wojtow 29.10.05, 17:28 Lubię oglądać programy w stylu "Chcę być piękna" czyli metamorfozy przy użyciu skalpela. Poddałybyście się operacji plastycznej ? Ja tak, np. ust, zęby, może brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tanya Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:32 hmm, ja chcialabym podobac sie sobie taka, jaka jestem. niestety nie potrafie:( rozwazam operacje plastyczna nosa, bo coraz czesciej zdazaja sie dni, gdy nie moge na siebie patrzec. obawiam sie jednak ze moge sobie zrobic krzywde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:05 Osobiście nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym, jeśli ma to poprawić komuś samopoczucie, sprawić by jego życie stało się przyjemniejsze to czemu nie. Sama poddałam się zabiegowi, który sprawił, że moje zęby są proste, równe i bielutkie:) Jeśli zaś chodzi o korygowanie niedoskonałości takie jak liposukcja czy powiększanie piersi to wolę sama pracować nad własnym ciałem, wylewać litry potu i patrzeć jak się stopniowo zmieniam, ale naprawdę rozumiem ludzi, którzy to robią, szczególnie tych otyłych, dla których operacja jest wybawieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Operacje plastyczne, "Chcę być piękna" 30.10.05, 07:35 Jest też program w którym pokazują ludzi otyłych i operacje zmniejszania żołądka. To jest cud i wybawienie dla tych osób. Pamiętam nastolatka który ważył ponad 200 kg i przybierał na wadze ! Odpowiedz Link Zgłoś