kotmanka 06.10.02, 11:27 Blagam, powiedzcie, czy one sa dobre jakosciowo? zalezy mi na matowych, czy te reklamowane jako velour sa wlasnie takie? czy nikt nie uzywal? nie moge sama sprawdzic, niestety! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Privi - szminki? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.10.02, 16:54 koopa straszliwa... wysuszyło mi usta i dało się zjeść po godzinie. w takim tempie to ja nawet zwykłych błyszczków nie zjadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: Privi - szminki? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 06.10.02, 18:06 dzieki, w takim razie privi out. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re:szminki IP: 62.148.83.* 07.10.02, 07:44 matowe polecam Chanel - hydrassimat już samo opakowanie obiecuje aksamitny mat, na ciemnych kolorach efekt szczególny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re:szminki IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 07.10.02, 09:28 ja kochalam hydrassimat, ale odkad stad wycofano linie, szukam odpowiednika mojej cudnej hydrassimat 07 w ktorej zawsze zbieralam komplementy, czulam sie swietnie itd niestety chanel nie ma w tym momencie odpowiednika.... Odpowiedz Link Zgłoś