Dodaj do ulubionych

krem nawilżający do cery tłustej

IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 17.10.02, 09:36
prosze o polecenie dobrego kremu nawilżającego do cery tłustej.
jak umyję twarz jest ona strasznie przesuszona, chciałabym stosować go na noc.
dziekuje,
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoasiek Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.pl 17.10.02, 10:11
      Witam!!
      Polecam rewelacyjny, moim zdaniem, kremik - Garnier matująco-nawilżający, taki
      w błękitnej tubce z serii Czysta Cera. Naprawdę świetny! Buzia się nie
      błyszczy, nawilża tyle, ile trzeba(co ważne przy mojej tłustej
      cerze),przyjemnie pachnie.Używam codziennie i na dzień,i na noc.Jestem naprawdę
      zadowolona.Cena równie atrakcyjna - ok.15 zł.
      • Gość: kiki7 Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 17.10.02, 10:22
        dzięki za odpowiedz.
        czy ja go zakupię w dużych sklepach typu Geant, Leclerk itp.
        • ladybird77 Re: krem nawilżający do cery tłustej 17.10.02, 10:41
          tak, kupisz go prawie wszedzie...
          ja jednak chciala dodac, ze niestety ten krem nadaje sie tylko i wylacznie do
          cery mocno tlustej.
          do mojej mieszanej jest po prostu ok i moge go stosowac tylko i wylacznie jak
          nie mam zamiaru robic makijazu.
          Niestety krem sie "zwija" o tworza sie grudki...koszmar.

radze skombinowac probke...chociaz cena jest minimalna wiec moze warto
          zaryzykowac jak masz naprawde tlusta cere!
    • Gość: justy Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 10:53
      Na noc do przesuszonej cery tłustej niezły powinien być Thermal S1
    • basia_kwiat Re: krem nawilżający do cery tłustej 17.10.02, 16:10
      zwroc jeszcze uwage na to czym myjesz twarz, mzoe powodem przesuszenai jest
      zbyt silny srodek myjacy, skoro jak piszesz masz tlusta cere??
    • Gość: jagoda29 Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: 217.153.4.* 17.10.02, 16:30
      Spróbuj kremu nawilżająco-matującego Johnson & Johnson - jest leciutki, szybko
      się wchłania i przyjemnie pachnie.
      A na świecenie w ciągu dnia rewelacyjne są absorbentki (najtańsze też Johnsona -
      50 szt. ok. 16 zł)
    • Gość: Anni Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.ipartners.pl 17.10.02, 16:59
      ja mam cere mieszana i od kiedy zaczal sie sezon kaloryferowy Thermal S1 na
      policzki juz nie pomaga? jak nawilzyc cere w takim przypadku? nawet skora na
      nosie zaczela mi sie luszczyc. Help!
      • Gość: justy Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 22:02
        A Hydraphase Riche LRP? Ma na prawdę długotrwałe działanie nawilżające.
        • Gość: kiki7 Re: krem nawilżający do cery tłustej IP: *.crowley.pl 18.10.02, 09:43
          serdeczne dzieki za wszystkie odpowiedz,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka