette (tak jak farba do wlosow). Nie skleja wlosow jak np.
      taft, fajnie utrwala i w ogole - super. Odkad sprobowalam, nie uzywam innego.
      Pozdrawiam
      • Gość: kornelia Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.rajskanet.pl 20.09.05, 09:30
        ja mam cieńkie i bardzo miękkie włosy, od lekieru wymagam, żeby własnie lekko
        usztywniał włosy, nie robił kasku, i zeby fryzura się trzymała prawie cały
        dzień. Uzywam od kilku lat lakieru Lanza Finishing Freeze - duza 300 ml butelka
        za ok 60 zł
        • Gość: kasia Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.05, 13:21
          Ja chyba najbardziej lubie czerwonego Tafta. Palette dla mnie tak smierdzi, ze
          sie dusze.
    • Gość: caitriona Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:26
      ja takze polecam palette, jest swietny, od pewnego czasu używam zielonego
      lakieru Sunsil, z taka śmieszną, zagiętą końcówką, on jest dodający objętości i
      rzeczywiście jest bardzo dobry.
    • Gość: bortula Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: 195.116.43.* 20.09.05, 17:44
      Dla mnei niezastąpiony jest fioletowy supersilk(NIE sunsilk a własnie
      supersilk) dostepny za około 8 zł np. w kioskach ruchu. na głowie mam piórka
      które polakierowane taftem timotei czy innymi lakierami dostapnymi na rynku
      szybciutenko wracaja do swej"wyjsciowej" poozycji:/ nie jest drogi, zapach ma
      sredni, ale usztywnia i utrwala. za te cene warto spróbowac. jak nie bedzie
      odpowiadał to nie bedzie zal wydanych pieniedzy pozdrawiam
    • kixi Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! 20.09.05, 20:37
      Ja obecnie używam lakieru "loki" i jestem zadowolona choć trzeba go rozpylać z
      większej odległości żeby zbytnio nie "moczył" włosów.Palette też lubię a nie
      znoszę lakieru firmy Joanna nabłyszczającego,ma koszmarnie duszący i śmierdzący
      zapach i nie trzyma zbyt mocno fryzury.
    • Gość: lola Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: 62.233.195.* 21.09.05, 01:36
      tylko czarny TAFT! nie skleja fryzury, za to doskonale utrwalał mojego mini-
      irokeza:))
      • Gość: Ofelia1982 TAFT bezowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:15
        jest naprawde dobry. wlasnie ZUPELNIE nie skleja, prawie bezzapachowy (na
        poczatku psikalam kilka razy bo nie wiedzialam czy cos sie psiknelo;), a dobrze
        trzyma..jakos tak zdrowo i naturalnie wlosy po nicm wygladaja..polecam
    • mroofka2 Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! 21.09.05, 17:57
      wellaflex nabłyszczający i utrwalający
    • Gość: mada Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:29
      Ja uzywam Timotei bo nie robi mi kasku na głowie i jak na lakier nawet
      przyjemnie pachnie
    • Gość: Kamila Re: !Do dziewczyn uzywajacych lakieru do wlosow! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:40
      może być też Taft w szarym, metalicznym opakowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka