Dodaj do ulubionych

Hydro Urgency Cream HR

26.09.02, 21:50
Czy któraś z was próbowała tego może,? Jakieś dobre/złe opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: magamaga Re: Hydro Urgency Cream HR IP: *.ost-poland.com.pl 27.09.02, 10:58
      Jest to moj Kosmetyk Wszechczasow, wiec nie omieszkam go pochwalic. Odkrylam go
      dzieki probkom jakies 2 lata temu, a na ostatnie swieta dostalam pod choinke i
      uzywalam zima i wiosna. Dzieki niemu moja skora byla gladziutka i dobrze
      nawilzona przez cala zime, mimo chlodow, wiatrow i klimy w biurze. Lubie go
      bardzo, bo cera jest po nim bardzo dlugo nawilzona, aksamitna, wszelkie
      przesuszenia znikaja po jednej aplikacji, cera ladniej wyglada (pewnie dzieki
      nawilzeniu). Jest bardzo wydajny, mialam go przez pol roku, uzywalam zima na
      dzien i na noc, a wiosna juz tylko na noc (na dzien lzejszy krem). Bardzo
      zaluje, ze z tej serii nie ma kremu pod oczy. Acha, ten krem nie ma zadnych
      bajerow, ani nawet filtrow, jego jedyna funkcja jest nawilzanie i wywiazuje sie
      z tego zadania znakomicie.
      • miriam_73 Re: Hydro Urgency Cream HR 27.09.02, 11:13
        Dzięki Magamaga, właśnie o takie "zwykłe" nawilżanie mi chodzi i to na noc.
        Dzisiaj sie wybieramy z ala_s do centrum wyszarpać (jak się da) próbki.
        Jeszcze tylko dla pewności - używałaś KREMU, a nie np. serum czy balmu z tej
        linii? Wiesz coś może o nich?
        • Gość: magamaga Re: Hydro Urgency Cream HR IP: *.ost-poland.com.pl 27.09.02, 13:56
          Uzywalam HU Cream i tylko te wersje polecam. Mialam tez probki balsamu i fluidu
          chyba (do cery mieszanej), ale nie bylo efektu aksamitnej cery. Jestem fanka
          kremu, chociaz mam mieszana cere.
          • hokusai Re: Hydro Urgency Cream HR 27.09.02, 16:21
            Ja moge sie podpisac tylko pod wypowiedzia Magamagi - krem jest super, skora go
            pije i wyglada sto razy lepiej po nim. Ja tez uzywalam go zima i sprawowal sie
            rewelacyjnie (zima mam sucha cere). Poniewaz latem moja sucha cera robi sie
            normalna, wiec sie przerzucilam na fluid (ma filtry) i tez dobrze sie spisal.
            Ale bardziej wole krem, bo uczucie gladkosci i nawilzenia utrzymywalo sie dlugo
            (moze ten krem jest naladowany jakimis "poslizgowymi" substancjami i stad to
            wrazenie?). Pozdrawiam
            • miriam_73 Re: Hydro Urgency Cream HR 27.09.02, 17:06
              THX. Wypuściłysmy się dziś z Ala_s na łowy do GC i wydobyłyśmy od tych
              babiszonów m. in. właśnie Hydra Urgence (musiałam lecieć do apteki i kupić
              pojemniczki na ... żeby miały nam gdzie nałożyc kremiki, bo próbek oczywiście
              nie było)no i bedziemy testować. Mam też to przetrenowania Chanela, więc
              zobaczymy. Ciekawe, że na Truskawie z tej linii jest znacznie więcej preparatów
              niż u nas (w GC jest krem, fluid i maska). No nic, anyway jeszcze raz dzieki,
              pewnie do poniedziałku na coś się zdecyduję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka