Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:49 ktos byl u niego ? warto wydac troche pieniedzy ? www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Lead03&news_cat_id=109&news_id=5276&layout=1&forum_id=327&page=text Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
his_girl Re: Leszek Czajka 19.11.05, 18:52 A tzw. normalni ludzie mają tam czego szukać? Słyszałam, że on tylko "gwiazdy" obsługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Leszek Czajka IP: *.darnet.rybnik.pl 19.11.05, 18:57 Tez chcialabym sie dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: Leszek Czajka 20.11.05, 10:33 Kobiety milczą...czy to znaczy, że z usług Czajki rzeczywiście korzystają tylko wybrane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Leszek Czajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:15 To znaczy, że min. 30-postowy wątek o Leszku Czajce już był, i nie będziemy się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: Leszek Czajka 21.11.05, 08:42 Tu prawie wszystko juz bylo, ale jakos to kobietom nie przeszkadza... Nazbyt wyczulona jestes chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Leszek Czajka 21.11.05, 09:15 Mnie p.Leszek obcina. Jest rzeczywiscie fachowcem. za kazdym razem fryzura jaka sobie zycze. czasem jak chce tylko podciąć koncowki ide do kogo inego, a zmiana fryzury - tylko on. k1 Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Leszek Czajka 21.11.05, 09:36 Po co za obcięcie włosów płacić 200 zł? Terapeuty nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Leszek Czajka IP: *.stacje.agora.pl 21.11.05, 12:17 ja chodziłam do jego salonu ale nie osobiście do niego tylko u asystentów haha nie było źle ale niewiem czy warte ceny Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Leszek Czajka 21.11.05, 13:00 jest na pewno bardzo dobry w tym co robi, ale gwarantuję ci że na pewno osobiście się tobą nie zajmie, o ile w ogóle dostaniesz się tam na jakiś wolny termin:) a to jak obcinaja asystenci....powiem szczerze, że warto poszukać kogoś z nizszej półki-efekt bedzie taki sam a kupa pieniędzy zostanie ci w kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Leszek Czajka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.11.05, 13:08 grałam kiedyś w reklamie i Czajka miał mi zrobić włosy w kolorze toffi. Powstało istne cudo, ale nie ja za to płaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Leszek Czajka IP: *.aster.pl 23.11.05, 21:27 to znaczy ile w koncu kosztuje samo ciecie (nigdy nie modeluje, prosze tylko o lekkie podsuszenie, bo nie uzywam suszarki) u tego Czajki? 150 zl to nie majatek, wiec ile - 300? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczesana Re: Leszek Czajka IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 21.11.05, 14:26 Czajka jest najlepszy, bylam u niego kilka razy. Rownie dobry jest Maciek Wroblewski i Filip Galas. Ceny na tym samym poziomie, moze Galas jest troche tanszy. Warto zaplacic, chocby za pewnosc, ze nie zrobia ci z wlosow jakiejs beznadziei. Minus: Czajka i Wroblewski zwykle obsluguja kilka osob na raz (np oni tna, ale suszy i modeluje asystent), Galas zajmuje sie toba przez caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli filip galas...? IP: *.aster.pl 22.11.05, 14:06 jak duzo wczesniej trzeba sie zapisywac do tego fryzjera. czy jest on godny polecenia???? chce uzupelnic pasemka.... jesli to mozliwe prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Krzysztof Chodorski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 19:26 A ja chodzę do Krzysztofa Chodorskiego i jestem baaardzo zadowolona. Jedyny fryzjer, który nie zrobił mi 'kaszany'na głowie. Mam naturalnie kręcone włosy i niestety muszę stwierdzić, że nie każdy fryzjer umie się z takowymi obchodzić. Ceny: strzyżenie 160 zł., balejaż 130zł. Krzysztof strzyże i modeluje sam - nie robi 5 głów jednocześnie. Balejaż robią technicy pod jego okiem. Jeszcze nigdy nie wyszłam stamtąd niezadowolona. Salon piękny, świetna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Krzysztof Chodorski IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 22:57 a moglabys podac konkretne namiary?gdzie znajduje sie salon?moze maja strone w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Krzysztof Chodorski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 23:24 Salon znajduje się na Żoliborzu ulica Krasińskiego 20 telefon 833 84 92. Salon mieści się na dole 3- lub 4-piętrowego starego budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: filip galas...? IP: 81.210.22.* 17.02.06, 14:26 Gorąco polecam. Świetne strzyże, niesamowicie dobiera kolor. Namiary na www.freehair.pl, i dla bezpieczeństwa ze 2 tygodnie wczesniej trzeba się umówić. Pozdrawiam i życzę zadowolenia równego mojemu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś