vicky97 29.10.05, 14:57 Witam wszystkich!! Bardzo proszę o opinie na temat vacu well. Kto z tego korzystał? jakie były efekty? chciałabym spróbować, a nie wiem czy warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasna_79 Re: VACU WELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:23 Moja przyjaciółka korzystała przez miesiąc - ona jest bardzo szczupła, ale ma nieumięśnione ciało. Gdyby nie jadła jednocześnie słodyczy byłoby super, ale tak efekty (trochę jędrniejsze pośladki) szybko przepadły. Podsumowując, lepiej kup karnet na aerobik :) Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: VACU WELL 30.10.05, 15:32 Przez 10 dni po 20 minut dziennie stepowałam w podciśnieniu podczas urlopu. Do tego dieta 1200 kcal (zwykle jem więcej) Ubytek - po 3cm w udach i talii, 5 w biodrach. Do tego zanczna poprawa krążenia, poznikały rozszerzone naczynka. Chciałabym więcej, ale w Warszawie jest mało vacu. Polecam, uważam, że jest to naprawdę skuteczna, niewymagająca metoda poprawy sylwetki. I zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: VACU WELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:02 ile kosztuje taki zabieg czt karnet? Odpowiedz Link Zgłoś