Gość: Margotka IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 15:00 Drogie Kobietki, Czy moglybyscie polecic korektor dobrze kryjacy cienie pod oczami ? Czekam na wasze rady i pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 15:10 ja niezmiennie używam Rimmel, kiedyś 1000 caresses, teraz Hydrasense - z gąbką, nie wysusza, ok. 20 zł. Jest też podobny w płynie Bourjois... Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 20:24 Ja niezmiennie od paru lat - Great Wear Maybelline (juz kiedys o tym pisałam). Odcień 01 fair. Swietnie kryje ale należy kłaść niewiele i wklepać opuszkiem palca. Moim zdaniem lepszy niz "wysokopółkowe". pozdrawiam renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: Korekor pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 21:37 A czy wymienione przez Was korektorki nie odkladaja sie w drobnych zmarszczkach pod oczami ? I jak dlugo wytrzymuja w stanie niezmienionym na buzi :)? Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 21:48 moge troche reklamy?tylko troche Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 21:57 Gość portalu: okęciak napisał(a): > moge troche reklamy?tylko troche Dawaj, dawaj:))) Co Revlon ma pod oczka? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 22:00 nie przebieraj nozkami w kacie, tylko chodz;) najwyzej pisz [revlon reklama] w temacie i tyle;)) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 10:09 mi się nic nie odkłada, ale zmarsczki dopiero zaczynają się robić :-). Fakt, że staram się go dobrze rozprowadzić, żeby nie było smug, ale jak zrobię to zgrabnie, to wszystko jest OK i raczej trwale, tzn. dopóki nie dorobię sobie cieni z rozmazanego tuszu ;-). A'propos Maybelline: nie jestem pewna czy te korektory nie są wycof(yw)ane... Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 20:07 Faktycznie coś w tym jest. Mam swój od bardzo dawna, ale moja kumpela miała problem z dostaniem, wszędzie był kolor 2. Jeśli go wycofają to koniec związku ja-Maybelline. Jedną pomadkę, którą uwielbiałam Iced Coffee zastąpili innym kolorem pod ta sama nazwą. O mało nie skończyłam na zawał. A teraz korektor? Czytałam na którymś anglojęzycznym forum,że Maybelline robi takie numery w Stanach nagminnie. Bad, bad... A teraz kwestia odkładania się pod oczami - ważne jest by wklepać, i to mało. Trzyma się cały dzień, chyba, że zacznę trzeć oczka (alergia). ........... pozdrawiam renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 19:42 Ja tak samo: Maybelline był moim pierwszym korektorem i przy niem zostałam- od lat zaspokaja moje wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thea Re: Korekor pod oczy IP: 62.99.160.* 12.09.02, 10:24 ja polecam krem pod oczy Thermal S Vichy. moja siostra, ktora od lat ma oczy jak mis panda, po tygodniu stosowania zapomniala o wszelkich korektorach (od ktorych byla juz chyba uzalezniona). efekt spektakularny i az nie moglam uwierzyc, bo sama kupowalam jej rozne drogie kremiki pod oczy i do tej pory zaden inny nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 10:46 a ja odradzam. likwiduje worki, ale nie cienie, nawet nie ma tego w opisie. poza tym niemiłosiernie się klei. na wizazu są co prawda dopiero dwie oceny (w tym jedna moja) ale za to obie na 3. To nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 16:40 No tak.Odrazu wiadomo o co chodzi. Korektor roswietlajacy z serii skinlights sluzy do kamuflazu niedoskonalosci skory ,drobnych zmarszczek oraz sincow pod oczami.Odbijajac swiatlo sprawia ze zmarszczki wydaja sie optycznie plytsze.ble ble ble to formulka z opakowania. Korektor sprzedawany jest w trzech kolorach i kosztuje 45 nowych polskich zlociszonow. Tylko niech nikt mi nie przysyla rachunku za wykorzystane miejsce pod r....e ups pod informacje dla Pan Forumowiczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Korekor pod oczy IP: *.szwajcarska.pl 12.09.02, 17:59 A próbowałas YSL -Touche Eclat? , to narazie najlepszy korektor jaki miałam , ma bardzo praktyczne opakowanie "we flamastrze" i co najwazniejsze doskonale spełnia swoją rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 12.09.02, 18:30 Ostrzegam: to nie jest korektor, tylko rozswietlacz. Rzeczywiscie bardzo dobry produkt, ale nie tuszuje cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Korekor pod oczy IP: *.szwajcarska.pl 12.09.02, 18:44 U mnie świetnie się sprawdza jezeli chodzi o tuszowanie cieni pod oczami. wg. mnie bardzo dobrze kryje a do tego jak wspomniałaś rozświetla twarz więc posiada same plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Korekor pod oczy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.09.02, 19:30 Świetny jest korektor pod oczy diora anticerne perfecteur - występuje w czterech odcieniach więc łatwo dobrać coś dla siebie. Nawet po kilku godzinach pozostaje niewidoczny i nie uwypukla zmarszczek. Szczerze polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 12.09.02, 19:45 Mialam go, jest rzeczywiscie super (kolor, rozswietlenie, latwo sie rozprowadza, dlugo trwa), ale moich cieni nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Korekor pod oczy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.09.02, 19:48 Oj:-(( Ja go kupowałam mojej mamie, która ma dość ciemne te cienie i jej bardzo przyzwoicie maskował. Jesteś widać jakimś trudnym przypadkiem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 13.09.02, 15:23 Pogubilam sie. Moja ostatnia wypowiedz dotyczyla Touch Eclat. Jesli chodzi o Diora, mialam jeden ich korektor, taki w granatowej tubce, uwazam go za jeden z lepszych i jemu rzeczywiscie nie mozna bylo zarzucic, ze nie maskuje. Takie tubkowe w kremie sa dla mnie najlepsze, zasadzam sie teraz na ten polecany przez Marude korektor Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Korekor pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.09.02, 15:26 ja nie mam cieni bardzo mocnych, więc uzywam touch eclata, a ja sie nie wyśpię:) to korektor clinique płynny z taka gąbeczką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 13.09.02, 15:31 Ten Clinique tez mam, ale rzadko uzywam, bo wlazi mi w zmarszczki mimiczne. Zeby nie wlazil musze go delikatnie i cierpliwie wklepywac, na co zwykle nie mam czasu, wiec uzywam tylko od swita. A na co dzien Shiseido, tez z gabeczka. A ty jestes zadowolona z tego Clinique? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Korekor pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.09.02, 15:36 jestem, ale tez go wklepuje, zresztą kazdy muszę:) na co dzień wystarcza mi ysl, a ten sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś