k.leo 03.10.02, 22:17 pojawiło mi się na łydce coś co przypomina zylaka no i mam nadzieję że mi powiecie coś o metodach leczenia jestem z białegostoku może znacie jakiegoś dobrego specjalistę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicia Re: żylaki!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.10.02, 22:26 Oj dziewczyno, dziewczyno. A cos ty do tej pory robila zeby tym zylakom zapobiec? Jak sie juz pojawil to kicha, tylko operacja. "Gotowe" żylaki leczy sie tylko operacyjnie. Trzeba zapobiegac. Lekka dieta (bez produktow rozdymajacych typu kapusta), duzo ruchy (ale bez przesady, ze by nie przeciazyc nog), spac z nogami wyzej i nie przegrzewac nog (czyli sauna, gorace kapiele, solarium i opalanie odpadaja). Mozna lykac Venoruton itp, ale ruch to podstawa. Poprawia cyrkulacje krwi. I to tyle. Powodzenia. Tez walcze ze sklonnoscia do zylakow. Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: żylaki!!!!!!!! 07.10.02, 22:59 nie robiłam dotąd nic by przeciwdziałac żylakom lekka dieta - hmm jestem wegetarianką czynnie uprawim sporty nie cierpię solarium nie jestem takze otyła pojawił się po powrocie z gór jest niewielki no i będe szukała tego lekarza kocham addidasy wiec to też nie jest wina obcasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: żylaki!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:36 Wybierz się do flebologa lub chirurga naczyniowego. Usuwanie zylaków: np. skleroterapie (wstrzykiwanie leku, który powoduje zarośnięcie żylaka), krioterapia,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: żylaki!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:38 pocztaj więcej na stronie: www.flebologia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś