Dodaj do ulubionych

plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",cholernie

27.09.05, 18:26
mnie intryguje.
serial jak serial, nic specjalnego,
ale przyznaje: ma w sobie cos co kręci.
przepraszam za plotkarstwo i sianie zametu.
Magda:)
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 27.09.05, 18:27
      cóż z tego, ze jest zaobraczkowany i jest tatusiem:))
      • Gość: Nati Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:09
        boski;-)
      • Gość: lilimarlene Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: 82.177.98.* 27.09.05, 21:18
        Zgadzam się dobrze wygląda! Polecam gorąco film,w którym gra główną rolę,
        mianowicie BIALA SUKIENKA,z serii Polskie Swieta!nie wiem, czy nie przekręcilam
        tytulow,Film genialny!!!!!!
    • Gość: gf Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:19
      dajcie link z jego foto
      • Gość: an oto jego stronka ze zdjęciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:33
        www.pawel-malaszynski.prv.pl/
    • Gość: maja Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:20
      img88.imageshack.us/my.php?image=jarazy20cf.png
      • justine_1984 Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 27.09.05, 23:35
        Zgadzam się z Wami kobietki:ten facet jest boski!!!Świetnie wygląda,ma
        wspaniały uśmiech,a przede wszystkim(no dobra,może nie przede wszystkim,ale
        też:))ma cudowny głos,taki niski,fajowy po prostu.Kończą mi się przymiotniki
        powoli.Poza tym ma w serialu super ciuchy,w przeciwieństwie do
        Brodzikowej,która chodzi cały czas na czarno-biało.Ta czarna kurtka na
        motor,brązowa marynarka,czarny sweter z rozcięciem przy szyi i dżinsy.Facet ma
        klasę i urok,a że zajęty to norma.
        • ooo7 Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 08:01
          O gustach się nie dyskutuje ale jak już piszemy szczerze...on mi się wogóle nie
          podoba!! Brzydal....nie lubię facetów z wąskimi ustami a poza tym ma 26 lat a
          wygląda - staro! Jest taki pomarszczony...
          • dalenna Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 08:32
            Hej, hej on ma 29 lat i wygląda normalnie jak na swój wiek. Ani młodo ani
            staro....
    • Gość: Makówka Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:48
      Mnie urzeka jego uśmiech...hmmmm. Jest w nim coś jeszcze intrygujacego, ale nie
      potrafię określić co, poprostu to coś co przyciąga moją uwagę do jego osoby!
      Super facet (to moje skromne zdanie)! Dodam tylko, że jego styl ubierania się
      też jest super .
      • Gość: mysia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:24
        a dla mnei jest bardzo przecietny!wrecz w ogole mi sie nie podoba!juz wiecej ma
        w sobie tez facet co pracuje z magda w kancelarii!
        • Gość: Kasia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:37
          Ile Wy macie lat, że zachwycacie się gościem znanym tylko z ekranu??? Może on
          jest denny???
          Czy jeszcze wylepiacie sobie plakaty z idolami na ścianach??? Żenada
          • magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 10:43
            w plotkowaniu wiek jest nieistotny.
            a moze jest a moze nie jest denny

a na scianach wieszam sobie plakaty ale Andy Warhola...
            • Gość: Kasia Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:48
              Napisałaś, że facet ma coś, co Cię "kręci". Mnie facet może "zakręcić", jak z
              nim porozmawiam i ocenię, kto zacz i co ma w głowie - ot różnica...
              • magdzie Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol 28.09.05, 11:10
                kreci mnie wizualnie...
                i nie musze tego oceniac spotykajac sie z nim...
                • Gość: liza Re: plotkarsko:Paweł Małaszyński z "MAGDY M",chol IP: *.e-wroc.com 28.09.05, 13:19
                  tez sie zgadzam,że Małaszyński jest jednym z najprzystojniejszych aktorów w
                  Polsce
              • wildorchid Re: KASIA 28.09.05, 13:37
                o jezu alez sie czepiasz.plotkowanie o mezczyznach to rzecz babska:))i nie
                dramatyzuj,nie mowimy o Johnnym Deppie tylko o Malaszynskim ktorego mozna
                spotkac w wawce na ulicy.wiecej luzu kobieto bo ci sie wrzody porobia
                • Gość: Kasia Re: KASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:58
                  :-) jestem wyluzowana, ale mimo wszystko "nakręcanie się" idolami z ekranu
                  uważam za domenę nastolatek....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka