Dodaj do ulubionych

błyszczące włosy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 09:34
... nie chodzi bynajmniej o nadchodzący Sylwester;-), ale o jakiś cud-
preparat na co dzień powodujący że włoski będą ładnie lśniły. Uzywałam
lakieru taft nabłyszczajacego, ale jakoś mnie nie powalił... Acha, najlepsze
byłoby coś w formie lakieru właśnie, żeby jednocześnie włosy utrwalić...
Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: błyszczące włosy IP: *.man.polbox.pl 20.09.02, 09:47
      najlepsze byłyby dobre szampony, balsamy i odżywki, które odżywiłyby włosy i
      pozamykałyby łuski + płukanie zimną wodą i nie używanie suszarki
      • agus7 Re: błyszczące włosy 20.09.02, 09:52
        Mi się wydaje że błyszczące (naturalnie, świeżo) włosy i nabłyszczający lakier
        raczej się wykluczaja niż wspomagają nawzajem :) Mi jak na razie świetnie robi
        zafarbowanie włosków (chyba farbą Poly Color Brillance - ciemny brąz) plus
        mycie głowy szamponem Keune - dochodzę do wniosku (być może błednego) że
        wszystkie "supermarketowe" szampony powodują matowienie i osłabienie włosów.
        • Gość: Syrena Re: błyszczące włosy IP: 157.25.128.* 20.09.02, 10:01
          Bardzo polecam nabłyszczacz do włosów firmy Revlon. Jest doskonały! z tym, że
          należy pamiętać, że każdy nabłyszczacz natłuszcza włosy. Jeśli się je myje
          codziennie to nie jest to problem.
          Pozdrawiam
          Syrena
          • silie Re: błyszczące włosy 20.09.02, 10:19
            W jakiej postaci jest ten nabłyszczacz?
            Krem,wosk, spray??
            pzdr, s.
            • Gość: Małgo Re: błyszczące włosy IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 20.09.02, 10:30
              nabłyszczacz Revlona w sprayu jest rewelacyjny cudnie nabłyszcza :-) i aaaa
              nie skleja nie natłuszcza włosów :-)
              • Gość: Nell Re: błyszczące włosy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 10:35
                Gość portalu: Małgo napisał(a):

> nabłyszczacz Revlona w sprayu jest rewelacyjny cudnie nabłyszcza :-) i aaaa
                > nie skleja nie natłuszcza włosów :-)

Ile kosztuje tak srednio? :))
                • Gość: Syrena Re: błyszczące włosy IP: 157.25.128.* 20.09.02, 10:47
                  Ten nabłyszczacz kosztuje chyba w granicach 50 zł. Ale pewna nie jestem. Na
                  pewno nie więcej Nie pamiętam. Cudnie pachnie. Naprawdę warto zainwestować.
                  Syrena
                  • Gość: Nell Re: błyszczące włosy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 10:52
                    Gość portalu: Syrena napisał(a):

> Ten nabłyszczacz kosztuje chyba w granicach 50 zł. Ale pewna nie jestem. Na
                    > pewno nie więcej Nie pamiętam. Cudnie pachnie. Naprawdę warto zainwestować.
                    > Syrena

Dzieki:) Zainteresowal mnie bardzo, chyba sobie go fundne, dotychczas uzywalam
                    lakierow z nablyszczaczem welli, ale efekt byl taki sobie...
            • Gość: Syrena Re: błyszczące włosy IP: 157.25.128.* 20.09.02, 10:45
              silie napisała:

> W jakiej postaci jest ten nabłyszczacz?
              > Krem,wosk, spray??
              > pzdr, s.

W spray'u. Jest bardzo wydajny.
              Syrena
              • Gość: Małgo Re: błyszczące włosy IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 20.09.02, 10:52
                yhy nabłyszczacz kosztuje w granicach 45 zł :-)
                • Gość: nat Re: błyszczące włosy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 11:29
                  fajnie, poszukam go dzis. Moze jakies sugestie gdzie go dotane w Wwie? dzisiaj
                  kupujac gum zobaczylam, ze L`oreal professionel ma cos nablyszczajacego, ale
                  nie wiem... wolalabym kupic cos sprawdzonego przez Was;-)
                  ja mam krociutkie wlosy, myje szamponem Joanny nawilzajacym codziennie i sa w
                  swietnym stanie, w sumie to one chyba sa jakies pancerne bo walcze z nimi
                  codziennie zelami, woskami, lakierami;-) a taki "reklamowy" polysk mi sie teraz
                  zamarzyl...
                  • Gość: bozena Re: błyszczące włosy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 11:58
                    skorzystałam z informacji forumowej i myje od niedawna włosy polskim szamponem
                    Radical i stosuję serum Radical. Nie mogłam uwierzyć, że moje włosy mogą tak
                    się zmienić na lepsze. Są miekkie i błyszczące, co prawda trochę matowieją po
                    lakierze, muszę więc znaleźć inny lakier. Nigdy tak nie wyglądały dobrze po
                    tych wszystkich reklamowanych szamponach. Polecam.
                  • Gość: Syrena Re: błyszczące włosy IP: 157.25.128.* 20.09.02, 13:16
                    Gość portalu: nat napisał(a):

> fajnie, poszukam go dzis. Moze jakies sugestie gdzie go dotane w Wwie?
                    dzisiaj
                    > kupujac gum zobaczylam, ze L`oreal professionel ma cos nablyszczajacego, ale
                    > nie wiem... wolalabym kupic cos sprawdzonego przez Was;-)
                    > ja mam krociutkie wlosy, myje szamponem Joanny nawilzajacym codziennie i sa w
                    > swietnym stanie, w sumie to one chyba sa jakies pancerne bo walcze z nimi
                    > codziennie zelami, woskami, lakierami;-) a taki "reklamowy" polysk mi sie
                    teraz
                    >
                    > zamarzyl...

