Gość: elve IP: *.netland.gda.pl 17.10.02, 00:47 Ktosia używała lub używa? jakie wrażenia? chodzi mi o krem i wodę energizującą. za odpowiedzi będę dźwięczeć wdzięcznością :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghot Re: AROMA FIT lancome IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 17.10.02, 08:09 Stosowałam serum Aroma Fit. Muszę przyznać, że rezultaty nie byłu oszałamiające, ale przyjemność stosowania ogroooomna...zapach, nawilżenie skóry świetne, walka z cellulitem prawie żadna Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: AROMA FIT lancome 17.10.02, 09:43 a ja mialam probke aroma fit eau de forme - uzywalam ok tygodnia, ale zadnych specjalnych efektow nie zauwazylam (mialo byc super nawilzenie, moze za krotko uzywalam?) ale ten zapach...cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AROMA FIT lancome IP: *.tenbit.pl 17.10.02, 10:17 dla mnie tez żadna rewelacja. Oprócz zapachu żadnych pozytywów. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monczus Re: AROMA FIT lancome IP: *.piscataway-08rh15rt.nj.dial-access.att.net 17.10.02, 15:06 Dla mnie woda odswiezajaca chyba na zawsze bedzie kojarzyc sie z latem. Zapach bardzo przyjemny, delikatny, nawet po paru godzinach skora ladnie pachniala (inaczej niz po uzyciu perfum - ten zapach byl tak jakos blizej skory, jakby sie w nia wtapial). Oprocz zapachu, woda aromafit ladnie wygladzala skore, ktora stawal sie bardziej miekka. z tym ze nie wiem, czy nie kupic jej raczej na lato? Ja na pewno za rok sie skusze. Odpowiedz Link Zgłoś