Gość: kasiek IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 21:02 Kobietki czy moze znacie jakis cynamonowy balsam do ciala??? bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki Kasiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Balsam cynamonowy?? 20.10.05, 21:04 jest mus do ciała Dermiki o takim zapachu. poza tym chyba z Aquoliny powinien być, w każdym razie widziałam taki żel pod prysznic, więc pewnie balsam też jest. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Balsam cynamonowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:25 gdzie mozna nabyc produkty Aquoliny i w jakiej sa one cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: aquolina 20.10.05, 22:41 widziałam też w Galerii Centrum oraz w Super- Pharmie. ale w Galerii kupować bez sensu, bo foliują paskudy jedne i powąchać nie można;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Balsam cynamonowy?? 20.10.05, 21:06 Pollena Aroma www.pollenaaroma.com/sklep/index.html?cid=903 Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Balsam cynamonowy > Pollena Aroma 21.10.05, 11:07 wygląda interesująco, ktoś próbował? Odpowiedz Link Zgłoś
discrepantia Re: Balsam cynamonowy?? 20.10.05, 22:49 Jeśli chodzi o mus dermiki to rzeczywiście ładnie pachnie, ale niestety zapach ten krótko się utrzymuje na ciele (u mnie jakieś 2h). Jestem troche zawiedziona tym kosmetykiem bo kosztuje ponad 20 zł, a efekty zapachowo-nawilżająco- ujędrniające są mierne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Balsam cynamonowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:02 A ja jestem bardzo zadowolona z balsamu Dermiki. Zapach czuje jeszcze wieczorem, a cialo nawilza rewelacyjnie. Moze po prostu szybko przyzwyczajasz sie do zapachow i dlatego tak krotko je wyczuwasz na skorze? Ja w kazdym razie polecam Dermike. Kupilam go w Douglasie. pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discrepantia Re: Balsam cynamonowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:58 Aga, jestem naprawde zdziwiona tym faktem, że ja tak krótko czuje zapach dermiki a Ty przez cały dzień; może powinnam nakładać więcej kremu? mój mus ma taką lekką konsystencję, b. szybko się wchłania i nie widzę w ogóle żadnego efektu nawilżenia. Okazuje się że to znowu indywidualna reakcja skóry sie liczy. Niemniej szkoda mi, że ten krem nie działa na mnie tak jak na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Balsam cynamonowy?? IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 18:19 Dzieki Kobietki!! moze komus jeszcze cos do glowy wpadnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: Balsam cynamonowy?? 21.10.05, 18:59 w avonie jest seria senses (zel pod prysznic, balsam i mydło w płynie) o zapachu zurawiny i skórki pomarańczowej. ale ja tam czuje tylko i wyłącznie szarlotkę z duuużą ilością cynamonu. dla mnie zapach boski i obłędny. az chciałoby się zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś