Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:18 Pojawiła sie ta nazwa juz pare razy Mogłybyscie powiedziec cos więcej o tym kremie?Gdzie można go kupić?Ile kosztuje i dokładniej o jego przeznaczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luc Re: isotrexin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:26 nie kupisz go tak sobie bo jest na recepte... w aptece sie kupuje... przeznaczenie podobno na tradzdik... mi nie pomogl... ale na kazddego dziala inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: isotrexin 02.10.05, 17:34 i to nie jest krem ale masc, bo po zaschnieciu zostawia taka przezroczysta skorupke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: isotrexin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:36 dokladnie ale ja bym nazwala to zelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: isotrexin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:03 mhm Dzieki Myślałam ze to jakis krem typu Acne derm Jeśli ta masc, zel jest na recepte to pewnie należy do silniejszych specyfików a aż takich nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheila Re: isotrexin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:48 To jest isotretinoina z erytromycyną. Silniejsza wersja Isotrexu. Żel w galaretkowatej postaci, ma silne działanie złuszczające. Tylko na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
rapallo Re: isotrexin 03.10.05, 22:41 Isotrexin obok Differinu jest jednym z najskuteczniejszych leków przeciwtrądzikowych.Ma silne działanie przeciwłojotokowe,dlatego polecany jest do cer wyjątkowo szybko obrastających w łój.Ja bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś