Dodaj do ulubionych

TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy

IP: 212.244.254.* 11.09.02, 10:02
moje drogie!!!
czy możecie polecić mi coś, a raczej kogoś w tej sprawie?
nie chcę niewiadomo jakiego fachowca, tylko chodzi mi o zwykłe strzyżenie, a nie uśmiecha mi sie płacić za to 50 zł.

dzięki:)))
Obserwuj wątek
    • misiunia2 Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy 11.09.02, 10:43
      Jolu! W zwyklym (nie firmowym)zakladzie na Mokotowie mycie, strzyzenie i
      modelowanie kosztuje ok. 40 zl. Nie sadze, zebys w centrum, gdzie wszystko jest
      drozsze znalazla tanszego fryzjera. Ponizej 40 PLN to chyba jakis maly zaklad w
      innej dzielnicy. Ale moze warto odlozyc kase i pojsc do ktoregos z drozszych
      Krzysiow?:-) Drozszych bo - mam nadzieje - nowoczesnych profesjonalistow :-)
    • Gość: e Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: warspite.ch.u* 11.09.02, 10:50
      Idz do Tomka Kalinowskiego na Nowiniarskiej, wprawdzie zaplacisz raczej wiecej
      ok 60-70zl, ale jest to naprawde dobry fryzjer, ktory sam dobierze Ci fryzure,
      kolor i co tam jeszcze chcesz.
      • Gość: gAndzia Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 10:59
        chyba az tak tani i dobry sie wyklucza w warszawie:)
      • Gość: Helena Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 11:00
        Tanio i w Centrum Warszawy to sie wyklucza. Musisz szykowac ok. 80 PLN za
        standartowego fryzjera. Wszyscy co lepsi licza sobie od 100 PLN. Strzyrzenie za
        50 PLN to najszybciej znajdziesz w jakims osiedlowym zakladzie. Niestety.
        H.
        • Gość: jolka Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: 212.244.254.* 11.09.02, 11:06
          dziewczyny, dzieki za info:)))
          nie pochodze z Warszawy i szczerze mówiąc, te ceny mnie przerażają:(((
          w mojej m-cowośći za lepszego fryzjera płaci się 35 zł (mycie, strzyżenie, czesanie!!!)
          dla porównania - balejaż, strzyżenie, modelowanie - ok.100!

jest różnica, co???

pozdrawiam
          • Gość: Apia Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.185-136-217.adsl.skynet.be 11.09.02, 11:08
            A ja w moim miescie, w salonie Laurenta, za mycie, strzyzenie i modelowanie place 25zl.
            • Gość: gAndzia Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 11:11
              to może jolu obetnij włosy przy okazji wizyty w domu. bo na tym naprawde nie ma
              co oszczędzać. w warszawie za 35 zł naprawdę cię tylko oszpecą:) albo raz
              odżałuj i pójdx do dobrego (słynny krzyś bierze 70 zł), a podcinaj gdzieś
              taniej?
              • Gość: jolka Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: 212.244.254.* 11.09.02, 11:19
                i chyba tak zrobię,
                z resztą parę razy korzystałam w Warszawie z usług fryzjerskich i muszę przyznać, że zadowolaona nie byłam:(
                no, chyba że odwiedziłabym np. Krzysia - to co innego!
                • Gość: gAndzia Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 11:21
                  no niestety. dlatego tak sie tym krzysiem ekscytujemy:)
                  • deptaczek Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy 11.09.02, 16:35
                    bo nie jest drogi (70 zl za strzyzenie w centrum to umiarkowana cena),
                    bo sie wychodzi od niego bez wewnetrznej potrzeby natychmiastowego uczesania
                    sie od nowa
                    bo nastepnego dnia mozna samej ulozyc wlosy i dobrze wygladac
                    tyle powodow wystarczy, nie?
                • Gość: gAndzia Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 11:21
                  no niestety. dlatego tak sie tym krzysiem ekscytujemy:)
      • Gość: yaga Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: 213.206.132.* 11.09.02, 17:28
        a podasz pozostałe namiary jakis telefon, adres dokładniejszy
        dzieki
        • Gość: yaga Re: TANI, sprawdzony fryzjer w centrum Warszawy IP: 213.206.132.* 11.09.02, 17:29

> a podasz pozostałe namiary jakis telefon, adres dokładniejszy
          > dzieki
          chodzi mi o fryzjera na Nowiniarskiej
          ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka