Dodaj do ulubionych

fajne zestawy świąteczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:19
znalazłyście coś ciekawego? jak tak to sie podizelcie:) mnie na raie podobają
sie zesatwy lancome, np. so magic jest w zestawie z błyszczykiem i lakierem
do paznokci:) do kremów dodają mini-produkty itp, fajne, a macie jeszcze cos
ciekawego??
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: fajne zestawy świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:30
      up
      • Gość: gogo fajny temat i na czasie - jest tego tak pelno IP: *.mt.pl / *.mt.pl 28.11.05, 21:09
        ze az nie wiem jakie sie faktycznie oplacaja - czy sama nie placisz za dodatki
        czasami tak bywa ze to co daja do zestawu to sama moglsbys kupic a cena
        wyszlaby 1- piszcie to co sie kalkuluje i podoba ;-)
        • Gość: malenka Re: fajny temat i na czasie - jest tego tak pelno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:52
          jeszcze dzis widziałam zestaw love in paris nina ricci z balsamem do ciała i
          torebką i perfumki oczywiscie:)
          • Gość: kasia Re: fajny temat i na czasie - jest tego tak pelno IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.05, 23:34
            chusteczki suche do twarzy Olay + żel pod oczy za 35 zł dziś kupiłam :)
    • catalunya72 Re: fajne zestawy świąteczne 28.11.05, 23:46
      chyba fajny zestaw dove, szampon, maska plus suszarka za 36PLN, ale jeszcze go
      w realu nie widziałam... ktoś ma?
      • Gość: koka Re: fajne zestawy świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 23:59
        A ja dybie na zestawik Biotherm, teraz tylko wypad do Sephory i polowanko :) z
        natury pechowa jestem wiec sie nie zdziwie jesli juz go nie bedzie.
      • catalunya72 Re: fajne zestawy świąteczne 30.11.05, 21:53
        no właśnie nabyłam ten zestawik i jest super, a suszarka fajna, turystyczna,
        składana, z koncentratorem i dwiema prędkościami nawiewu, 2 lata gwarancji -
        wszystko za całe 33,99PLN!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka