Dodaj do ulubionych

www.pedet.pl? higher diora

23.09.02, 13:56
Czesc!
Wlasciwie to juz nie ma odwrotu, bo zamowilam wode meska. Dostarcza mi na
piatek do pracy. 44 PLN taniej niz w Sephorze!:-) Pamietam, ze ktos wspominal
o zakupach w pedecie. Helena...? Czy naprawde mozna na nich liczyc? I czy
wody sa OK?
Bo jak nie to bede leciala biegiem do sephory w piatek cala w nerwach, bo na
sobote musze te wode miec. Aha! Co sadzicie w ogole o Higher Diora? Myslalam
o Fahrenheit, ale to raczej dla starszych, ognistych brunetow :-)))
Obserwuj wątek
    • brita1 Re: www.pedet.pl? higher diora 23.09.02, 14:03
      Też miałam obawy, jak zamawiałam pierwszy raz. Nie były potrzebne. Są sumienni
      i teraz to mój jedyny sposób kupowania. Nie dość, ze tanbiej, to dostaniesz
      jeszcze jakieś próbki kremów.
      • misiunia2 Re: www.pedet.pl? higher diora 23.09.02, 14:11
        mmm... super! Dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam!:)
        • Gość: danielle Re: www.pedet.pl? higher diora IP: *.net.okay.pl / 192.168.7.* 23.09.02, 14:14
          Ja tez teraz tylko tam kupuje :) Bardzo solidni, dodaja probki, a jesli im sie
          skonczy produkt, ktory zamawialam, wysylaja natychmiast maila z przeprosinami ;)
          Polecam z czystym sumieniem!
          Aha, no i ceny nizsze niz w normalnym sklepie :)
    • Gość: Helena Re: www.pedet.pl? higher diora IP: 213.134.140.* 23.09.02, 14:23
      Zglaszam sie :-))) Pan mi kupowal na moja prosbe Gio Armaniego tez duuzo taniej
      i chyba po 4-5 dniach przyszlo. Bez klopotu, bez dodatkowych formalnosci,
      grzecznie rzetelnie. Spokojnie mozna z nich korzystac i cenowo sa atrakcyjni.
      Przypomina mi to jeszcze o jednej rzeczy, ale zmaluje osobny watek.
      Pozdrawiam
      H.
    • Gość: Acha Re: www.pedet.pl? higher diora IP: *.helion.pl 23.09.02, 14:29
      A mnie rozczarował-nie,nie Pedet,ale Higher-zapach wtórny dla wszystkich z
      serii chłodnej,owszem przyjemny,ale niestety mało trwaly.
      • Gość: julienne higher diora IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.02, 17:10
        A mnie się podoba i sama go wybrałam dla swojego osobistego. Co do trwałości
        nie mam zastrzeżeń, ale zaznaczam, że zakupy robiłam w Niemczech (dla jednych
        to różnica dla innych nie...) Uważam, że zapach jest very, chociaż najbardziej
        very ze wszystkich męskich pachnideł jest Gio! Oczywiście wiele zależy od osoby
        używającej, niemniej na moim facecie są b.cieplutkie i delikatnie korzenne.
        Tylko ta butelka, a właściwie pudełko... ble
        • rossa_ Re: higher diora 23.09.02, 17:19
          Nie ma znaczenia, gdzie się go kupi, bo i tak cały Dior produkowany jest tylko
          we Francji, więc i Niemcy i my importujemy go z tego samego źródła.

Pzdr,
          R.

ps. dla mnie Higher jest bez wyrazu, zapach niby męski, ale dla mnie prawie
          unisex, nawet znam dwie dziewczyny, które go same używają :)
          • coralin Re: higher diora 23.09.02, 17:56
            Higher mi sie nie podoba.Wolę te starsze męskie zapachy Paco Rabanne,
            Azzarro.Teraz mam wrażenie ,że męskie wody nadal kreowane są na fali mody unisex
            (która już dawno przeminęła!!).A pedet jest godny zaufania.Zamawiałam po raz
            pierwszy w ubiegłym roku i najbardziej obawiałam sie ,ze dostanę jakąś podróbę
            (bo mieli w promocji Coco Mademoiselle prawie 100 zł tańszą niż w sklepie-240
            za 50 EDP,ale to była promocja wprowadzająca produkt).Polecam śledzenie
            promocji . Korzystnie wychodzą większe opakowania(50,100 ml) i zestawy. Np.
            ostatnio EDP 50ml +200ml balsamu Emporio w zestawie kosztował ok.200 zł(czyli
            tyle ile sama woda).Dostałam na imieniny i czuję ,że prezent kupiony był tam:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka