takasobiekobietka 09.11.05, 19:49 Zaczynam walke z cellulitem. Mam pytanie jakich prodoktow powinnam unikac a jakich nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akusia Re: Dieta anty-cellulit 09.11.05, 21:19 zrezygnuj z weglowodanow,najwyzej jedna kromka razowego chleba dziennie,zero slodyczy i owocow sokow i napojow slodzonych zero smażeniny chude mieso gotowane lub pieczone duzo warzyw,najlepiej slatki z dodatkiem oliwy z oliwek i ryb (posiadaja one tluszcze wplywajace na oczyszczenie organizmu z toskyn) nie łacz weglowodanow z bialkeim bialko tylko z warzywami 2 litry wody niegazowanej pic codziennie zielona herbata (oczyszcza z toksyn,poprawia przemiane materii) zrezygnuj z duzych ilosci kawy bo zatrzymuje wode w organizmie alkohol - out! peelingi pod prysznicem lub masaz szorstka rekawica masaże -co 2-3dni(jak chcesz to napisz na maiala powiem ci jakie ja stosuje,mam mala porawe juz) wsmaruj krem -rano i wieczor ruszaj sie (najlepiej cwiczenia aerobowe) -codziennie Odpowiedz Link Zgłoś