Gość: zuzza IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 19.09.02, 23:50 Chcę kupić szminkę Estee Lauder. Chciałabym zeby była nawilzająca i trwała. jaką polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: szminka estee lauder IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 20.09.02, 10:09 Baaardzoo polecam ci szminke nawilzajaca firmy Chanel. Super nawilza, ma kremowo - aksamitna konsystencje i wedlug mnie lekko powieksza usta Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: szminka estee lauder 20.09.02, 10:16 Ja tez sie dolacze do przedmowczyni i tez uwazam, ze Chanel jest bezkonkurencyjny! Mam wiele roznych szminek EL (jestem szminko-maniaczka) - kiedy sa nowe to sprawuja sie ladnie, ale wysychaja (po jakims roku, moze trzeba wyrzucac tak stare szminki? ale z innymi markami jest wszystko w porzadku). Teraz mam Pure Color, szminke i blysczyk. Sa dosc trwale, chociaz siedza gruba warstwa, tzn czuje sie je na ustach, mnie bardzo przeszkadza ich intensywny zapach (dla mnie jakis taki owocowy). Mialam tez Re Nutriv Lipstick i byl OK. Odpowiedz Link Zgłoś