Gość: Mia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 15:33 ...żeby nawilżało? TAkie na noc, nie musi się idealnie wchłaniać, za to niech nawilża jak głupie. Takiego mi trza. Znacie takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaa2 Re: Co do stóp? 02.10.02, 16:02 Bardzo dobry krem do stóp ma Eris (taki w zielonej tubce).Używam go od jakiegoś czasu i naprawdę pięty i stopy mam jak niemowlę.Jest gęsty,ale dobrze się wchłania.No i niedrogi-coś ok.10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Co do stóp? IP: 213.158.195.* 02.10.02, 16:09 Zgadzam się co do Erisu, jest świetny, ale ja mam problem, żeby się przyzwyczaić do bardzo silnego zapachu, a poza tym po posmarowaniu ręce się kleją i trzeba znowu wstawać z łóżka i plaskając posmarowanymi stopami iść myć ręce... ale jest naprawdę super, jeżeli chodzi o działanie. AA Oceanic niebieski pachnie ładniej, ale działa z kolei gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Co do stóp? 02.10.02, 16:12 Gość portalu: jo napisał(a): > Zgadzam się co do Erisu, jest świetny, ale ja mam problem, żeby się > przyzwyczaić do bardzo silnego zapachu, a poza tym po posmarowaniu ręce się > kleją i trzeba znowu wstawać z łóżka i plaskając posmarowanymi stopami iść myć > ręce... ale jest naprawdę super, jeżeli chodzi o działanie. AA Oceanic > niebieski pachnie ładniej, ale działa z kolei gorzej. tez uzywam AA, gruba warstwa kremu i skarpetki na noc pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Co do stóp? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 16:35 Dzięki, dziewczyny. Jeszcze przed dzisiejszym wieczorem odwiedzę jakąs drogerię... Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Co do stóp? 02.10.02, 22:23 1.krem do stóp z wit.a Pollena Ewa(krem nie balsam!),niby na pękajace pięty ,ale zmiękcza całe stopy 2. Eris w zielonej tubie-dużo zmiękczającego mocznika 3.Pharma CF balsam z AHA -taniutki i skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Co do stóp? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 22:31 Ta Pollena Ewa na pięty też zmiękcza, bo ma dużo mocznika, ale producent ukrył go pod nazwą karbamid- chyba myslał, że mocznik źle się kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Co do stóp? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:08 Kurcze, to tylko ja pechowa jestem:)). Bo na mnie Eris nie dziala wcale... No, nie pogarsza mi sie:). Ale wiadomo - co kobietka, to inna skorka:). Ale chyba niezla jest Neutrogena - drozsza, ale ja zaczelam dostrzegac efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_m Re: Co do stóp? 03.10.02, 11:48 bardzo dobry jest krem zmiękczający Scholla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasia1 Re: Co do stóp? IP: *.elnetplus.waw.pl 03.10.02, 12:46 Na mnie tez niestety Eris za bardzo nie dzialal, a poza tym ten zapach... Ostatnio kupilam krem do stop i rak Estee Lauder z kolekcji Homa Spa i jestem zachwycona. Troche drogi (chociaz ja kupilam na lotnisku i wyszlo tanio!),ale sie oplaca!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: Co do stóp? IP: *.chello.pl 03.10.02, 23:05 Ja korzystam z serii "Len" firmy Eva Natura- balsam do codziennej pielegnacji. Przyjemny zapach, blyskawicznie sie wchlania i zmiekcza naskorek . Kosztuje 8 zl. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Co do stóp? IP: *.chello.pl 05.10.02, 10:27 Niezle sa tez kosmetyki do stop Avonu - ja mam krem zmiekczajacy do piet i jest bardzo przyjemny... Odpowiedz Link Zgłoś