katii1 17.10.02, 10:03 jakaś psychopatka ukrywająca się pod nickiem rysio_lubicz:) , nie wiem jak Wam ale mi się wydaje to bardzo dziwne , że ta osoba tyle wie o was , i do tego twierdzi , że była na spotkaniu. Nie boicie się?:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:07 katii1 napisała: > jakaś psychopatka twierdzi , że była na spotkaniu. Nie boicie się?:). Czego??? Nawet jeśli była - to co? Zdaje się, że padła wczoraj taka uwaga - że schizofrenia jest jakaś popularna, przynajmniej na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:10 Ale ta osoba naprawde ma coś nie pokolei z głową i jeśli wpadła wczoraj na spotkanie tylko po to by teraz wszystkich obgadać to serdecznie współczuję jej rozumu . Od tych seriali coś jej chyba już na głowę padło:). Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:26 katii1 napisała: > Ale ta osoba naprawde ma coś nie pokolei z głową i jeśli wpadła wczoraj na spotkanie tylko po to by teraz wszystkich obgadać to serdecznie współczuję jej rozumu . Od tych seriali coś jej chyba już na głowę padło:). Po pierwsze: nie "grasuję", a grasuje - końcówkę "ę" dodajemy dla wyrazenia form czasownika w 1 os. liczby pojedynczej, w 3 osobie mowimy i piszemy "e" - chyba, ze mowisz o sobie ? Po drugie: czesto przyklaskujesz osobom pod tytulem Lubicz, wiec po ten obludny watek ? Po trzecie: zadna z osob, ktore pisza pod nickami Lubiczow nie byla na spotkaniu - opiera sie tylko i wylacznie na tekstach z forum [anexxa czesto pisala o tym, ze jest niska, ma jasna cere itd]., na zdjeciach [ktore sama wysylalam Lubiczom, ukrytym pod innymi nickami, ktore nota bene znam] - niestety pomylka, waze 58 kg przy wzroscie 167 cm i jestem szczupla. Reszta to wydumane teksciki, kazdy moze napisac, ze Frania czy Ania miala brzydka fryzure, krzywy nos czy grube uda. To frazesy. Ale odrebna sprawa jest, ze ta osoba + kilka innych, np. bywalczyni, wchodza na forum tylko i wylacznie w celu siania nienawisci i obrazania ludzi. Ja wiem, ze internet to fajna sprawa i mozna sie czuc [pozornie] anonimowym i bezkarnym. Jednak takie zachowanie cechuje albo wyjatkowe malolactwo albo kogos, kto ma nie tak z glowka i zyje, czerpiac energie z takich jazd. Pozostaje mi wspolczuc i zaproponowac Lubiczom, asi, JX, bywalczyni i wszystkim innym, wyzywajacym nas od "pudernic" - buhahahaha - dziewczyny, sa inne rozrywki w zyciu, niz pisanie z pracy/szkoly/domu. Mozna isc na spacer, znalezc sobie chlopaka, kupic psa, czy chodzic do kina. Jezeli waszym jedynym hobby jest pisanie pierdul w sieci i to w wielu miejscach, moze to znaczyc jedynie to, co przypuszcalam od poczatku - zero osobowosci i wygladu, problemy z nawiazywaniem normalnych kontaktow oraz brak przyjaciol i znajomych. Kazdy realizuje sie inaczej, mozna zrozumiec, ze braku kasy i innych pomyslow na zycie pluje na ludzi. Tylko zaczyna to byc nudne. Proponuje zmiane nickow na nazwiska postaci z innych seriali. Oraz zmiane repertuaru. r Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:41 Rooda jak zwykle musiałaś się do czegoś doczepić , rozumiem , że to odwet z Twojej strony za to , że w którymś tam wątku trochę Ci pojechałam ,zresztą zupełnie słusznie i nie broniłam w tamtym momencie klanu Lubiczów ,więc wysuwasz złe spostrzeżenia. Nie musisz poprawiać moich błędów bo nie jest to forum dotyczące poprawnej polszczyzny i nie jestem jak domniemasz rysiem lubiczem natomiast Ty świetnie byś się nadawała do tej roli i właśnie Ciebie obstawiałabym na pierwszym miejscu co do tej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:51 katii1 napisała: > Rooda jak zwykle musiałaś się do czegoś doczepić Oczywiscie. Jezeli ktos probuje mnie czy inne ososby z forum krytykowac i zaklada bezsensowe watki - mam dobry ubaw, wytykajac mu bledy. > rozumiem , że to odwet ????? Jakas paranoja :) Tak, odwet, przyszykowalam juz sobie noz, luk i strzelbe i czekam, az wychylisz sie zza rogu :> > Nie musisz poprawiać moich błędów bo nie jest to forum dotyczące poprawnej polszczyzny Nie musze, ale chce. Chcesz pisac - pisz poprawnie. > i nie jestem jak domniemasz rysiem lubiczem Mowimy "jak mniemasz" :) A co to za roznica ? Dla mnie jestes jedna ze szczekaczek. > natomiast Ty świetnie byś się nadawała do tej roli i właśnie Ciebie obstawiałabym na pierwszym miejscu co do tej osoby . Taaaaaak :) Kolejna paranoiczka. Najpierw bylam ta sama osoba, co anexxa - no coz, juz chyba wszyscy sie przekonali, ze jestesmy dwoma kobietami. Teraz, dla odmiany [ach, jakze nam jej brakowalo!], z braku lepszych argumentow wymyslasz, ze to ja jestem Lubiczem :) Sparwdz wiec czas logowania - jest to FIZYCZNIE niemozliwe. Pozdrwienia z krainy atrakcyjnosci dla krainy kompleksow i frustracji r Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:06 roodanaserio napisała: > Oczywiscie. Jezeli ktos probuje mnie czy inne ososby z forum krytykowac i > zaklada bezsensowe watki - mam dobry ubaw, wytykajac mu bledy >. Te slowa skierowane sa do mnie? , bo jesli tak to "mniemam" iz cos ci padlo na mozg ale moze sie myle wiec przytocz mi moje slowa w ktorych kogos krytykuje. W iesz wydaje mi sie , ze cierpisz na jakas manie przesladowcza , jezeli ktos nie przyzna ci racji zaraz zaliczasz go do grona "szczekaczek":). > > > Nie musze, ale chce. Chcesz pisac - pisz poprawnie. A ty jak chcesz ze mna polemizowac -pisz z sensem. > > Pozdrwienia z krainy atrakcyjnosci dla krainy kompleksow i frustracji Dobrze , ze chociaz sama siebie chwalisz bo jeszcze nie znalazłam osoby , ktora zachwycalaby sie na tym forum Twoją atrakcyjnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:09 katii1 napisała: > Dobrze , ze chociaz sama siebie chwalisz bo jeszcze nie znalazłam osoby , ktora > > zachwycalaby sie na tym forum Twoją atrakcyjnoscia. To bardzo niedokładnie czytasz posty droga katiio nie udzielająca się na temat kosmetyków tylko czyhająca na awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:21 Widac Ty rowniez nie dokladnie czytasz posty bo udzielam sie na temat kosmetykow , a co do roodej to moze faktycznie przeoczylam watek w ktorym piszecie o jej "urodzie" , poniewaz nie mam zwyczajy czytac rzeczy , ktore mnie nie interesuja a ww pani do nich sie wlasnie zalicza. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:24 katii1 napisała: > Widac Ty rowniez nie dokladnie czytasz posty bo udzielam sie na temat > kosmetykow , a co do roodej to moze faktycznie przeoczylam watek w ktorym > piszecie o jej "urodzie" , poniewaz nie mam zwyczajy czytac rzeczy , ktore mnie > > nie interesuja a ww pani do nich sie wlasnie zalicza. Ale dlaczego piszesz 'jej uroda' w cudzysłowiu, skoro nawet roodej nie widziałaś? Może ciężko Ci w to uwierzyć, ale rooda jest piękną kobietą, co mogą potwierdzić tabuny;-)) dziewczyn z wczorajszego spotkania. A Ty idź lepiej swoje frustracje wyładować gdzie indziej i przestań tworzyć kolejne głupie wątki, ku uciesze debilowatego klanu, srajdy joasi i izoldy. Będzie milej i spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:44 potwierdzam - Rooda to bardzo atrakcyjna, szczupła kobitka. A co do tożsamości Lubiczów to mi one wiszą i powiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:23 roodanaserio napisała: > Po trzecie: zadna z osob, ktore pisza pod nickami Lubiczow nie byla na > spotkaniu - opiera sie tylko i wylacznie na tekstach z forum [anexxa czesto > pisala o tym, ze jest niska, ma jasna cere itd]., na zdjeciach [ktore sama > wysylalam Lubiczom, ukrytym pod innymi nickami, ktore nota bene znam] no to demaskuj, demaskuj! na co czekasz? jestem bardzo ciekawa, bo mi to coraz mocniej "śmierdzi". Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:39 agul o co ci chodzi? zalozylam ten watek nie po to aby sie z wami klocic tylko po to by zwrocic uwage ryskowi ew. rysce , ze to nie feer z jej strony krytykowac w taki sposob osoby , nie rozumiem czemu uwazacie , ze przyklaskuje klanowi lubiczow , owszem bawia mnie niektore ich wypowiedzi ale tylko ze wzgledu na glupote jaka reprezentuja te osoby . smieszy mnie poprostu to ze najprawdopodobniej te osoby spedzaja caly swoj wolny czas na ogladaniu seriali , przez co sa na biezaco zorientowane w temacie , a potem dodatkowo umilaja sobie czas na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 12:01 elve napisała: > no to demaskuj, demaskuj! na co czekasz? jestem bardzo ciekawa, bo mi to coraz mocniej "śmierdzi". A co Ci smierdzi ? Szukasz spisku ? Skoro ktos za nami lazi, badz ma 2 osobowosci, to gratuluje - ma duzo czasu, moze napisze o tym ksiazke i bedzie rozdawac autografy w EMPiKu. Zwyczajnie, zalogowac sie jednorazowo, poprosic o zdjecia, a potem, z braku innych powodow, smiac sie z mojego 2-go podbrodka i dopisywac mi jakies 13 kilo .... I tak naprawde nie ma dla mnie znaczenia, czy ten ktos byl z nami na spotkaniu, czy nie. Jezeli byl - jego sprawa, moze dobrze czuje sie patrzac na siebie w lustrze .... Jezeli pisze z glowy i na podtawie naszych postow i zdjec - ok. Na szczescie [i mowie to rowniez do katii], nie potrzebuje waszego zdania do tego, by czuc sie atrakcyjna. Sama o tym wiem, a dla was moge byc wstretna starucha, wisi mi to. Nie zepsujecie mi humoru, nawet smarujac 1000 postow o tym, ze sie sadze, jestem taka, sraka i owaka czy tez waze 70 kg, bo to bzdura. A kazda tego typu zabawa ma swoj koniec. Na ogol smutny. r Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 juz wiem 17.10.02, 12:37 sprawdzilam juz kim jest lubiczowna i powiem tylko tyle , że nie byla na spotkaniu , przynajmniej nie deklarowała checi przybycia , ale udziela sie na tym forum , rzadko bo rzadko ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:39 Nie odzywałam się dotychczas bo nie lubię pyskówek. Ale czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego rysio (będę dla uproszczenia tak tę osobę nazywać) upodobał sobie to forum i obraża jego bywalczynie? Temat forum jest chyba jasny, rozmawiamy o urodzie, ma to nam sprawiać przyjemność. Jeżeli chcemy porozmawiać o polityce czy gospodarce, wiemy, na które forum się udać. Ciężar gatunkowy tego forum jest jaki jest i może niektórym wydawać się że tematyka jest błaha. Nic im do tego. Druga sprawa. Niektóre dziewczyny mogą kreowac się na piękne/bogate etc. bo to jest Internet i każdy ma tu prawo do odrobiny fikcji i zmiany tożsamości. Jeżeli natomiast smarują się Diorami to za własne pieniądze i nikomu_nic_do_tego. Inne z kolei nie ukrywają kłopotów z cerą, figurą etc. Mają równiez do tego prawo na tym forum. Co takiego wyszydza w nas rysio? Wygląd, (wzrost, tuszę, karnację) a więc to czego zmienić się nie da oraz gust(dobór ciuchów fryzur) a więc to co nie jest niczyją sprawą bo o gustach się nie dyskutuje. Podsumuję: Wchodzę na forum żeby zdobić konkretne informacje a niefrasobliwa atmosfera mi odpowiada. Jednak nie zyczę sobie chamstwa. I uwaga. Rysiu. Grażynko. Muszę wam coś powiedzieć. Usiądźcie spokojnie, bo to ędzie niemiłe. Otóż: jesteście postaciami fikcyjnymi. Nie istniejecie. Jesteście wymyśleni przez scenarzystów kiepskiego serialu. Nie ma was. Taka, wiecie, matrix. Odpowiedz Link Zgłoś