Gość: Aga IP: *.litnet.osi.pl 03.11.05, 10:42 Jakich uzywacie specyfików na blask włosów? i jak najlepiej uzywac takie cudo. Widzialam teraz weszla np.: nowa seria Welli do stylizacji uzywał ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zusiak1 Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 11:08 etam, po tych nabłyszczaczach włosy są oklapłe i szybciej trzeba myć. Na błyszczące wlosy polecam spłukanie ich w zimnej wodzie na koniec mycia. Odpowiedz Link Zgłoś
logownica Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 11:10 Ja skusiłam się parę tygodni temu na nabłyszczacz Matrix. Jeśli ktoś chce spróbować a szkoda mu te kilkadziesiąt złotych to proponuję nalać do buteleczki po jakimś sprayu oleju spożywczego i psikać tym na włosy, można się spodziewać podobnego efektu. Błysk owszem ale włosy tłuste, przyklapniete :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
logownica Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 11:18 Jeszcze raz ja. Zadowolona jestem za to z jedwabiu Farouka, chociaż nie daje piorunującego efektu jeśli chodzi o nabłyszczanie ale włosy są po nim miękie, świeże i tak zdrowo błyszczące. Stosuję go również swojej 3,5 letniej córce dzięki temu jakoś przeżywa rozczesywanie włosów po kąpieli i nie kołtunią się tak jak wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nabłyszczacze do włosów.. IP: *.litnet.osi.pl 03.11.05, 12:05 Tego w małej buteleczce? Odpowiedz Link Zgłoś
logownica Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 12:52 Tak, tego w małej, chyba jest to samo i w większych ale ja akurat kupuję to w małej. Dorzucę jeszcze, skoro już jestem przy głosie, swoje doświadczenie z woskiem nabłyszczającym Joanny - krótko mówiąc do bani. Ten to dopiero daje efekt jak smalec, nawet nie błyszczy za bardzo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza a guma do włosów IP: *.ghnet.pl 03.11.05, 13:22 co o niej sądzicie i jak to się nakłada? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logownica Re: a guma do włosów IP: 82.177.111.* 03.11.05, 13:33 Jeśli pytasz o jedwab farouk to 1-2 krople na palce, lekko rozetrzeć i takimi "tłustymi" palcami na włosy wilgotne lub suche, na poszczególne kosmyki (przynajmniej ja tak robię). Dzieku na wytarte ręcznikiem, na całą główkę 2-3 krople. Odpowiedz Link Zgłoś
ella_with_luv Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 13:31 Kerastase ma świetny olejek do włosów. Pięknie nabłyszcza, ale wcale nie zauważyłam żebym miała oklapnięte włosy. Przy okazji ułatwia ich układanie. Tylko, że cena nie należy do najniższych, w Instytucie Kerastase w Gdyni prawie 100zybelków kosztuje... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Nabłyszczacze do włosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:50 Witam! Jestem maniaczką błyszczących włosów i tak jak wspomniała któraś z dziewczyn dobrym sposobem jest spłukanie włosów chłodną wodą. Jednak uzywam również nabłyszczaczy. Polecam Goldwela. Naprawdę dobry, nie obciąża włosów, nie natłuszcza i super pachnie. Jego wadą jest cena. Z czystym sumieniem mogę równiez polecić nabłyszczacz firmy Joanna.Polecam również super nabłyszcza ale wydaje mi się ciut cięższy od Goldwela. Super pachnie. Kosztował 11zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Dziewczyny 03.11.05, 13:53 czy te nabłyszczacze o których mówicie używa się na zwiazane włosy (koki, kitki)- tak jak tancerki mają? Odpowiedz Link Zgłoś
ella_with_luv Re: Dziewczyny 03.11.05, 14:06 Kerastase uzywasz na osuszone ręcznikiem włosy, potem je suszysz normalnie,układasz, a efekt świecenia już jest. Jeśli chcesz aby jeszcze bardziej błyszczały niż już błyszczą :) możesz wysuszone już włosy "przejechać" rękami zwilżonymi tym olejkiem, efekt będzie jeszcze większy. Na te koki to one używają raczaj nabłyszczaczy w spray'u (są takie Golwella). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Nabłyszczacze do włosów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:05 a stosowałyscie moze ten? bo cena jest zachęcająca i moze nie będzie obciążał włosów skoro jest w areozolu www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16523&cat=414&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Nabłyszczacze do włosów.. 03.11.05, 14:26 Ja używałam Londy i byłam bardzo zadowolona z efektu. Nie obciążał mi włosow, ale to może zależy od włosow, ja mam długie proste i suche włosy, przetłuszczające się u nasady. Używam rownocześnie jedwabiu Biosilk na końcowki, i potem suche włosy spryskuję nabłyszczaczem i wyglądają świetnie. Skusiłam sie na Londe bo jest o połowę tańsza niż inne nabłyszczacze, jak sie skończy to wyprobuję Biosilk Shine On. Odpowiedz Link Zgłoś