Dodaj do ulubionych

Helena Rubinstein Force C pod oczy

IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 18.09.02, 11:29
dziewczyny, czy któraś z Was używała? mam straszne cienie pod oczami, a
słyszałam, że krem jest wart swojej ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 18.09.02, 11:46
      dla mnie ta seria to jedno z większych rozczarowań, na cienie pod oczy
      polecałabym ci anti gravity clinique, którego efekty naprawde widziałam.
    • Gość: gAndzia Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 18.09.02, 11:46
      dla mnie ta seria to jedno z większych rozczarowań, na cienie pod oczy
      polecałabym ci anti gravity clinique, którego efekty naprawde widziałam.
    • hokusai Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy 18.09.02, 13:18
      ja mialam i bylam zadowolona. Spektakularnych efektow nie zauwazylam, ale byl
      OK jesli chodzi o nawilzenie, uczucie gladkosci, lekkie wygladzenie zmarszczek.
      Wlasciwie taki jak wiele innych kremow - o bardzo milym zapachu i apetycznym
      kolorycie i konsystencji. Czy wart swojej ceny? Hmmmm- watpie. Pozdrawiam,
    • Gość: magamaga Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 18.09.02, 18:29
      Na cienie mi nie pomogl w ogole, a nawilza slabo, bo to zel. Nie polecam.
      • Gość: siago Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 21:18
        Wszystkim dziękuję za radę. Już sama nie wiem, co zrobić - do późna siedzę przy
        komputerze i w efekcie wyglądam, jakbym wyszła właśnie z grobu :(
        • anexxa Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy 18.09.02, 21:26
          kup sobie antigravity clinique. mi pomoglo. albo
          najlepiej, wez najpierw probke.

xx.
          • Gość: ja Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: 213.17.175.* 19.09.02, 08:29
            A ja bardzo lubię tę serię choć żel pod oczy, według mnie, jedynie nawilża.
            Uwielbiam krem z tej serii i chetnie kładę go również pod oczy. Po nim cerę
            mam "promienistą i wypoczętą". Dobrze działa na naczynka i przebarwienia.
            A podkłady są dla mnie również super, super.
          • Gość: saxony Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.09.02, 09:07
            antigravtiy rzeczywiscie bardzo ladnie rozjasnia cienie pod oczami.

pozdrawiam.s.

• Gość: ania Re: Helena Rubinstein Force C pod oczy IP: 217.98.124.* 19.09.02, 08:36
          A ja polecam Vitabolic Lancom'a,to jedyny specyfic,a używałam ich sporo,po
          którym moje cienie i poranne opuchnięcia są dużo mniejsze.Przyznaję jednak ,że
          nie miałam Cliniq'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka