Gość: kaśka IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 15:22 Najlepszy gabinet koszmetyczny w Poznaniu - co proponujecie? Przy okazji napiszcie tez, jak tam z cenami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nene nie ma takiego? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 11:31 ja niestety nie mogę nic polecić, tam gdzie chodziłam potrafiono zepsuć nawet hennę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: nie ma takiego? IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:58 Albo na forum brak Poznanianek, albo rzeczywicie - nie mamy gdzie w Poznaniu pielegnowac urody! Zastanawiam sie nad Kenzo, bo slyszalam kilka dobrych opinii, ale sama nie bylam, wiec nie zachwalam. Moze ktos byl? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: pytanie do Pań z Poznania 20.09.02, 12:36 nie mam zielonego pojecia, gdzie jest najlepszy gabinet w Poznaniu, a w swoim zyciu zaliczylam ich kilka :-) chyba najmilej jest w TBS na Murawie - gabinet Mada - wejscie od strony Castoramy, tam henna jest henną, depilacja depilacją, ceny normalne, a najmilsza jest pani Asia ewentualnie mozna jeszcze zaryzykowac i umowic sie do YR na Gwarna Koralik (Poznanianka) PS. a gdzie jest ten gabinet, co nawet henny nie potrafia zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:18 Slyszalam ze w YR na Gwarnej jest niemila obsluga... Chyba ze sie zmienila zaloga. Mnie taka opinia zrazila i nie poszlam, nie sprawdzilam. Cos kiepsko z tymi gabinetami Poznan wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:23 Ehhh kiepsciutko... tez szukam dobrego gabinetu w Poznaniu, latka leca a dobrego niet Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 gabinet YR 20.09.02, 13:29 ja bylam na Gwarnej dosc dawno temu na oczyszczaniu kobieta nie byla zbyt gadatliwa, co mnie osobiscie odpowiada, jedynie strasznie mnie denerwowalo, ze byla przeziebiona i wyduszajac moje syfki ciagle pociagala nosem nie razilo mnie nic, oprocz jej kataru, ale i tak nigdy wiecej tam nie poszlam a na slubne paznokcie ide do Asi z zoltych TBSow Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: gabinet YR IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:34 A powiedz mi w tych TBS'ach naprawde robia wszystko dobrze? oczyszcznie np?? Szczerze mowiac mialabym bliziutko :)) M Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: gabinet YR 20.09.02, 13:45 na oczyszczaniu akurat nie bylam osobiscie, ale byla moja kolezanka i wygladala calkiem niezle :-))) ja lubie henne (brwi i rzesy) u p.Asi, bo akurat nic nie szczypie i wygladam normalnie, a nie jak matka z rodziny Adamsow :-))) bylam ostatnio w gabinecie na Sieradzkiej i tlumaczylam babsku, zeby nie zrobila za ciemnej tej henny, a jak pokazala mi lusterko, to myslalam ze jej po prostu za usluge nie zaplace!!! u p. Asi nie ma tego typu atrakcji :-))) tylko sie nie pomyl, bo w tych TBSach sa chyba 3 gabinety + 3 salony fryzjerskie, ale wyprobowalam tylko ten od strony Castoramy, a z fryzjerow to tylko Kadus swoja droga, to ja tez mam blisko :-))) Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: gabinet YR IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:51 > swoja droga, to ja tez mam blisko :-))) :)) Mieszkam na Kosmonautów a pomieszkuje Pod Lipami :)) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: gabinet YR 20.09.02, 14:02 cale Winogrady sa bliskie memu sercu :-))) we wczesnym dziecinstwie mieszkalismy na Przyjazni, potem przez cale zycie na Zwyciestwa i tam mieszkaja moi rodzice :-))) a juz wkrotce przeprowadzamy sie z mezem do Suchego Lasu ot, i cala moja historia Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah a Kadus? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:09 Szukam obecnie dobrego fryzjera w Poznaniu.Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: a Kadus? 20.09.02, 15:16 dla mnie OK - staranny baleyage, ladne ciecie, piekne uczesanie na slub oddaje sie zawsze tylko w rece p.Pauliny Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: a Kadus? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:29 Pani Pauliny powiadasz...Hmm...Szukam po prostu kogoś kto będzie umiał mi doradzić,bo brak pomysłu a zwyczajnie mam ochotę "coś" zrobić. I tez mam bardzo blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:56 na Górnych Ratajach, ale nie wiem czy powinnam podawac nazwę, bo może trafiłam na słabą kosmetyczkę; tam jest duża rotacja personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:58 A YR w M1 ? Mam niedaleko, może macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś