Gość: Bondi IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:49 Wiecie coś o tym? Słyszałam, że skuteczny w walce z trądzikiem bo zawiera krzem. Czy ktoś potrafi sie wypowiedzieć na ten temat jakoś konkretnie..? Pomógł komuś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: Silicol Skill IP: *.crowley.pl 27.10.05, 12:10 Mnie nie pomógł, natomiast niesamowicie wysuszył mi skórę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie warto Re: Silicol Skill IP: *.murator.com.pl 27.10.05, 14:14 nie warto tego specyfiku kupować. jak pisze poprzednicznka: potwornie wysusza i ściąga skórę, a co najważniejsze: nic, a nic nie pomaga. może spróbój - choć to bez krzemu - cos co mi trochę pomogło: pasta (uwaga! nie: maść) cynkowa lub sudocrem, woda termalna i regularne robienie maseczki z siemienia lnianego. co oczywiście nie oznacza, że powinno się omijać dermatologa szerokim łukiem. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Silicol Skin IP: 213.241.34.* 27.10.05, 12:11 poszukaj w wyszukiwarce pod silicol skin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa11 Re: Silicol Skill IP: *.ras.sth.bostream.se 27.10.05, 13:34 zrezygnuj z silikol skin.kup kompendium krzemowe w tym sklepie,jest super, www.sklep.podbielski.pl/?p=productsMore&iProduct=14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonina Re: Silicol Skill IP: *.bloknet.org / *.org 27.10.05, 20:38 Stanowczo odradzam. Całą zimę leczyłam się z trądziku pod kontrolą dermatologa. Podczas pierwszej wizyty zapytał, czy leczę się czymś zewnętrznie. Kiedy powiedziałam, że używam Silicol Skin, uśmiechnął się i powiedział "To ja pytam poważnie, a Pani sobie żartuje". Oto cała kwintesecja problemu: Silicol Skin leczący trądzik - wolne żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza09 Re: Silicol Skill 27.10.05, 20:53 zgodze sie z pozostalymi wypowiedziami tylko w tym ze silicol skin rzeczywiscie wysusza.ale pani aptekarka poradzila mi naklad Odpowiedz Link Zgłoś
mysza09 Re: Silicol Skill 27.10.05, 20:57 przepraszam.pospieszylam sie z enterem:)wiec po silicolu nakladalam tonik i krem nawilzajace.poza tym na pryszczydla jest swietny.za to niestety nie moge pochwalic wydajnosci.mysle ze powinnas sprobowac bo cos co u kogos innego nie dzialalo tobie moze sluzyc.pozdrawiam. a to moja corciaforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=30144557 Odpowiedz Link Zgłoś
koteck Re: Silicol Skill 29.10.05, 14:19 Już lepiej zapytać w aptece o Silica Clean (jakoś tak, pamietam ze firmy Asa) połowę tansze, efekty takie same - mniej niż średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Silicol Skill IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 14:46 nie polecam. na trądzik nie pomógł nawet odrobię, ale za to bardzo wysuszył skórę Odpowiedz Link Zgłoś