Dodaj do ulubionych

Pomocy - fryzjer w Gdańsku

IP: 212.160.145.* 25.09.02, 14:36
Czy ktoś może mi polecić dobrego fryzjera w Gdańsku.Wella dobrze strzyże, ale
niezbyt udaja im się kolory, a moja fryzjerka robi świetny balejaż, ale tak
naprawdę nie potrafi dobrze obciąć wlosów. Czy gdzieś robia jedno i drugie
naprawdę dobrze. Chciałabym aby w salonie ktos mi doradził wybór fryzury, a z
tym tez bywa róznie.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: elve Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.netland.gda.pl 25.09.02, 17:05
      ha, mamy ten sam problem. To może chociaż napisz mi, gdzie ta Wella, w której
      dobrze strzygą. I czy dopasowują fryzurę do osobowości?
      dzieki
      • Gość: fredzia Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 25.09.02, 19:21
        Wella jest we Wrzeszczu kolo centrum handlowego w bylej zajezdni tramwajowej,
        tzn w budynku laczacym Mc Don. z owym centrum na 1 pietrze(schody znajduja sie
        gdzies w polowie dlugosci budynku). Mam nadzieje, ze Wella o ktorej mowila She
        to ta sama :).
    • martyna14 Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku 25.09.02, 20:15

Ja musze sprawdzic adres bo jak jeszcze mieszkalam w Trojmiescie to bylam
      kilka razy w salonie Venice ( nowoczesny dobrze wyposazony salon). Miesci sie
      on co prawda w Gdyni Redlowie ale to nie tak daleko. Bylam zadowolona z koloru
      ize strzyzenia, ktore dopasowala fryzjerka.Musze tylko poszukac dokladnego
      adresu u telefonu .
      • Gość: elve Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.netland.gda.pl 25.09.02, 22:31
        byloby super. a z numerem telefonu - jeszcze superowiej :)
        a do welli macie numer?
        dzinks
        • Gość: piegoosek Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.gd.pl 26.09.02, 10:43
          numer do Welli 341 99 98
          ja chodze ostatnio tylko do p. Joli nr 2, zawsze jestem zadowolona z fryzury,
          kolor tez niezly, balejaż tez... ona zawsze koryguje moje pomysly co do ciecia
          i zawsze wychodzi cos fajnego, polecam
    • Gość: amelka Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 26.09.02, 08:34
      Wybieram sie niedlugo do p.Kamila - ma salon w hotelu Posejdon w Jlitkowie.
      Widzialam jak ostrzygl moja kolezanke - naprawde super -dobral fryzure i
      wymodelowal cieciem tak, ze nie musiala nic przy niej robic. Ponoc balejaz tez
      robi perfekcyjnie. Zobacze co zrobi ze mna.
      • Gość: Sylwia Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.amg.gda.pl 26.09.02, 09:07
        Napisz koniecznie !! Po ostatnim nieudanym cięciu już mi włosy trochę odrosły i
        powinnam pójść na poprawkę. Może coś poradzi na moje włosy.
        pozdrowienia
        • Gość: elve Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.netland.gda.pl 26.09.02, 11:16
          piszcie, piszcie... może i ja sie skusze. strasznie sie boje fryzjerow, mam
          pare nieudanych obcięć na koncie :(
    • annika_vik Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku 26.09.02, 11:33
      Wella, o której mówicie, na ul. Partyzantów we Wrzeszczu, to obecnie Wellkom.
      Bardzo, bardzo polecam, szczególnie Panią Jolę z ciemnymi włosami. Poza tym
      dobry jest zakład w hotelu Posejdon oraz w Gdyni, w Klifie "u Pani Doroty".
      Oprócz słynnej Doroty (do której nota bene należy zapisywać się miesiąc
      wcześniej) polecam Panią Ewę.
    • Gość: elve Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.netland.gda.pl 30.09.02, 12:29
      she - tyle nie wystarczy? widocznie wiecej dziewczyn z 3miasta znajacych
      dobrych fryzjerow nie ma.
      • zusanna_w_deszczu Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku 30.09.02, 12:36
        Uwaga powtorka:
        Hej,
        Gdansk Wrzeszcz, "Atelier", zapomnialam jak nazywa sie ulica; ale masz
        przeciez ksiazke telefoniczna.
        Jak jestem w Gdansku musze zawsze ich odwiedzic, w poniedzialki nieczynne.
        Sa wspaniali, kulturalni, pomocni, najlepsi, nie tak drodzy.
        pozdrowienia.
    • Gość: amelka Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 30.09.02, 14:59
      Jestem umowioma na dzisiaj do Posejdona. Jutro opisze, jak bylo - trzymajcie
      kciuki:)
    • Gość: She Re: Pomocy - fryzjer w Gdańsku IP: 212.160.145.* 01.10.02, 12:32
      Tylko tyle w takim dużym mieście?Nie myślałam, że jest tak źle.Dzięki wszystkim
      za dobre chęci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka