Dodaj do ulubionych

pytanie do Pań z Poznania

IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 15:22
Najlepszy gabinet koszmetyczny w Poznaniu - co proponujecie?
Przy okazji napiszcie tez, jak tam z cenami.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nene podciągam (no/txt) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.09.02, 18:33
    • Gość: nene nie ma takiego? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 11:31
      ja niestety nie mogę nic polecić, tam gdzie chodziłam potrafiono zepsuć nawet
      hennę.
      • Gość: Kaśka Re: nie ma takiego? IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:58
        Albo na forum brak Poznanianek, albo rzeczywicie - nie mamy gdzie w Poznaniu
        pielegnowac urody!
        Zastanawiam sie nad Kenzo, bo slyszalam kilka dobrych opinii, ale sama nie
        bylam, wiec nie zachwalam. Moze ktos byl?
    • koralik27 Re: pytanie do Pań z Poznania 20.09.02, 12:36
      nie mam zielonego pojecia, gdzie jest najlepszy gabinet w Poznaniu, a w swoim
      zyciu zaliczylam ich kilka :-)
      chyba najmilej jest w TBS na Murawie - gabinet Mada - wejscie od strony
      Castoramy, tam henna jest henną, depilacja depilacją, ceny normalne,
      a najmilsza jest pani Asia
      ewentualnie mozna jeszcze zaryzykowac i umowic sie do YR na Gwarna

Koralik (Poznanianka)

PS. a gdzie jest ten gabinet, co nawet henny nie potrafia zrobic?

• Gość: Kaśka Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:18
        Slyszalam ze w YR na Gwarnej jest niemila obsluga... Chyba ze sie zmienila
        zaloga. Mnie taka opinia zrazila i nie poszlam, nie sprawdzilam.
        Cos kiepsko z tymi gabinetami Poznan wypada...
        • Gość: Monka Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:23
          Ehhh kiepsciutko... tez szukam dobrego gabinetu w Poznaniu, latka leca a
          dobrego niet
        • koralik27 gabinet YR 20.09.02, 13:29
          ja bylam na Gwarnej dosc dawno temu na oczyszczaniu
          kobieta nie byla zbyt gadatliwa, co mnie osobiscie odpowiada, jedynie strasznie
          mnie denerwowalo, ze byla przeziebiona i wyduszajac moje syfki ciagle pociagala
          nosem

nie razilo mnie nic, oprocz jej kataru, ale i tak nigdy wiecej tam nie poszlam

a na slubne paznokcie ide do Asi z zoltych TBSow

Koralik
          • Gość: Monka Re: gabinet YR IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:34
            A powiedz mi w tych TBS'ach naprawde robia wszystko dobrze? oczyszcznie np??
            Szczerze mowiac mialabym bliziutko :))
            M
            • koralik27 Re: gabinet YR 20.09.02, 13:45
              na oczyszczaniu akurat nie bylam osobiscie, ale byla moja kolezanka i wygladala
              calkiem niezle :-)))
              ja lubie henne (brwi i rzesy) u p.Asi, bo akurat nic nie szczypie i wygladam
              normalnie, a nie jak matka z rodziny Adamsow :-))) bylam ostatnio w gabinecie
              na Sieradzkiej i tlumaczylam babsku, zeby nie zrobila za ciemnej tej henny, a
              jak pokazala mi lusterko, to myslalam ze jej po prostu za usluge nie zaplace!!!
              u p. Asi nie ma tego typu atrakcji :-)))
              tylko sie nie pomyl, bo w tych TBSach sa chyba 3 gabinety + 3 salony
              fryzjerskie, ale wyprobowalam tylko ten od strony Castoramy, a z fryzjerow to
              tylko Kadus
              swoja droga, to ja tez mam blisko :-)))

Koralik
              • Gość: Monka Re: gabinet YR IP: *.gamma.com.pl 20.09.02, 13:51
                > swoja droga, to ja tez mam blisko :-)))

:)) Mieszkam na Kosmonautów a pomieszkuje Pod Lipami :)) a ty?
                • koralik27 Re: gabinet YR 20.09.02, 14:02
                  cale Winogrady sa bliskie memu sercu :-)))

we wczesnym dziecinstwie mieszkalismy na Przyjazni, potem przez cale zycie na
                  Zwyciestwa i tam mieszkaja moi rodzice :-)))
                  a juz wkrotce przeprowadzamy sie z mezem do Suchego Lasu
                  ot, i cala moja historia

Koralik
                  • Gość: yeah a Kadus? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:09
                    Szukam obecnie dobrego fryzjera w Poznaniu.Możecie coś polecić?
                    • koralik27 Re: a Kadus? 20.09.02, 15:16
                      dla mnie OK - staranny baleyage, ladne ciecie, piekne uczesanie na slub
                      oddaje sie zawsze tylko w rece p.Pauliny

Koralik

• Gość: yeah Re: a Kadus? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:29
                        Pani Pauliny powiadasz...Hmm...Szukam po prostu kogoś kto będzie umiał mi
                        doradzić,bo brak pomysłu a zwyczajnie mam ochotę "coś" zrobić.

I tez mam bardzo blisko:)
      • Gość: nene Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:56
        na Górnych Ratajach, ale nie wiem czy powinnam podawac nazwę, bo może trafiłam
        na słabą kosmetyczkę; tam jest duża rotacja personelu.
      • Gość: nene Re: pytanie do Pań z Poznania IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 15:58
        A YR w M1 ? Mam niedaleko, może macie jakieś doświadczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka