Gość: ELA I KASIA IP: 217.97.174.* 27.09.02, 09:02 PANI ARTYKUŁ JEST CIEKAWY . POTWIERDZA MOJE INFORMACJE NA TEMAT ODCHUDZANIA . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Odchudzanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 17:24 W dobie anoreksji, to doprawdy fantastyczny pomysł! Kolejna wskazówka i fantastyczny argument dla młodej,zakompleksionej, odchudzajacej sie dziewczyny. Trzeba miec odwage, zeby zachecac do wyniszczajacej diety osoby, ktore nie zdają sobie sprawy z konsekwencji tak drastycznej metody, pozwalajacej, rzekomo, staracić zbędne kilogramy. Studiuje medycyne, i mogę sama, korzystajac ze zdobytej wiedzy, odrzucic tę absurdalną kurację. Nie rozumiem, jak można, nie mając kwalifikacji, polecać tak niebezbieczny i ryzykowny sposób! W ciągu tych kilku koszmarnych dni tracimy wodę i elektrolity. "Zbędne kilogramy"? Naprawde smieszne. Nie wspomniano również o tym, bagatela, że taki tryb życia wymaga bezwzględnie nadzoru lekarza. Zastanawiam sie tylko, ile ofiar pochłonęła jaż ta bezmyślna agitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Odchudzanie 28.10.02, 20:25 Gość portalu: ELA I KASIA napisał(a): > PANI ARTYKUŁ JEST CIEKAWY . POTWIERDZA MOJE INFORMACJE NA TEMAT > ODCHUDZANIA . Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Odchudzanie 28.10.02, 20:50 Gość portalu: ELA I KASIA napisał(a): > PANI ARTYKUŁ JEST CIEKAWY . POTWIERDZA MOJE INFORMACJE NA TEMAT > ODCHUDZANIA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Odchudzanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 22:57 stosowałam głodówkę, owszem troche schudłam, ale skutki uboczne były wieksze.Po kilku dniach łapały mnie takie skurcze, że nie mogłam wytrzymać.Osobiście nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Odchudzanie 28.10.02, 21:30 Gość portalu: ELA I KASIA napisał(a): > PANI ARTYKUŁ JEST CIEKAWY . POTWIERDZA MOJE INFORMACJE NA TEMAT > ODCHUDZANIA . Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia6 Re: Odchudzanie 29.01.03, 23:27 kiedy czytalam ten artykul nie moglam sie opanowac, by nie zerknac w kalendarz i upewnic sie, czy to juz nie pierwszy kwietnia i ktos robi sobie makabryczny zart, za ktory zaplaca kobiety, ktore posluchaja rady pani Lorkowskiej (kim jest pani Lorkowska??? Lekarzem???). Jezeli juz takie bzdury odwaza sie publikowac, powinno sie jasno dac do zrozumienia, ze wizyta u lekarza jest KONIECZNA przed podjeciem jakiejkolwiek diety, zwlaszcza tak ekstremalnej a nie sugerowac tylko wizyte, w wypadku kiedy ma sie watpliwosci. Poza tym, pani Lorkowska nie informuje co staje sie po glodzeniu organizmu przez siedem dni? Czy naturalnym odruchem organizmu nie jest zaczecie jedzenia, by odrobic straty, jak pisze pani Lorkowska, dzieje sie tak nawet po diecie, ktora tylko ogranicza potrawy? szkoda slow sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitnesska Re: Odchudzanie IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 30.01.03, 13:28 Sposoby na odchudzanie: www.gymsite.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Odchudzanie IP: *.arcor-ip.net 13.03.03, 18:32 Podoba mi się Pani artykuł,pierwszy dzień był trudny ale na drugi dzień czułam się dobrze.Mam pytanie co najlepiej pić przy głodowce,czy to prawda,że najlepiej wodę mineralną i niegazowaną i jakie są najlepsze herbatki do picia,bo mam nadzieję że podczas tej głodówki można coś pić .Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarasl Re: Odchudzanie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:37 To jakiś kretynizm. Wiem , że to niewłaściwe porównanie, ale za okupacji były miejsca gdzie ludzi poddawano terapii głodówką. Nie spotkałam się z opinia jakoby wracało się stamtąd młodszym i z bardziej gładką skórą.Troche rozsądku. To nieprawda ,że szczuplejsi są szczęśliwsi.Całe te dyskusje o kształcie figury , która jakoby decyduje o powodzeniu. To właśnie po to by te gabinety i farmy piękności kosiły szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Odchudzanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 09:16 Cześć, jestem elka. Dzisiaj mija piąty dzień mojej głodówki. Czuję się świetnie, nic mnie nie boli, nie mam ssania w żołądku. Szczerze powiedziawszy bardzo się bałam reakcji mojego organizmu na głodówkę. Okazuje się jednak, że nie jest to takie straszne. W pierwszym dniu głodówki ważyłam 85,6 kg, a dzisiaj już tylko 80,1, i to jest cudowne uczucie. Założyłam sobie na początku, że jeśli tylko poczuję się źle to natychmiast przerwę ten eksperyment. Dzisiaj wiem, że było warto, jeśli mi się uda chcę to konyynuować jeszcze przez kolejne 5 dni. Zachęcam wszystkich do podjęcia próby, ale jeden warunek "nic na siłę" i zapytajcie swojego lekarza czy jest to dla was wskazane. Wszystkim życzę powodzenia i wspaniałego uczucia kontroli nad swoim ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 10:30 Witam! PANI ARTYKUŁ JEST CIEKAWY . POTWIERDZA MOJE INFORMACJE NA TEMAT ODCHUDZANIA . Dziś mija 28 dzień mojej głodówki. Czuję się wspaniale! Młodo i lekko! Moja skóra nabrała takiego suchego wyglądu. Nie świeci już tłuszczem. Zaczęły wypadać mi też włosy, ale nie żałuję bo i tak były zniszczone farbą. Paznokcie też jakieś takie łamliwe się zrobiły, ale to dowód, że pani dieta działa. Przecież włosy i paznokcie są wytworem zrogowaciałym skóry, więc jasnym jest że organizm postanowił się ich pozbyć w ramach oczyszczenia. Wczoraj zgrzeszyłam! Zjadłam na obiad orzeszka pistacjowego, ale go zwymiotowałam. To niechybny znak, że Pani dieta pozwala na całkowite odzwyczajenie się od przyjmowania pokarmów. Jest fantastycznie ekonomiczna. Czuję jak mój organizm pozbył się wszelkich załogów i toksyn. Czuję, że między pępkiem a kręgosłupem nie ma już żadnych nieczystości. Nic tam już nie ma. Dziękuję Pani za tę wspaniałą dietę i polecam ją wszystkim. Mój umysł też działa bez zarzutu. Wczoraj, jak tata szukał mnie po mieście, bo jakoś nie mogłam trafić do domu, (nie wiedzieć dlaczego)to od razu poznałam go w tłumie. Muszę już kończyć, bo pisanie na leżąco to niezwykle wyczerpująca praca. Pozdrawiam Blondynka_jedna_z_wielu Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Odchudzanie 05.06.03, 10:53 Każda przesada jest szkodliwa. Objadanie się i brak jedzenia. Jedyną zdrową metodą na rzucenie zbędnych kilogramów jest ograniczenie jedzenia, jeść często i małe ilości. Sama Pani napisała, że w pierwszych dniach głodówki organizm trawi toksyny. W przypadku niektórych schorzeń, gdy głodówka jest niezbędna i zalecona przez lekarzy obowiązkiem jest lewatywa aby pozbyć się przynajmniej tego, co zalega w jelicie grubym. I nie napisała Pani o tym, więc śmiem twierdzić, że nie jest Pani autorytetem w dziedzinie głodówek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.WELLNESS.of.pl Re: Odchudzanie IP: *.ynet.pl 13.09.03, 20:15 Głodówka nie jest rozwiązaniem. Najpierw niestety organizm wykorzystuje składniki budulcowe, a dopiero później nagromadzone tłuszcze. W efekcie można stracić trochę zdrowia, zamiast go zyskać. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga to jak mordega dla kogos kto lubi jesc!!! IP: *.dyndsl.zonnet.nl 03.11.03, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanchia Re: Odchudzanie IP: *.2a.pl 17.12.03, 20:36 Iście się człowiek oczyszcza etc... tylko, że więcej tego nie zrobię. Stosowałam raz w życiu i w trzecim dniu zemdlałam.... serio serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Odchudzanie IP: *.polarnet.gliwice.pl 17.12.03, 22:39 A ja marze o czasach ,kiedy nie bedzie sie czlowieka oceniac po wygladzie, kiedy mozna sie bedzie bezpiecznie przyznac do tego, ze sie nie lubi cwiczyc, przepada sie za czekolada , ze nie cierpi sie bycia na dietach itd.Przeciez ten caly biznes dietetyczno-cwiczeniowy to tylko rujnowanie naszych portfeli! Zreszta kobiety same sa sobie winne-kazda powyzej rozmiaru 40 jest inna, gorsza, brzydsza...Same to wszystko nakrecaja-te pima dla kobiet drukujace w kolko to samo:diety, masaze, kosmetyki wyszczuplajace.a gdzie sie do cholery podziala dusza ludzka??????? Czy liczy sie tylko fizys???? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Odchudzanie 18.12.03, 10:46 W marcu byłam na diecie kopenhaskiej.Schudłam i faktycznie efekt się utrzymuje.Potem jeszcze dodatkowo shcudłam w wakacje-ale raczej na skutek stresu niż efektu diety.Przeczytałam artykuł pani Lorkowskiej i nie zgadzam sie z opiniami jakie wygłasza.Co prawda dieta kopehaska nie jest głodówką,ale nie wiem czy tam było 600-800 kcal dziennie.I jak się czułam?Przede wszystkim wcale nie czułam się lekko.Miałam dziwną skórę-taką tępą nieeleastyczną.Po drugie- człowiek wtedy bardzo się poci,co jest bardzo krępujące.Po trzecie-nie byłam w stanie myśleć.Gdyby nie koleżanki w pracy, które robiły za mnie niektóre rzeczy- chyba nie trafiłabym na przystanek.Po czwarte-dwa pierwsze dni są koszmarne,ale w kolejnych byłam coraz bardziej głodna.W ogóle nie mogłam wchodzić do kuchni i zaglądac do lodówki.Po piate-mialam coś co można nazwać niczym nieuzasadnioną euforią.Od szóstego dnia wszytsko mnie bawiło i to bez powodu. Dodam,że odchudzałyśmy się razem z koleżnaką z pokoju.Sama nie miałabym takiej mobilizacji.Ona tez czuła się podobnie.Z tym,ze z powodu tej eufornii zarzuciła dietę w 10 dniu.Schudła trwale 3 kilo. Dzisiaj nie powtórzyłabym tej diety.Ale wtedy mialam motywację i liczyłam,ze 4 kilo mniej wiele mnieni w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Odchudzanie IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.03.04, 04:46 Najlepsza dieta na swiecie to NZT czyli NIE ZRYJ TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Polecam www.supersylwetka.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 22:04 nowy serwis dla kobiet o odchudzaniu www.supersylwetka.pl Odpowiedz Link Zgłoś