Gość: zuzza IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 19.09.02, 22:07 Szukam "ogrzewających" perfum na zimne miesiące, nie mogę się zdecydować - może jakieś sugestie? A co sądzicie o Rush 2?- to już inne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterinapl Re: perfumy na zimę 19.09.02, 23:58 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Szukam "ogrzewających" perfum na zimne miesiące, nie mogę się zdecydować - > może jakieś sugestie? > A co sądzicie o Rush 2?- to już inne pytanie Jest dużo ogrzewających perfum. Ja polecam Kenzo Jungle(obie wersje) i Organzę Indecence(śliczna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: perfumy na zimę IP: 80.48.253.* 20.09.02, 08:19 Ja na zimę uwielbiam Wish - na co dzień i Angel - na imprezy. Tak naprawde oba te zapachy sa bardzo podobne, tylko, że Wish bardziej subtelny. Bardzo lubie tez Deep Red Bossa, a z lżejszych woni Cerruti 1881 i Noa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: perfumy na zimę IP: *.tlsa.pl 20.09.02, 08:22 Dziewczyny powiedzcie jakiej firmy są perfumki Wish i Angel i gdzie można je powąchać (ew.kupić), w Empikach, Sephorach, G.Centrum??? Jakaś ciemna jestem pod tym względem, a tak często chwalicie te zapachy że chciałam sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeineNah Re: perfumy na zimę IP: 212.160.90.* 20.09.02, 08:35 "Wish" - Chopard, "Angel" - Tierry Mugler. Widzialam w Sephorze, w Galeriach Centrum, w Empiku. Z "Angel" to nie taka prosta sprawa - lzejszej wersji "Innocente" nie mozna nigdzie kupic, a ta klasyczna jest na wykonczeniu. Slyszalam od ekspedientki w jenym ze sklepow, ze dystrybutor splajtowal i jest problem z dostawami kosmetykow tej marki. I zagwozdka - w Sephorze (GC Wroclaw) woda perfumowana "Angel" 50-tka kosztowala 390 zl, ta sama pojemnosc tego samego pachnidla w innych perfumeriach - 320 zl. Co jest grane ? Pozdrawiam anielsko :) -Deine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielle Re: perfumy na zimę IP: *.net.okay.pl / 192.168.7.* 20.09.02, 11:30 Wersje "Innocente" Angela widzialam 2 tyg. temu w krakowskiej GC, moze jeszcze maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue do deinenah 20.09.02, 15:46 ta róznica w cenie zalezy od flakonika - czy z możliwościa uzupełniania (droższy) czy jednorazowy (tańszy). wersje 25 ml też się różnią cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: perfumy na zimę IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 22:05 Już jest nowy dystrybutor, więc lada chwila kłopoty z brakami Angel się skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelja Re: perfumy na zimę IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 20.09.02, 08:34 Angel to Thierry Mugler a Wish - Chopard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: perfumy na zimę IP: *.tlsa.pl 20.09.02, 09:56 Wielkie dzięki! Dziś będę wąchać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: perfumy na zimę IP: 217.98.124.* 20.09.02, 10:05 jeszcze Theorema -Fendi i Alchemie -Rochas - obie przepiękne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: perfumy na zimę IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.09.02, 11:40 ja juz zachomikowałam na jesień/zimę: cristobala balenciagi, angela muglera i boudoir westwood:)) natomiast angel innocente i ta lekka organza są jak dla mnie wstrętne:) a klasyczną organzę kocham:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: perfumy na zimę IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.09.02, 11:44 aaa, jeszcze mi się przypomniały poprawiające humor zimą dolce vita i hypnotic poison diora:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: perfumy na zimę 20.09.02, 11:45 Ooo.. ja też lubię dolce vita, kupuję tak co drugi sezon potem mi się nudzą, ale jednak zawsze wracam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: perfumy na zimę IP: *.ost-poland.com.pl 20.09.02, 13:12 Na jesien i zime tylko Roma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: perfumy na zimę IP: *.netland.gda.pl 20.09.02, 13:24 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Szukam "ogrzewających" perfum na zimne miesiące, nie mogę się zdecydować - > może jakieś sugestie? oczywiście obie dżungle kenzo organza indecence (moje niedawne odkrycie) samsara guerlain poison wszystkie trzy wersje dune (przynajmniej dla mnie i na mnie) christobal balanciaga - troche podobne do dune, piękne! mira-bai chopard (wish też) a! no i oczywiście król zapachów ciepłych: poeme lancome! znakomite perfumy! a angela trzeba koniecznie na sobie spróbować, bo jest kosmicznie wręcz kontrowersyjny. dla mnie pachnie śmiercią, nienawidzę go szczerze :) > A co sądzicie o Rush 2?- to już inne pytanie. bardzo je lubię (w przeciwieństwie do rush bez dwójki) - jest zielono ciepły, niespotykany. Ale raczej na wiosnę i lato (ja już go przestawiłam na dalszą półeczkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: perfumy na zimę IP: 62.148.83.* 23.09.02, 08:11 a ja wygrzebałam z zapomnienia w kuferku i odkryłam na nowo Rouge Revlona, jestem mile zaskoczona i zapach i flakon i cena średnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzza Re: perfumy na zimę IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 23.09.02, 10:36 Dziekuję za wszystkie propozycje :))))))))))) Kupiłam Alchimie Madame Rochas...i już jest cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś