Dodaj do ulubionych

koenzym Q10 - od kiedy?

09.10.02, 10:35
używałam pianki IF, teraz zastanawiam się nad kremem z tej serii lub podobnej
AA, jednak zastanawiam się od jakiego +- wieku można stosować te kosmetyki?
do "magicznych" 25 lat brakuje mi 6 miesięcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: koenzym Q10 - od kiedy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 10:43
      Koenzym Q10 to doskonały przeciwutleniacz- każdy może stosować kosmetyki z jego
      dodatkiem. Ważniejsze jest, co oprócz niego jest w kremie, np. Q10+fitohormony
      odpadają przy młodej cerze.
      • ptasia Re: koenzym Q10 - od kiedy? 09.10.02, 10:47
        Justy, dzięki za odzew - nie, z fitohormonami nie będę szaleć, tam są jeszcze
        witaminy, a i w AA jest Koenzym R - ???
        • ptasia Re: koenzym Q10 - od kiedy? 09.10.02, 12:47
          podpycham: może ktoś używał tego kremu AA lub IF??? aktualnie bardziej mnie
          interesuje na noc...
          • martaa2 Re: koenzym Q10 - od kiedy? 09.10.02, 13:20
            Ptasia chodzi Ci o tę serię AA z koenzymem Q10 R i wit.C ? Ja uzywałam kremu na
            noc i na dzień. Na początku krem na dzień był fajny,lekki,dobrze się wchłaniał,
            nie zostawiał tłustego filmu na skórze, miał taki ładny delikatny
            zapach.Niestety po dwóch miesiącach uzywania zaczął potwornie śmierdzieć,że aż
            się bałam nim smarować(opisywałam to na forum ).Wysłałam maila do AA-nie
            odpowiedzieli,potem jeszcze dzwoniłam tam-mieli oddzwonić nie oddzwonili i w
            sumie nie wiem co się stało,że on tak śmierdzi.Kupiłam więc inny krem i tego AA
            nie uzywam.Mam krem na noc z tej serii- i chyba tez skonczy jak ten na dzień -
            bo też pomału zaczyna śmierdzieć.Nie wiem może ja trafiłam na wadliwe
            egzemplarze, a może tak ma być że te kremy potem zaczynają śmierdzieć-bo np.
            jakis składnik aktywny się w nich rozkłada.
            Ja w każdym bądź razie więcej ich nie kupię,lae może komuś innemu te kremy mogą
            odpowiadać.
            • ptasia Re: koenzym Q10 - od kiedy? 09.10.02, 13:23
              martaa2 napisała:

> Ptasia chodzi Ci o tę serię AA z koenzymem Q10 R i wit.C ? Ja uzywałam kremu
              na
              >
              > noc i na dzień. Na początku krem na dzień był fajny,lekki,dobrze się
              wchłaniał,
              >
              > nie zostawiał tłustego filmu na skórze, miał taki ładny delikatny
              > zapach.Niestety po dwóch miesiącach uzywania zaczął potwornie śmierdzieć,że

> się bałam nim smarować(opisywałam to na forum ).Wysłałam maila do AA-nie
              > odpowiedzieli,potem jeszcze dzwoniłam tam-mieli oddzwonić nie oddzwonili i w
              > sumie nie wiem co się stało,że on tak śmierdzi.Kupiłam więc inny krem i tego
              AA
              >
              > nie uzywam.Mam krem na noc z tej serii- i chyba tez skonczy jak ten na dzień -
              > bo też pomału zaczyna śmierdzieć.Nie wiem może ja trafiłam na wadliwe
              > egzemplarze, a może tak ma być że te kremy potem zaczynają śmierdzieć-bo np.
              > jakis składnik aktywny się w nich rozkłada.
              > Ja w każdym bądź razie więcej ich nie kupię,lae może komuś innemu te kremy
              mogą
              >
              > odpowiadać.
              oj... tak, to ta seria. to brzmi jak opowieści dziewczyn o piance IF, która im
              też zaczęła śmierdzieć (mi nie, a uzywałam b. długo - b. wydajna). Może ten
              cholerny koenzym się tak rozkłada - ale nie brzmi to zachęcająco :-(
        • Gość: justy Re: koenzym Q10 - od kiedy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:17
          Koenzym R to biotyna- jedna z witamin. Też Ci w żaden sposób nie jest w stanie
          zaszkodzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka