Dodaj do ulubionych

LEvi`s 525 - ??

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 13:58
dzinsy of kors:-))
Sama nie wiem czy macie taki model? widziam w sklepie kiedys mierzylam 28 na
32 ale sie mi zdaje ze wygldam w nich grubo ze takie opięte choc kolezanka
powiedziala ze dość wyglądam.
Prosze o rady czy kupic te czy cos innego?
BO chcialam biodrowki ale nie bylo.chyba nie bylo.
Aha te 525tki sa po 229zl a u WAs tak samo kosztuja? A bo chyba ceny nie
roznia sie w poszczegolnych miastach czy sie roznia?
Jam z Zakopanego
:-)
Plum
Obserwuj wątek
    • diabe Re: LEvi`s 525 - ?? 01.10.02, 14:01
      525 są super :)
      to jedyne Levis'y (poza tymi bidrówkami), które na mnie dobrze leżą - bardzo
      polecam
    • Gość: Masia Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.dtcentrum.pl 01.10.02, 14:10
      Ja też mam takie. Dostałam w prezencie. Rozmiar 29x30. Raczej ich nie noszę, bo
      moim zdaniem kieszenie są naszyte w sposób, który 'w złym świetle' ukazuje
      tyłek. Ale nogawki mają bardzo fajne.
    • superkiki Re: LEvi`s 525 - ?? 01.10.02, 14:26
      no coz, w GC w Wawie kosztuja 249, albo 259 bodajze.
      mam jedna pare, bardzo je lubie chociaz normalnie nosze biodrowki i czasem
      troche drazni mnie ten wysoki stan. chcialam kupic sobie nowe w tym sezonie,
      ale sa w innym kolorze i maja tandetnie zrobione przetarcia w okolicy krocza
      (bleee), wiec chyba sobie daruje.
      • Gość: julita73 Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:46
        Na temat dzinsów moge pisać i rozmawiac godzinami .Uwielbiam dzinsy, ale musze
        miec ( tzn najbardziej lubie ) te z szerokawymi nogawkami i najlepiej
        biodrówki .Tych levisów o których piszesz akurat nie mam, ale mam np ( kupiłam
        tydzien temu ) nowe super wranglerki, biodróweczki....kolor lekko brudnawy,
        fajny , taki kolor dzinsu lubie najbardziej ( nieznoszę jasno niebieściutkich i
        granatowych ciemnych )Kiedyś kupiłam w Niemczech dzinsy które wyglądaja jak
        stare i znoszone , ale mi podobaja się strasznie..mąż mnie tylko wyklął, co ja
        za badziew kupiłam ( ale on sie nie zna )Gnojek spytał nawet , czy kupiłam je w
        lumpeksie;-)W Słubicach nie ma przyzwoitego sklepu firmowego Levi'sa, a na
        stoisku w centrum handlowym sa jakies niedobitki,zero wyboru.Jak kiedys
        ogladałam to nie było żadnej pary która by mi sie podobała.Tak wiec po
        konkretne zakupy musze jechać do większego miasta.Często kupuje dzinsy w
        Niemczech.
      • Gość: julita73 Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:51
        Niemczech.
      • Gość: julita73 Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:51
        Niemczech.
    • koko8 Re: LEvi`s 525 - ?? 01.10.02, 14:55
      Gość portalu: plum1000 napisał(a):

> dzinsy of kors:-))
      > Sama nie wiem czy macie taki model? widziam w sklepie kiedys mierzylam 28 na
      > 32 ale sie mi zdaje ze wygldam w nich grubo ze takie opięte choc kolezanka
      > powiedziala ze dość wyglądam.
      > Prosze o rady czy kupic te czy cos innego?
      Plum

ja polecam 525, bo sa najlepiej skrojone ze wszystkich redtabow ( i maja zamek,
      a nie guziki, ktore wedlug mnie nie sprawdzaja sie podczas imprez piwnych- taki
      skrot myslowy, chyba jasny heh)... nogawki proste, waskie w udach - supa!
      • Gość: plum1000 Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 22:09
        julito a po po ile sa te biodrowki wrangler?
        Tak czy siak decyzja zapadła - jednak je kupie.Choc mysalam o big starze -165
        zl tańsze..
        ;-)
        • julita73 Re: LEvi`s 525 - ?? 02.10.02, 19:51
          Gość portalu: plum1000 napisał(a):

> julito a po po ile sa te biodrowki wrangler?
          > Tak czy siak decyzja zapadła - jednak je kupie.Choc mysalam o big starze -
          165
          > zl tańsze..
          > ;-)

Te ktore kupiłam kosztowały 220zł.
    • Gość: Mira Re: LEvi`s 525 - ?? IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 02.10.02, 11:23
      Zdarzyło mi się osiem lat temu kupić ten model i potem szukałam go przez kilka
      następnych lat i podobno już zarzucono produkcję tego modelu, toteż z ogromną
      uciechą odnotowuje fakt iż pojawiły się znowu. Mogę powiedzieć tyle, przy mojej
      budowie dość długie nogi i i dość duże dupsko i 164cm wzrostu (rozmiar 28x32)
      wyglądał super. I raczej uważam, że rozkład kieszeni korzystnie wpłynął na
      wizerunek mojego zadka z czym zgadzał sie mój chłop.
      • Gość: plum1000 Re: LEvi`s 525 - ?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 13:20
        Gość portalu: Mira napisał(a):

> Zdarzyło mi się osiem lat temu kupić ten model i potem szukałam go przez
        kilka
        > następnych lat i podobno już zarzucono produkcję tego modelu, toteż z ogromną
        > uciechą odnotowuje fakt iż pojawiły się znowu. Mogę powiedzieć tyle, przy
        mojej
        >
        > budowie dość długie nogi i i dość duże dupsko i 164cm wzrostu (rozmiar 28x32)
        > wyglądał super. I raczej uważam, że rozkład kieszeni korzystnie wpłynął na
        > wizerunek mojego zadka z czym zgadzał sie mój chłop.

28 na 32 to tak ja na mnie./duzy tylek? to ile bys chcuala nosic 26?
        choc fakt wyglad tyłka zalezy od modelu porciątek
        Plum
        • Gość: Milene Re: jeansy - jak o nie dbac ? IP: 5.3R2D* / *.w.club-internet.fr 02.10.02, 13:47
          A propos jeansow, czy macie dziewczyny jakies sposoby zeby w miare dlugo ladnie
          wygladaly.Ja slyszalam, ze trzeba prac wywrocone na lewa strone i wirowac na
          malych obrotach. Co zrobic zeby ciemne jeansy w miare dlugo zachowaly kolor i
          zeby nie bylo na nich smug ? Czy uzywalyscie kiedys farb do jeansow i jaki
          efekt to daje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka