Dodaj do ulubionych

KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud

IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 15:43
Witam !!
Czy slyszalyscie o tych kosmetykach?? Wlasnie dostalam o nich info,ale
przyznam ,ze nigdzie w sklepach ich nie widzialam.Czy ktoras z was uzywala
czegokolwiek z tej firmy?? DR.PIERRE RICAUD
ewA
Obserwuj wątek
    • Gość: bbbb Re: KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud IP: 5.3R2D* / *.w.club-internet.fr 01.10.02, 22:15
      Tak, slyszalam o tych kosmetykach i nawet widzialam na wlasnie oczy u znajomej
      (jakies dwufazowe serum na zmarchy i krem do rak). NIe wiem czy sa skuteczne,
      ale ich niewatpliwa zaleta jest stosunkowo niska cena. Komercjalizacja odbywa
      sie je na zasadzie sprzedazy wysylkowej (reklamy katalogu w nieekskluzywnej
      babskiej prasie) i moze w instytutach (nie jestem na 100% pewna). A jak to
      wyglada w Polsce?
      • Gość: Mrufka Re: KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.02, 23:08
        Ewa, ja kiedys uzylam dwoch produktow Ricaud, ale tylko dla sprawdzenia
        jakosci, a skusil mnie fakt, ze za jeden zakupiony kosmetyk dostawalo sie drugi
        gratis. Mialam odzywke do ust w bialym sztyfcie i ona byla bardzo dobra, moge
        ja z czystym sumieniem polecic, a drugim kosmetykiem ( tym gratisowym) byl krem
        przeciwzmarszczkowy do cery wrazliwej z transvitamina A( wzielam go dla mamy)
        Rezultaty byly takie sobie, po trzech tygodniach wyglad jej skory poprawil sie,
        ale nie, zeby poprawa byla szokujaca. Dorzucam, ze krem brzydko pachnial, tak
        szpitalnie.

Mrufka.
    • Gość: Iza Re: KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud IP: *.proxy.aol.com 02.10.02, 14:58
      Kosmetyki te robi chyba ta sama firma co YRocher,i faktycznie nie sa zbyt
      drogie,dosc popularne we Francj ,ale osbiscie nie znam.
      I
    • dyzio2222 Re: KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud 20.02.16, 12:54
      uzywam te kosmetyki od kilku lat,dla mnie sa super ,przetestowalam inne firmy ale mnie uczulaly,..niestety musze sprowadzac je z Niemiec.
      • kasha77 Re: KOsmetyki Dr.Pierre Ricaud 22.02.16, 22:10
        wyciągnęłaś wątek sprzed 14 lat....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka