Dodaj do ulubionych

kredyt bez etatu

21.12.05, 19:01
Czy ktoś z was otrzymał kredyt w sytuacji gdy jego dochody pochodzą wyłącznie z umów o dzieło? Czy to trwa dłużej, jakieś dodatkowe warunki, restrykcje? Umów o dzieło jest od kilkunastu lub więcej firm, dochody lekko powyżej 100tys. brutto (przed podatkiem i 50% uzyskiem), w poprzednim roku podobnie. Kredyt na 400 tys. O kredyt wystąpiłem przez pośrednika. Pośrednik twierdzi, że nie będzie problemów Millenium i GE mają kredyty dla takich osób. Ale czy jest tak rzeczywiście? POśrednik jak to pośrednik- przecież nie powie, że będzie kijowo, ale bojowo i kredyt dostanę za trzy miesiące po zdobyciu 1/4 etatu, chociażby jako stróż nocny z umową na czas nieokreślony.Podpisałem już umowę z deweloperem i obawiam się, że nie zdążę. Mam czas do 20.01.2006 Może odezwie się ktoś, kto otrzymał taki kredyt, nie będąc na ŻADNYM etacie.

Z murarskim pozdrowieniem
Obserwuj wątek
    • kajka777 Re: kredyt bez etatu 22.12.05, 01:10
      w mBanku jest mozliwy kredyt przy umowach o dzieło, o ile trwają one od 12
      miesięcy z tym samym pracodawcą - chyba. Tzn. nie jestem pewna czy od 12 mcy z
      tym samym pracodawcą czy od 12 miesięcy, ale mogą być z różnymi.
    • kasia336 Re: kredyt bez etatu 22.12.05, 12:10
      Umowa o dzieło nie jest w tym momencie problemem. Między innymi w mBanku i
      MultiBanku jest taka mozliwość. Warunkiem są umowy od conajmniej 12 msc (i nie
      musi być to ta sama firma).

Dla zainteresowanych z chęcią podam nr do sprawdzonego doradcy MB z Wa-wy.
      Bezpłatnie doradza i pomaga w zgromadzeniu dokumentów.
      tel.509236090

Pozdrawiam
      • darek19060 Re: kredyt bez etatu 22.12.05, 13:26
        Dzięki bardzo za informacje, ale czy jest ktoś kto dostał kredyt w takiej sytuacji? Ile to trwało, czy były jakieś dodatkowe restrykcje ze strony banku?
        Umowy z różnymi firmami od ponad 7 lat.
        • kajka777 Re: kredyt bez etatu 22.12.05, 13:59
          Skoro jest taka mozliwość, to pewnie ktos dostał. Spróbuj, umówienie się z
          doradcą nic nie kosztuje.
          Z tego, co wiem, potrzebne jest zaświadczenie od ostatniego pracodawcy, kopie
          poprzednich umów i ewentualnie wyciagi bankowe z konta, na które spływało
          wynagrodzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka