agamamaani 07.12.04, 16:17 DZIEWCZYNY.. od jutra mam urlop.. aż do 20.12... zdo usłyszenia zatem dopiero za półtora tygodnia.. mam zamiar przeznaczyć ten czas dla siebie córci i męża.. pozdrawiam serdecznie Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilkaq Re: out off office 08.12.04, 10:35 Oj szczęściaro:) Pozazdrościć!!! Do usłyszenia tuz ;przed Świętami, miłego leniuchowania! Aga i Mikołaj Odpowiedz Link
bedada Re: out off office 08.12.04, 10:47 Ale masz fajnie!!!! A jaka radość sprawisz córeczce,że będzie miała ukochana mamusię tylko dla siebie. Miłego wypoczynku szczęściaro Odpowiedz Link
agamamaani JUŻ WRÓCIŁAM 20.12.04, 13:19 i nie wiem w co ręce włożyć.. na forum kupa nowych wątków, w pracy zadyma (oczywicie ja teraz jestem sama i właśnie się dopwiedziałam , ze jako jedyna będę pracować w wigilię (bo ktoś musi dyżurować - i znów na mnie wypadło - tyle miałam wolnego w tym roku - koronny agrument).. ale nic to biorę się ostro do roboty - zarówno na froncie forumowym jak i pracowym.. Aga Odpowiedz Link