Dodaj do ulubionych

rumba kasi cichopek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:00
a widzieliście rumbe Kasi Cichopek? Po prstu oglądałam z zapartym tchem. Coś
wspaniałego:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:01
      A kto dziś odpadł?
      • Gość: malenka Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:03
        cichopek w tycxh tańcach schudła chyba:P ale i tak ma grube nogi:P
        • justa_79 Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 09:47
          i co z tego? to konkurs tańca, a nie wybory Miss Polonia :P
        • Gość: ktoś Re: rumba kasi cichopek IP: 83.17.98.* 25.11.05, 18:27
          a ciekawe jakie ty masz. Zapewne jesteś bardzo zakompleksiona.
        • Gość: ktoś Re: rumba kasi cichopek IP: 83.17.98.* 25.11.05, 18:27
          a ciekawe jakie ty masz. Zapewne jesteś bardzo zakompleksiona.
    • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:09
      ich taniec zapierał dech.... jak to pieknie byc zakochanym...
      • Gość: Ania Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:11
        A skąd wiesz że są zakochani?
        • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:17
          po pierwsze: trąbią o tym od kilku tygodni gazety... (ale trąbią o różnych
          bzdurach, wiec to nie dowód)
          po drugie: dzis sama Kasia Cichopek mówiła o uczuciu, ktore jest miedzy nimi...
          a tu juz nie ma wątpliwości, o co chodzi :)
          po trzecie: to widac :)

i życzę im WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) bo są piękną parą
          • Gość: Ania Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:23
            Nie mogłam dziś oglądać, dopiero w sobotę obejrzę powtórkę. A jakie gazety
            konkretnie masz na myśli? Bo nie natknęłam sie na artykuły o niej. Też myslę że
            to fajna para i też im życze powodzenia. A kto dzis miał pecha i odpadł?
            • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:29
              jakie gazety? hihi.. plotkarskie - FAKT i SUPEREXPESS... czytam ich internetowe
              wydania... ale tym razem mieli rację - dzis sama Kasia potwierdzila, ze miedzy
              nią a Marcinem cos jest :) i rumbę bylo im ciężej tańczyć ze względu na łączące
              ich uczucie :)

dziś odpadła Agnieszka Rylik... a szkoda, bo moim zdaniem juz dawno powinien
              wylecieć Wesołowski, który nie ma nawet poczucia rytmu... cóż, fani "Na
              Wspólnej" dają mu głosy...
              • Gość: Gosia Re: rumba kasi cichopek IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.11.05, 10:44
                ciezej tanczyc?chyba raczej latwiej skoro ich cos laczy to w tancu to pieknie mozna wyrazic.szczegolnie w takim tancu.
            • Gość: kaska Re: rumba kasi cichopek IP: *.crowley.pl 20.11.05, 22:34
              no zgdniaj, zgadnij.
              A. Rylik z partnerem dzięki SMS-om. :(.

Ahhhh. Prowadzący Urbański i te jego finezyje komentarze. Dziś powtórzył "to
              moja ulubiona para" tylko jakieś 15 razy ;P
    • kasiunia62 Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:13
      świenie się rusza! i pomysleć że nie jest zawodową tancerką??? a powinna!
      świetne ruchy nóg i bioderek!
      to oni naprawdę są parą?
    • ana_01 Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:13
      Mnie sie srednio podobala:) Moze po prostu jestem do jej tancow uprzedzona,bo
      za nia ..jako za aktorka..nie przepadam.. Ale tanczy ladnie..
    • Gość: mala Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:29
      No chodza sluchy jak to Marcin tam Kasia obraca , bynajmniej nie w tancu
      • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 22:31
        no i niech obraca.. są młodzi, wolni, zakochani - czego więcej do szczęścia
        potrzeba?
    • Gość: ada Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:48
      musze jej przyznac, ze ladnie dzis tanczyla, a nawet wygladala! ogolnie to nie
      znosze jej i uwazam, ze jest brzydka i gruba i bezbarwna, ale dzisiaj wyjatkowo
      zrobila na mnie wrazenie po pierwsze tym , ze nareszczie zrzucila troche
      zbednego cielska, po drugie cale dzisiejsze show bylo bardzo ladne. sama sobie
      sie dziwie, ze mi sie podobalo, bo mam uczulenie na to dziewcze, ale nie moge
      jej odmowic wspanialego wystapienia.
      • Gość: zulka Re: rumba kasi cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:04
        a n/t to, że Urbański mówi "moja ulubiona para"-to scenariusz w brytyjskiej tez
        cały czas to powtarza facet no i "idźcie już idźcie". Pomysł dury i sztuczny.
        Cichopek świetna. A nogi- dziewczyny na to nic nie poradzi. Nie przepadam za
        nią, ale ładna i zdolna z niej dziewczyna.
    • dziewczynazbagien Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 23:03
      a Ty pewnie miss świata jesteś co?obiektywnie trzeba stwierdzić że dziewczyna
      jest śliczna i tyle. ktoś może nie być fanem tego typu urody ale to nie zmienia
      faktu ze k. cichopek jest atrakcyjna. wniosek:przez zazdrość się czasem ślepnie...
      • Gość: ada Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:08
        a czego jej zazdroscic? wg mnie jest naprawde nieladna. nie rozumiem czym sie
        tak ludzie zachwycaja? nijakoscia? moze ty masz jej czego zazdroscic, w koncu
        jestes dziewczyna z bagien...
        • Gość: jola Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:17
          kasia jest piekna ale same wiecie ze do ani muchy startu nie ma a pozatym gdzie
          sie podzialy jej piersi bo chyba znikneły.czy to ze schudła musi aż tak widac w
          zmianie wielkosci piersi?
          • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 20.11.05, 23:23
            ja nie zauwazylam, zeby zmalaly jej piersi... raczej staly sie bardziej
            proporcjonalne do figury... a jej pseudonim "Big Bombelos" jest niezagrożony ;)
            • Gość: angela Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:50
              STALY SUIE BARDZIEJ PROPORCJONALNE?jakim cudem jesli schudła to wielki biust
              jest proporcjonalny..to chyba do grubej osoby jesttaki proporcjonalny!
              • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 00:03
                staly sie bardziej proporcjonalne, bo moze troszke zmalaly, ale proporcjonalnie
                do figury... poza tym nawet jesli staly sie mniejsze to tylko na korzysc, bo w
                pierwszych odcinkach "tanca z gwiazdami" mialam wrazenie, ze ona "wylewa" sie
                sukni... ten biust byl jakby za duzy, za ciezki do tanca.. a teraz? jest w sam
                raz :)
                • Gość: maciek jedna ten biust stracil wiele i stal sie jak inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 00:10
                  kiedys miala wielkie cycki a teraz jakby ich nie było.
                  nie wiem co sie stalo ale napewno nie na korzysc.
                  wolałem big cyce jakie miala kiedys niz te teraz przypominajace cycki jakich
                  wiele.
    • leeloo2002 Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 01:09
      super, ma talent.
      nie sadzicie, ze progam jest ustawiany?
      Jak po Tancu Rylik Hubet skomentowal"walczyliscie do konca" (szybko sie
      reflektowal i baknal cos innego) to wiedzialam ,z e to oni odpadna.
      A ten facet tanczay z E. Herbus jest drewniany.
      Ale chyba gra w jakims serialu TVN, wiec beda go trzymac do konca dla
      podtrzymania ogladalnosci. kto te sms weryfikuje?, po co jest to jury?

szkoda, bo jest to ewidentnie krzywdzace.
      A Cichopek jest po prostu swietna i ma mase wdzieku. No i rowno pod sufitem w
      przeciwienstwei do Foremniak.
      • Gość: _-poleen_ Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 07:58
        ja jej (cichopek)nie trawie,ale musze przynac,ze jest ładna.Po zeszczupleniu
        ma niezła,proporcjonalna figure,no nogi ciut za grube-ale taka ma budowę chyba
        i coz...
        ma tez ładna twarzi wlosy moim zdaniem.a cycki dobrze,ze troche
        jej "spadły",dalej sa duże,a wyglada jakos tak młodziej, normalniej.

takie wieeelkie piersi u młodej dziewczyny moim zdaniem oblesnie wygladaja...
        • Gość: Aga Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:16
          Dlaczego z uporem maniaka powtarzacie, że odpadła A. Rylik?
          Przecież wyleciał Piotr Gąsowski...
          • kasiunia62 Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 09:25
            a p[amiętacie jak Kaśce bluzka się rozpięła ?? ale jej musiało byłc głupio! tak
            wariowała i tanczyła, ze guziki nie wytrzymały napięcia ;)
          • Gość: fg Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:26
            ąsowski wyleciał tydzień temu;-0wczoraj odpadła Rylik.
          • agatka_to_ja Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 10:19
            Upór maniaka odpowiada : Rylik wyleciala wczoraj, Gąsowski tydzien temu ...
            kochana masz przesunięcie czasoprzestrzenne o tydzien...
        • Gość: as Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:55
          kasia jest wg was ladniejsza od herbusiowej?dziwne
    • Gość: Majka Re: rumba kasi cichopek IP: *.server.ntli.net 21.11.05, 16:28
      ...grube nogi, cielsko, wielkie cycki, nie trawie jej...etc
      Do kosciola krzyzem lezec i modlic sie, by wasza glupota byla tylko chwilowym
      potknieciem.
      • justa_79 Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 16:43
        Majka, a ty trafiłaś tu przez pomyłkę, szukając Forum Anoreksja? obrażasz nie
        tylko Cichopęk, ale i forumowiczki. daruj sobie.
        • Gość: aga Re: rumba kasi cichopek IP: 62.233.250.* 21.11.05, 16:46
          chyba nie zrozumiałaś Majki...
          • Gość: Majka Re: rumba kasi cichopek IP: *.server.ntli.net 21.11.05, 16:51
            A czy Justa_79 potrafi czytac posty ze zrozumieniem?
            • Gość: zuzza Re: rumba kasi cichopek IP: *.tvk.torun.pl 22.11.05, 23:11
              tez mi sie wydaje, ze justa tym razem nie zrozumiala..
    • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:00
      Muszę stwierdzić, że z zapartym tchem oglądam występy Kasi i Marcina.
      Serialu "M-jak Miłość niestety nie trawię". Początkowo byłam więc nieco
      uprzedzona do Kasi Cichopek. Po obejrzeniu dwóch odcinków - w tym słynnej
      rumby - bardzo ją polubiłam. Dziewczyna ma to "coś". Nie dziwię się Hakielowi,
      że stracił dla niej głowę. Tak rzadko człowiek ma możliwość popatrzeć sobie na
      szczęście innych ludzi. A im to szczęście po prostu "uszami wychodzi".
      Wyglądają razem cudownie. Miałam przyjemność widzieć M.Hakiela z jego partnerką
      taneczną (zawodową) w konkursie o srebrne pantofelki. Muszę powiedzieć, że
      komuś takiemu jak Marcin trudno znaleźć partnerkę, która by sprostała
      wymaganiom tanecznym, a także robiła podobnie silne wrażenie jak on. W trakcie
      tego konkursu moją uwagę przyciągał głównie Marcin, a jego partnerka była przy
      nim jakaś taka bez wyrazu. Po prostu widać było, że są ze sobą zgrani w tańcu,
      ale w normalnym życiu istnieje między nimi duża różnica. Nie było między nimi
      takiego porozumienia i równości. Tymczasem, gdy ogląda się Marcina z Kasią,
      wszystko wydaje się być na właściwym miejscu. Widz śledzi nie tylko Marcina,
      ale całą parę. Oboje potrafią wytworzyć taką magiczną aurę zrozumienia i
      harmonii, co wykracza poza techniczne umiejętności. Oglądając ich, człowiek
      jest autentycznie wzruszony i dziękuje Stwórcy za to, że istnieje takie
      piękno.
      • Gość: ada Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:30
        oh oh oh, jak milo, jak pieknie, jak slodko... podniecilas sie na maksa,
        kolezanko! ja tez niesamowicie jestem wzruszona twoja wypowiedzia! az uronilam
        lezke...

trzeba miec naprawde bardzo plytka osobowosc zeby pisac takie pierdoly, sorry!
        zlinczujcie mnie za niegrzeczna wypowiedz, ale po przeczytaniu tego postu
        wprost nie moglam sie powstrzymac, zeby nie wysmiac jego autorki. masakra i
        zenada... oh oh oh
        • Gość: Majka Re: rumba kasi cichopek IP: *.server.ntli.net 21.11.05, 17:37
          Bardzo chetnie wzielabym ten lincz do reki.
          • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:45
            Linczu nie można wziąć do ręki. Z prostej przyczyny: jest to "rodzaj samosądu,
            akt bezprawia dokonanego przez tłum na osobie posądzonej o przestępstwo;
            praktykowany w 1. poł. XIX w. w USA przed ustanowieniem władzy sądowniczej i
            policji". Do ręki natomiast możesz wziąć co najmniej bat, pejcz, kij lub kamień.
            • Gość: ada Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:52
              rece opadaja gdy czytam twe wywody, pantarejko. ja tez jestem wrazliwa osoba,
              ale twoj rodzaj wrazliwosc skazuje cie w moich oczach na smiesznosc.
          • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:47
            co najwyżej, nie co najmniej...
          • elllos Re: do ady i majki 30.03.06, 15:14
            pierniczone anorektyczki do psychoanalityka na kanapę leczyć sie puki
            mozna ,jak przeczytałaem te wasze wpisy to mnie powaliło jak mozna tak napisac
            o najbardzej zgrabnej, sexownej kobiecie w tym programie? zobaczcie jak chude
            gwiazdki typu Foremniak ,Kręglicka prezentują się przy tej wzorcowej kobietce?
            miotają się , rzucają tymi chudymi pałąkami o podłogę, aż z przerażeniem
            człowiek patrzy, czy się zaraz kości nie rozlecą po podłodze. jest mi was
            szkoda bo anoreksja to naprawdę ciężka choroba i tylko to was usprawiedliwia.
        • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:41
          Spłycić można wszystko. Wyraziłam po prostu swój bezinteresowny zachwyt
          wywołany tńcem tej pary. Jeśli chodzi o kwestię "napalania się", to pokazów
          tanecznych nie ogląda się po to, by się "napalać", tak samo jak nie idziesz do
          muzeum, by pooglądać obrazy wielkich mistrzów (notabene - jest tam wiele
          aktów). Ja je oglądam po to, by poczuć radość z tego powodu, że żyję. Taka
          radość dla samej radości. Cieszę się, że istnieją ludzie, którzy swoim talentem
          potrafią ją w innych wyzwalać. Jestem w bardzo szczęśliwym związku. Jestem więc
          wierna - nawet w myślach inni faceci mnie zupełnie nie pociągają.
          Życzę Tobie więcej radości w życiu. Czasem trzeba ją po prostu dostrzec, być
          dostatecznie wrażliwym by ją poczuć. W momencie, gdy spłyca się wszystko
          do "napalenia", ma się wrażliwość hipopotama.
          • Gość: Majka Re: rumba kasi cichopek IP: *.server.ntli.net 21.11.05, 17:51
            Jest mi obojetne czym, bo zaluje ze jednak nie zleje jej cielska.
            • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:53
              Dobrze, dobrze :) Ja tam nic do Cichopkowej nie mam. Tym bardziej do Hakiela.
              Oceniam tylko ich taniec i swoje własne wrażenia estetyczne, których mi
              dostarczyli. Zastanawiam się tylko, dlaczego Ty jej tak nie lubisz? Może
              zrobiła coś, o czym nie wiem?
              • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 17:57
                Podaję jeszcze link do samby w wykonaniu tej pary. Zatańczyli świetnie.

tanieczgwiazdami.onet.pl/9868,uczestnicy.html
                • Gość: ada Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 18:11
                  wg mnie jest po prostu kompletnie beznadziejną, na sile promowaną
                  pseudogwiazdeczką, calkowicie przecietna we wszystkim co robi, co mowi i co
                  soba reprezentuje. symbol nijakosci, bezbarwnosci, prostactwa i zenady.
                  najbardziej zbędna gwiazdeczka rodzimego szołbiznesu. a wszyscy ktorzy tak sie
                  nia zachwycaja, nie odbiegaja znaczaco od przedstawionego powyzej modelu
                  postaci.
                  • pantarejka Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 18:28
                    Ja nie oceniam jej talentu aktorskiego. Rzeczywiście z Krystyną Jandą nie ma
                    jej co porównywać. Wypowiadam się tylko o jej talencie tanecznym i o własnych
                    subiektywnych odczuciach, wywołanych ich tańcem. Lubię ludzi szczęśliwych.
                    Podobnie pozytywnie byłam zaskoczona występem Dody w Sopocie(O tej nie można
                    powiedzieć, by była przesłodzona:), której to postać budzi wiele kontrowersji.
                    Również bardzo mi się podobał. W przeciwieństwie do tego, co nam zaserwowali
                    inni artyści - jej występ był połączeniem umiejętności woklanych, a także
                    scenicznych. Stwierdzam, że budzenie kontrowersji także jest sztuką. Doda także
                    potrafi być szczęśliwa i budzić to uczucie w innych :) Za to ją szanuję,
                    podobnie jak Kasię Cichopek - choć są to postaci z innych bajek i pewie obie
                    obruszyłyby się na mnie za te porównania.
                  • Gość: Ewa Re: rumba kasi cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:53
                    Ciekawe kim Ty jestes żenująca,prostacka,beznadziejnie głupia dziewczyno?
            • Gość: Pocahontaz Re: rumba kasi cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:53
              Jakaś ty prosta i pusta dziewucho! Z Twoich prymitywnych wypowiedzi można
              wysnuć tylko jeden wniosek: musisz być baaaaardzo zakomlpeksiona i mieć
              strasznie niskie poczucie własnej wartości. Wstydż się!A fe
      • zcbmrob Re: rumba kasi cichopek 25.11.05, 20:13
        idz sie leczyc
    • Gość: primavera Re: rumba kasi cichopek IP: 156.37.253.* 21.11.05, 18:15
      takie wszystkie przemadrzale, a ciekawe, ktora z was, slicznotki od siedmiu
      bolesci, zatanczylaby tak rumbe?
      Nie potraficie skomentowac merytorycznie, to czepiacie sie tego, co wam zadra w
      oku siedzi...
      zawistne osy
      Uwazam, ze dziewczyna wyglada swietnie, ma idealna figure do tego tanca (pod
      spodnice jej nie zagladalam i nie wiem, jakie ma nogi). Rumba najlepiej
      wyglada, gdy tancza ja dziewczyny o figurach kobiecych, a nie anorektyczne
      karykatury kobiet. Ciekawe, co byscie powiedzialy o tancerkach wykonujacych
      taniec brzucha...(o ile wiecie, o mi chodzi, oczywiscie).

Czy wam naprawde przeszkadza, jak wygladaja inni???

Live and let live

primavera
      • martynika80 Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 18:27
        ma ktoś link do odpowiedniej stronki, gdzie mogłabym zobaczyć jak wygladała
        wczoraj?
      • setorika Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 18:56
        To ja merytorycznie spróbuję - tańczyłam kiedyś, niedaleko zaszłam, bo tylko do
        klasy C, ale zgadzam się z przedmówczynią, z parantejką i przede wszystkim z
        panią Pavlowic. Świetna rumba, można by się przyczepić do techniki kroku
        podstawowego ale na ten czas nauki i w porównaniu do wyszkolenia Marcina to było
        po prostu świetne, tak jak samba sprzed 2 tygodni. Idealne biodra i bardzo dobra
        praca kolan. Za wrażenie artystyczne dałabym jej najwyższe możliwe noty i tak
        było, jeśli dobrze kojarzę.
        Po za tym dużo aryctrudnych figur szpagatowych, które wymagają od tancerki
        świetnego przygotowania fizycznego. Przy tym trzeba pamiętać o skoordynowaniu
        rytmu, pozycji, ruchów i jeszcze jakimś pierwiastku aktorstwa (tu chyba tego nie
        było bo para jest parą na co dzień z tego co czytam wyżej), co wcale takie
        proste nie jest.

Uważam, że figurę ma ładną, nie jest jakąś suchotnicą z dziurą między udami
        tylko fajną sexy babką. Co do aktorstwa nie czepiajmy się, przecież MjM to nie
        ani Szekspir ani Kieślowski.
        I czy Cichopek sie podoba czy nie, trzeba uczciwie przyznać, że zatańczyła
        extra, bo chyba o tym mowa w temacie.

Wszystkim złośliwcom w tym poście sugeruję zajrzeć w lustro i pamietać, że
        Pavlowic i ten choreograf to nie Wodecki czy Tyszkiewiczowa oraz wyuczony
        Hubercik, tylko fachowcy w swojej branży i wiedzą co mówią.

A ten cały Kubuś to żyje chyba tylko w tym programie dzięki smsom małolatów,
        które dzięki I Komunii mają komórki, bo gołym okiem widać, że sztywny, partnerka
        go prowadzi i często gubi rytm.
        Ale partnerkę ma uroczą i dziewczyna świetnie tańczy.
    • tikulek Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 18:40
      Cichopek jest taka...bez życia. Tanczy poprawnie ale kroki to nie wszystko. w
      zeszłym tygodniu wygladała tej białej sukience jak olbrzymia beza (mimo, ze nie
      jest gruba). I te jej niewinne minki - łomatko!
      Natomiast Edyta Herbuś - super- widać po niej pasję a nie takie "rozmemłanie"
      Cichopek.
      • Gość: Yomabot Re: rumba kasi cichopek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.05, 19:41
        A ty umiesz tanczyc? Jesli nie to sprobuj...
        • tikulek Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 19:47
          gdybym nie umiała tańczyć to bym się nie wypowiadała na ten temat...
    • Gość: gość Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 22:09
      Przerażające są niektóre komentarze. Czy na tym forum są same Miss World?
      Przecież Kasia Cichopek jest przede wszystkim przesympatyczną dziewczyną. Jest
      w miare proprocjonalnie zbudowana, ślicznie się uśmiecha. Więc czego od niej
      chcecie? A tego,że wspaniale tańczy, nikt nie może jej odmówić.
    • e_laura Re: rumba kasi cichopek 21.11.05, 23:32
      A orientujecie się może kiedy pojawi się zapis tego tańca na stronie
      internetowej? Albo o której w sobotę jest powtórka programu? Bo może się do
      znajomych wybiorę oglądnąć( bo nie posiadam telewizora:-), zobaczyć tą
      wychwalaną przez was rumbę Kasi i Marcina:-).
      • Gość: skiba Re: rumba kasi cichopek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 07:02
        Powtórka jest w sobotę o 13.35, leniu. Szczerze mówiąc, mogłaś sama to
        sprawdzić na stronie TVN, ale niech Ci będzie ;-).
    • Gość: Ewa Re: rumba kasi cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:13
      Kasia i Marcin zatańczyli przepięknie,zachwycajaco az dech zapierało i dreszcz
      przechodził,robili to z takim uczuciem- to było widac choćby ktos nie wiedział
      co ich łaczy.Niezwykle sympatyczna z pięknym usmiechem Kasia i przystojny
      Marcin tworzą piękną parę.Kasia bardzo zeszczuplała zatańczyła z wdziękiem nie
      do opisania podkreślajac tancem i strojem swą ładną figurę.Tak miło było
      popatrzeć na takie piękno-ta miłośc wprost promieniała od nich.Dowodem na to
      jest jednomyślna ocena komisji-wszyscy przyznali po 10 punktów.Podziwiam ja za
      przygotowanie bo przeciez nie jest tancerka profesjlonalną.Kto tego wszystkiego
      nie dostrzegł to chyba był ślepy.
      • Gość: Majka Re: rumba kasi cichopek IP: *.server.ntli.net 22.11.05, 18:03
        Ja rowniez uwazam, ze Kasia jest b. piekna i naturalna dziewczyna. W zyciu nie
        przyszloby mi do glowy, ze dziewczyna ma lub miala nadwage. Dlatego nie
        rozumiem jak mozna ja tak zbluzgac, dziewczyny, opamietajcie sie. Nawet jesli
        jej nie lubicie (znacie ja osobiscie?), to nie znaczy wcale,ze trzeba od razu
        zmieszac ja z blotem, troche szacunku.
    • Gość: kaka Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:17
      REWELACJA!!! BYŁAM W SZOKU
    • Gość: elle Re: rumba kasi cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:26
      Taniec wyrazaemocje:) Emocja jest Miłosc to widac:)
      Kasia promienieje:) Dobrze, ze sienie bała albo umiała ujarzmic strach.
    • senna87 Re: rumba kasi cichopek 26.11.05, 19:13
      oj dziewczyny ale w niektórych z Was zawiści i zazdrości!;-/
      Przeciez niekażdemu się musi Kasia podobać, nie trzeba odrazu w taki sposób jej
      wyglądu komentować.
      Według mnie śliczna z niej dziewczyna, nie ma figury chuderlawej modelki, jest
      proporcjonalnie zbudowana, a porusza się cudnie.
    • paulina-1 Cudo 26.11.05, 19:24
      Jest stworzona do tego, cudownie. A jak ladnie jej w wyprostowanych wlosach.
      • Gość: ewa Re: Cudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:37
        Czytałam w prasie hitorię dziewczyn -tancerek z programu. Wiem,ze Hakiel do
        momentu występów w programie był z Magdą (odpadła jakiś czase temu) świetny
        artykół nie tylko o plusach i całym lukrze tego zawodu. Ja nie stawiam na
        dłuższą znajomość Kasi i Marcina. Teraz jest program , więc spędzają ze sobą
        wiele czasu. Później każdy wróci do swoich zajeć ona studia, telenowela, on
        konkursy i trening.
        • Gość: Ewa Re: Cudo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:34
          ???????????
        • pompompom Re: Cudo 30.11.05, 22:55
          Moja ciotka (osoba dorosła i poważna) śledząc od czasu do czasu TzG wzdycha i
          mówi: "biedna ta dziewczyna (Kasia Cichopek przyp. autora:)zakochała się, to
          widać ale on w niej nie. A szkoda, bo dziewczyna ładna i tylko robi sobie
          nadzieję".
    • Gość: Kasik Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:43
      O... ile tu złosliwych uwag... ale te osoby, które krytukują wygląd Kasi albo
      są bezkrytycznie wobec siebie albo poprostu prowokują...
      Jak dla mnie Kasia jest urocza i jest uosobieniem kobiecości, a tanczy...hmm...
      qrcze faktycznie mozna pozazdroscic...ech... Fajna dziewczyna, no ;)
      A co do wyglądu dziwię się jak komus moga podobac sie jakies chudzielce..
    • Gość: zakoscielna Re: rumba kasi cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:29
      ta rumba była cuuuuuuudna kocham ten taniec a w wykonaniu takiej pary to po
      prostu cudo... :****** jesli ma ktos linka do jakiejkolwiek strony, na której
      można tą rumbę zobaczyc, to błagam pokornie o wyslanie na annick_92@interia.pl
      z gory całuuuuuuje z wdziecznosci...:*
      • Gość: :) Re: rumba kasi cichopek IP: *.ino.tvknet.pl / *.nat.ino.tvknet.pl 30.03.06, 13:03
        a ja widziałam tą rumbę na żywo;) super! 25marca Kasia i Marcin byli w Poznaniu
        w centrum Plaza na imprezie Trend Show.
        • i.v.a Re: rumba kasi cichopek 30.03.06, 13:36
          Oni nadal są ze sobą - wiem bo znam jego ciotkę :-) A więc ciocia którejś z Was
          nie miała racji .P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka