magdzie 27.09.05, 18:26 mnie intryguje. serial jak serial, nic specjalnego, ale przyznaje: ma w sobie cos co kręci. przepraszam za plotkarstwo i sianie zametu. Magda:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 27.09.05, 18:27 cóż z tego, ze jest zaobraczkowany i jest tatusiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:09 boski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: 82.177.98.* 27.09.05, 21:18 Zgadzam się dobrze wygląda! Polecam gorąco film,w którym gra główną rolę, mianowicie BIALA SUKIENKA,z serii Polskie Swieta!nie wiem, czy nie przekręcilam tytulow,Film genialny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:19 dajcie link z jego foto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an oto jego stronka ze zdjęciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:33 www.pawel-malaszynski.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:20 img88.imageshack.us/my.php?image=jarazy20cf.png Odpowiedz Link Zgłoś
justine_1984 Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 27.09.05, 23:35 Zgadzam się z Wami kobietki:ten facet jest boski!!!Świetnie wygląda,ma wspaniały uśmiech,a przede wszystkim(no dobra,może nie przede wszystkim,ale też:))ma cudowny głos,taki niski,fajowy po prostu.Kończą mi się przymiotniki powoli.Poza tym ma w serialu super ciuchy,w przeciwieństwie do Brodzikowej,która chodzi cały czas na czarno-biało.Ta czarna kurtka na motor,brązowa marynarka,czarny sweter z rozcięciem przy szyi i dżinsy.Facet ma klasę i urok,a że zajęty to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 08:01 O gustach się nie dyskutuje ale jak już piszemy szczerze...on mi się wogóle nie podoba!! Brzydal....nie lubię facetów z wąskimi ustami a poza tym ma 26 lat a wygląda - staro! Jest taki pomarszczony... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenna Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 08:32 Hej, hej on ma 29 lat i wygląda normalnie jak na swój wiek. Ani młodo ani staro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makówka Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:48 Mnie urzeka jego uśmiech...hmmmm. Jest w nim coś jeszcze intrygujacego, ale nie potrafię określić co, poprostu to coś co przyciąga moją uwagę do jego osoby! Super facet (to moje skromne zdanie)! Dodam tylko, że jego styl ubierania się też jest super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:24 a dla mnei jest bardzo przecietny!wrecz w ogole mi sie nie podoba!juz wiecej ma w sobie tez facet co pracuje z magda w kancelarii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:37 Ile Wy macie lat, że zachwycacie się gościem znanym tylko z ekranu??? Może on jest denny??? Czy jeszcze wylepiacie sobie plakaty z idolami na ścianach??? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 10:43 w plotkowaniu wiek jest nieistotny. a moze jest a moze nie jest denny a na scianach wieszam sobie plakaty ale Andy Warhola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:48 Napisałaś, że facet ma coś, co Cię "kręci". Mnie facet może "zakręcić", jak z nim porozmawiam i ocenię, kto zacz i co ma w głowie - ot różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 11:10 kreci mnie wizualnie... i nie musze tego oceniac spotykajac sie z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.e-wroc.com 28.09.05, 13:19 tez sie zgadzam,że Małaszyński jest jednym z najprzystojniejszych aktorów w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: KASIA 28.09.05, 13:37 o jezu alez sie czepiasz.plotkowanie o mezczyznach to rzecz babska:))i nie dramatyzuj,nie mowimy o Johnnym Deppie tylko o Malaszynskim ktorego mozna spotkac w wawce na ulicy.wiecej luzu kobieto bo ci sie wrzody porobia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:58 :-) jestem wyluzowana, ale mimo wszystko "nakręcanie się" idolami z ekranu uważam za domenę nastolatek.... Odpowiedz Link Zgłoś