Ja kupiłam ten nabłyszczacz w Galerii Centrum na parterze w takim dużym
                    samoobsługowym stoisku z kosmetykami (część najbliższa rotundy).
                    Syrena
    • susanka Re: błyszczące włosy 20.09.02, 17:07
      Wlasnie wrocilam z salonu kosmetyczno-fryzjerskiego kolo mojej robotkki. Ot tak
      wyszlam do sklepu a przy okazji do saloniku zaszlam. Jesli chodzi o wlosy to
      tam pracuja na Goldwell'u. W ulotce maja specyfik o nazwie Hair shiner, ktory
      (cyt.) chroni wlosy przed szkodliwymi wplywami srodowiska zewnetrznego.
      Specjalna receptura gwarantuje perfekcyjny polysk i lagodna pielegnacje rowniez
      porowatych, suchych wlosow. (koniec cytatu).

Moze ktoras z Was uzywa/la tych kosmetykow? Dobre? Warte zachodu? Cena
      szamponu do wlosow farbowanych okolo 40 zeta.

Susanka
    • Gość: samanta Re: błyszczące włosy IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 20.09.02, 18:18
      stosuj maske do wlosow - beda zdrowe i z naturalnym polyskiem .
    • Gość: nat Re: błyszczące włosy IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 20.09.02, 20:38
      speiszylam sie dzisiaj, a Revlona nigdzie nie trafilam, wiec nabylam spray
      nablyszczajacy YR, jutro uzyje pierwszy raz i zdam relacje. cena 25 zl
    • loosia Re: błyszczące włosy 20.09.02, 23:05
      Najlepsze są nabłyszczacze w spreju. Polecam zwłaszcza kosmetyki
      profesjonalne, tzn. dla fryzjerów. Zupełny top to Joico, L'Oreal Professional,
      Wella i Tony&Guy. Mozna je kupic w zakładach fryz., ale raczej tych
      eksluzywnych. Trzeba tez liczyc sie z wydatkiem rzedu 50 zl. Ale efekt wart
      zachodu-fryzura błyszczy, ale nie swieci brokatem i co najwazniejsze-sprej nie
      powoduje przetłuszczania włosów. Sklep z takimi cudami jest tez na Jana Pawła
      II bodajże 65.
      Niedawno natrafiłam na nabłyszczacz firmy Subrina. Kosztował 17 złotych, a
      jakoscią wcale nie odbiega od tych 4 razy droższych. Nabyłam go u fryzjera na
      Puławskiej róg Rakowieckiej (taki niepozorny zakład miedzy jubilerem a chyba
      sklepem z bielizną).
      • cherry18 Re: błyszczące włosy 21.09.02, 10:09
        Ja bym ci odradziła uzywanie sprayu nabłyszczającaego YR, ponieważ zawiera
        alkohol, który po dłuższym stosowaniu wysuszy ci włosy, i będziesz musiała je
        bardziej pielęgnować.
        • Gość: Margaret Re: błyszczące włosy IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:42
          Miałam- nabłyszczacz Loreala -tecni art w Spray i nie polecam , bo nieco
          sklejał włosy, za to Goldwell (38zł) był bardzo fajny. :))
          • Gość: malia Re: błyszczące włosy IP: *.chomiczowka.net.pl 21.09.02, 18:53
            Ja również byłam zadowolona z Goldwella, nabłyszczacz ślicznie pachniał, a
            włosy odrazu robiły się mięciutkie, troszeczkę jednak natłuszczał.
            • Gość: rossa Re: błyszczące włosy IP: *.toya.net.pl 21.09.02, 19:23
              Ja też miałam Golwella i do przetłuszczających włosów się nie nadaje- nawet
              przy minimalnej ilości włosy szybko wyglądają na nieświeże.
              A o Techni-Art L'Oreala ktoś tu kiedyś pisał, że to głównie alkohol i bardzo
              wysusza włosy....
              • Gość: aga Re: błyszczące włosy IP: *.chello.pl 22.09.02, 20:36
                Mogę ci z czystym sumieniem polecić nabłyszczacz Welli high hair gloss spray
                (dostępny w salonach fryzjerskich)dla mnie i dla mojej mamy jest rewelacyjny,
                ładnie nabłyszcza włosy nie sleja ich i nie obciąża, wcześniej miałyśmy
                wspomnianego wcześniej loreala ale był do kitu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka