Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, które używają Casting L'oreal

IP: 134.146.212.* 23.11.05, 10:54
Dziewczyny, mam prośbę o pomoc. Kupiłam szampon Casting, ale załączona
instrukacja jest tylko w języku francuskim i niderlandzkim (żadnego z nich
nie znam). Napiszcie mi proszę, czy mam go nakładać na zwilżone , mokre, czy
suche włosy, i ile trzymać na włosach (w niderlandzkiej jest napisana, że 10
od 15 min., w francuskiej 15 do 20)
Obserwuj wątek
    • Gość: PeggySue1 Re: Dziewczyny, które używają Casting L'oreal IP: 134.146.212.* 23.11.05, 11:34
      Up
    • Gość: PeggySue1 Re: Dziewczyny, które używają Casting L'oreal IP: 134.146.212.* 23.11.05, 12:36
      Up
    • Gość: MiLena Re: Dziewczyny, które używają Casting L'oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:48
      Gratuluje wyboru bo uwazam, ze jest to swietna farba:)Mnie tez to wkurza, ze
      nie ma instrukcji po polsku ale juz obczaiłam o co chodzi:)Nakładam ja na suche
      włosy. Co do dlugosci trzymania to wyglada to w ten sposob, ze jesli masz juz
      farbowane wlosy to najpierw nakladasz farbe na odrosty i trzymasz piec minut i
      trzymasz piec minut a potem na cale wlosy i trzymasz jeszcze pietnascie.Jesli
      masz swoj naturalny kolor to nakladasz na cale wlosy i trzymasz 20 minut.Mozesz
      nawet przedluzyc czas o piec minut.Nic sie nie stanie.Ja zawsze trzymam troszke
      dluzej(ok.2-3 minuty)i kolor jest bardziej lsniacy.Najfajniejsze jest w
      Castingu to, ze nie ma po nim odrostow tylko farba schodzi rownolegle z calych
      wlosow.A tak a propos dobrze ze mi przypomnialas-Musze kupic casting:)Pozdrawiam
      • Gość: PeggySue1 Re: Dziewczyny, które używają Casting L'oreal IP: 134.146.212.* 23.11.05, 14:57
        Dzieki za odpowiedź. Jakaś znieczulica na tym forum, bo podciągałam już chyba
        trzy razy i nikt mi nic nie napisał. Farbuję w sobotę mam nadzieję, że będzie
        ok. Potrzymam 25 min :-)
        • jade.fox Instrukcja Castinga po polsku 23.11.05, 15:48
          Hej PeggySue!
          Poświęciłam się i zeskanowałam Ci instrukcję po polsku, w moim pudełku akurat
          była :-)
          Wszystko dokładnie jest opisane, trzeba nakładać na zwilżone włosy, a nie na
          suche.

img468.imageshack.us/my.php?image=skanuj0024m8bm.jpg
          img476.imageshack.us/my.php?image=skanuj0023m8cf.jpg
          PS. i nie pisz że znieczulica panuje na forum bo czekanie 4 h na odpowiedz to
          nie jest długo. Weź pod uwagę że niektóre dziewczyny pracują/uczą się i dopiero
          wieczorem mogą siąść przed komputerem.

Pozdrawiam!
          • klakierka Re: Instrukcja Castinga po polsku 23.11.05, 16:36
            ja zawsze miałam instrukcje po polsku, ja trzymam to na mokrych włosach :) 20
            minut :)
            • Gość: PeggySue1 Re: Instrukcja Castinga po polsku IP: *.chello.pl 23.11.05, 18:15
              klakierce też dziękuję :-)
          • Gość: PeggySue1 Re: Instrukcja Castinga po polsku IP: *.chello.pl 23.11.05, 18:14
            Dziękuję jade.fox Zdecydowanie stwierdzam, że Ty nie jesteś znieczulona. Bardzo
            dziękuję jeszcze raz :-)
            • jade.fox Re: Instrukcja Castinga po polsku 24.11.05, 01:33
              Proszę bardzo!!! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka