Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne, "Chcę być piękna"

29.10.05, 17:28
Lubię oglądać programy w stylu "Chcę być piękna" czyli metamorfozy przy
użyciu skalpela.
Poddałybyście się operacji plastycznej ?
Ja tak, np. ust, zęby, może brzuch.
Obserwuj wątek
    • Gość: tanya Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:32
      hmm, ja chcialabym podobac sie sobie taka, jaka jestem. niestety nie potrafie:(
      rozwazam operacje plastyczna nosa, bo coraz czesciej zdazaja sie dni, gdy nie
      moge na siebie patrzec. obawiam sie jednak ze moge sobie zrobic krzywde...
      • Gość: Lenka Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:05
        Osobiście nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym, jeśli ma to poprawić
        komuś samopoczucie, sprawić by jego życie stało się przyjemniejsze to czemu nie.
        Sama poddałam się zabiegowi, który sprawił, że moje zęby są proste, równe i
        bielutkie:) Jeśli zaś chodzi o korygowanie niedoskonałości takie jak liposukcja
        czy powiększanie piersi to wolę sama pracować nad własnym ciałem, wylewać litry
        potu i patrzeć jak się stopniowo zmieniam, ale naprawdę rozumiem ludzi, którzy
        to robią, szczególnie tych otyłych, dla których operacja jest wybawieniem.
        Pozdrawiam
    • wojtow Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" 30.10.05, 07:35
      Jest też program w którym pokazują ludzi otyłych i operacje zmniejszania
      żołądka. To jest cud i wybawienie dla tych osób. Pamiętam nastolatka który
      ważył ponad 200 kg i przybierał na wadze !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka