Dodaj do ulubionych

Na forum grasuję ...

17.10.02, 10:03
jakaś psychopatka ukrywająca się pod nickiem rysio_lubicz:) , nie wiem jak
Wam ale mi się wydaje to bardzo dziwne , że ta osoba tyle wie o was , i do
tego twierdzi , że była na spotkaniu. Nie boicie się?:).
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:07
      katii1 napisała:

> jakaś psychopatka twierdzi , że była na spotkaniu. Nie boicie się?:).
      Czego??? Nawet jeśli była - to co? Zdaje się, że padła wczoraj taka uwaga - że
      schizofrenia jest jakaś popularna, przynajmniej na tym forum...
      • katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:10
        Ale ta osoba naprawde ma coś nie pokolei z głową i jeśli wpadła wczoraj na
        spotkanie tylko po to by teraz wszystkich obgadać to serdecznie współczuję jej
        rozumu . Od tych seriali coś jej chyba już na głowę padło:).
        • roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:26
          katii1 napisała:

> Ale ta osoba naprawde ma coś nie pokolei z głową i jeśli wpadła wczoraj na
          spotkanie tylko po to by teraz wszystkich obgadać to serdecznie współczuję jej
          rozumu . Od tych seriali coś jej chyba już na głowę padło:).

Po pierwsze: nie "grasuję", a grasuje - końcówkę "ę" dodajemy dla wyrazenia
          form czasownika w 1 os. liczby pojedynczej, w 3 osobie mowimy i piszemy "e" -
          chyba, ze mowisz o sobie ?

Po drugie: czesto przyklaskujesz osobom pod tytulem Lubicz, wiec po ten obludny
          watek ?

Po trzecie: zadna z osob, ktore pisza pod nickami Lubiczow nie byla na
          spotkaniu - opiera sie tylko i wylacznie na tekstach z forum [anexxa czesto
          pisala o tym, ze jest niska, ma jasna cere itd]., na zdjeciach [ktore sama
          wysylalam Lubiczom, ukrytym pod innymi nickami, ktore nota bene znam] -
          niestety pomylka, waze 58 kg przy wzroscie 167 cm i jestem szczupla.

Reszta to wydumane teksciki, kazdy moze napisac, ze Frania czy Ania miala
          brzydka fryzure, krzywy nos czy grube uda. To frazesy.

Ale odrebna sprawa jest, ze ta osoba + kilka innych, np. bywalczyni, wchodza na
          forum tylko i wylacznie w celu siania nienawisci i obrazania ludzi. Ja wiem, ze
          internet to fajna sprawa i mozna sie czuc [pozornie] anonimowym i bezkarnym.
          Jednak takie zachowanie cechuje albo wyjatkowe malolactwo albo kogos, kto ma
          nie tak z glowka i zyje, czerpiac energie z takich jazd.

Pozostaje mi wspolczuc i zaproponowac Lubiczom, asi, JX, bywalczyni i wszystkim
          innym, wyzywajacym nas od "pudernic" - buhahahaha - dziewczyny, sa inne
          rozrywki w zyciu, niz pisanie z pracy/szkoly/domu.

Mozna isc na spacer, znalezc sobie chlopaka, kupic psa, czy chodzic do kina.
          Jezeli waszym jedynym hobby jest pisanie pierdul w sieci i to w wielu
          miejscach, moze to znaczyc jedynie to, co przypuszcalam od poczatku - zero
          osobowosci i wygladu, problemy z nawiazywaniem normalnych kontaktow oraz brak
          przyjaciol i znajomych.

Kazdy realizuje sie inaczej, mozna zrozumiec, ze braku kasy i innych pomyslow
          na zycie pluje na ludzi.
          Tylko zaczyna to byc nudne.
          Proponuje zmiane nickow na nazwiska postaci z innych seriali.
          Oraz zmiane repertuaru.

r
          • katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:41
            Rooda jak zwykle musiałaś się do czegoś doczepić , rozumiem , że to odwet z
            Twojej strony za to , że w którymś tam wątku trochę Ci pojechałam ,zresztą
            zupełnie słusznie i nie broniłam w tamtym momencie klanu Lubiczów ,więc
            wysuwasz złe spostrzeżenia. Nie musisz poprawiać moich błędów bo nie jest to
            forum dotyczące poprawnej polszczyzny i nie jestem jak domniemasz rysiem
            lubiczem natomiast Ty świetnie byś się nadawała do tej roli i właśnie Ciebie
            obstawiałabym na pierwszym miejscu co do tej osoby .
            • roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:51
              katii1 napisała:

> Rooda jak zwykle musiałaś się do czegoś doczepić

Oczywiscie. Jezeli ktos probuje mnie czy inne ososby z forum krytykowac i
              zaklada bezsensowe watki - mam dobry ubaw, wytykajac mu bledy.

> rozumiem , że to odwet

????? Jakas paranoja :)
              Tak, odwet, przyszykowalam juz sobie noz, luk i strzelbe i czekam, az wychylisz
              sie zza rogu :>

> Nie musisz poprawiać moich błędów bo nie jest to
              forum dotyczące poprawnej polszczyzny

Nie musze, ale chce. Chcesz pisac - pisz poprawnie.

> i nie jestem jak domniemasz rysiem lubiczem

Mowimy "jak mniemasz" :) A co to za roznica ? Dla mnie jestes jedna ze
              szczekaczek.

> natomiast Ty świetnie byś się nadawała do tej roli i właśnie Ciebie
              obstawiałabym na pierwszym miejscu co do tej osoby .

Taaaaaak :) Kolejna paranoiczka. Najpierw bylam ta sama osoba, co anexxa - no
              coz, juz chyba wszyscy sie przekonali, ze jestesmy dwoma kobietami.
              Teraz, dla odmiany [ach, jakze nam jej brakowalo!], z braku lepszych argumentow
              wymyslasz, ze to ja jestem Lubiczem :)

Sparwdz wiec czas logowania - jest to FIZYCZNIE niemozliwe.

Pozdrwienia z krainy atrakcyjnosci dla krainy kompleksow i frustracji

r
              • katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:06
                roodanaserio napisała:
                > Oczywiscie. Jezeli ktos probuje mnie czy inne ososby z forum krytykowac i
                > zaklada bezsensowe watki - mam dobry ubaw, wytykajac mu bledy
                >.
                Te slowa skierowane sa do mnie? , bo jesli tak to "mniemam" iz cos ci padlo na
                mozg ale moze sie myle wiec przytocz mi moje slowa w ktorych kogos krytykuje. W
                iesz wydaje mi sie , ze cierpisz na jakas manie przesladowcza , jezeli ktos nie
                przyzna ci racji zaraz zaliczasz go do grona "szczekaczek":).

> >
                > Nie musze, ale chce. Chcesz pisac - pisz poprawnie.
                A ty jak chcesz ze mna polemizowac -pisz z sensem.

> > Pozdrwienia z krainy atrakcyjnosci dla krainy kompleksow i frustracji
                Dobrze , ze chociaz sama siebie chwalisz bo jeszcze nie znalazłam osoby , ktora
                zachwycalaby sie na tym forum Twoją atrakcyjnoscia.
                • agul1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:09
                  katii1 napisała:

> Dobrze , ze chociaz sama siebie chwalisz bo jeszcze nie znalazłam osoby ,
                  ktora
                  >
                  > zachwycalaby sie na tym forum Twoją atrakcyjnoscia.

To bardzo niedokładnie czytasz posty droga katiio nie udzielająca się na temat
                  kosmetyków tylko czyhająca na awantury.
                  • katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:21
                    Widac Ty rowniez nie dokladnie czytasz posty bo udzielam sie na temat
                    kosmetykow , a co do roodej to moze faktycznie przeoczylam watek w ktorym
                    piszecie o jej "urodzie" , poniewaz nie mam zwyczajy czytac rzeczy , ktore mnie
                    nie interesuja a ww pani do nich sie wlasnie zalicza.
                    • agul1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:24
                      katii1 napisała:

> Widac Ty rowniez nie dokladnie czytasz posty bo udzielam sie na temat
                      > kosmetykow , a co do roodej to moze faktycznie przeoczylam watek w ktorym
                      > piszecie o jej "urodzie" , poniewaz nie mam zwyczajy czytac rzeczy , ktore
                      mnie
                      >
                      > nie interesuja a ww pani do nich sie wlasnie zalicza.

Ale dlaczego piszesz 'jej uroda' w cudzysłowiu, skoro nawet roodej nie
                      widziałaś? Może ciężko Ci w to uwierzyć, ale rooda jest piękną kobietą, co mogą
                      potwierdzić tabuny;-)) dziewczyn z wczorajszego spotkania.
                      A Ty idź lepiej swoje frustracje wyładować gdzie indziej i przestań tworzyć
                      kolejne głupie wątki, ku uciesze debilowatego klanu, srajdy joasi i izoldy.
                      Będzie milej i spokojniej.
                      • ptasia Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:44
                        potwierdzam - Rooda to bardzo atrakcyjna, szczupła kobitka. A co do tożsamości
                        Lubiczów to mi one wiszą i powiewają.
          • elve Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:23
            roodanaserio napisała:

> Po trzecie: zadna z osob, ktore pisza pod nickami Lubiczow nie byla na
            > spotkaniu - opiera sie tylko i wylacznie na tekstach z forum [anexxa czesto
            > pisala o tym, ze jest niska, ma jasna cere itd]., na zdjeciach [ktore sama
            > wysylalam Lubiczom, ukrytym pod innymi nickami, ktore nota bene znam]

no to demaskuj, demaskuj! na co czekasz? jestem bardzo ciekawa, bo mi to coraz
            mocniej "śmierdzi".
            • katii1 Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 11:39
              agul o co ci chodzi? zalozylam ten watek nie po to aby sie z wami klocic tylko
              po to by zwrocic uwage ryskowi ew. rysce , ze to nie feer z jej strony
              krytykowac w taki sposob osoby , nie rozumiem czemu uwazacie , ze przyklaskuje
              klanowi lubiczow , owszem bawia mnie niektore ich wypowiedzi ale tylko ze
              wzgledu na glupote jaka reprezentuja te osoby . smieszy mnie poprostu to ze
              najprawdopodobniej te osoby spedzaja caly swoj wolny czas na ogladaniu
              seriali , przez co sa na biezaco zorientowane w temacie , a potem dodatkowo
              umilaja sobie czas na forum.
            • roodanaserio Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 12:01
              elve napisała:

> no to demaskuj, demaskuj! na co czekasz? jestem bardzo ciekawa, bo mi to
              coraz mocniej "śmierdzi".

A co Ci smierdzi ? Szukasz spisku ? Skoro ktos za nami lazi, badz ma 2
              osobowosci, to gratuluje - ma duzo czasu, moze napisze o tym ksiazke i bedzie
              rozdawac autografy w EMPiKu.

Zwyczajnie, zalogowac sie jednorazowo, poprosic o zdjecia, a potem, z braku
              innych powodow, smiac sie z mojego 2-go podbrodka i dopisywac mi jakies 13
              kilo ....

I tak naprawde nie ma dla mnie znaczenia, czy ten ktos byl z nami na spotkaniu,
              czy nie. Jezeli byl - jego sprawa, moze dobrze czuje sie patrzac na siebie w
              lustrze .... Jezeli pisze z glowy i na podtawie naszych postow i zdjec - ok.

Na szczescie [i mowie to rowniez do katii], nie potrzebuje waszego zdania do
              tego, by czuc sie atrakcyjna.
              Sama o tym wiem, a dla was moge byc wstretna starucha, wisi mi to.
              Nie zepsujecie mi humoru, nawet smarujac 1000 postow o tym, ze sie sadze,
              jestem taka, sraka i owaka czy tez waze 70 kg, bo to bzdura.

A kazda tego typu zabawa ma swoj koniec. Na ogol smutny.

r
              • katii1 juz wiem 17.10.02, 12:37
                sprawdzilam juz kim jest lubiczowna i powiem tylko tyle , że nie byla na
                spotkaniu , przynajmniej nie deklarowała checi przybycia , ale udziela sie na
                tym forum , rzadko bo rzadko ale jednak...
    • nenne Re: Na forum grasuję ... 17.10.02, 10:39
      Nie odzywałam się dotychczas bo nie lubię pyskówek. Ale czegoś tu nie rozumiem.
      Dlaczego rysio (będę dla uproszczenia tak tę osobę nazywać) upodobał sobie to
      forum i obraża jego bywalczynie? Temat forum jest chyba jasny, rozmawiamy o
      urodzie, ma to nam sprawiać przyjemność. Jeżeli chcemy porozmawiać o polityce
      czy gospodarce, wiemy, na które forum się udać. Ciężar gatunkowy tego forum
      jest jaki jest i może niektórym wydawać się że tematyka jest błaha. Nic im do
      tego. Druga sprawa. Niektóre dziewczyny mogą kreowac się na piękne/bogate etc.
      bo to jest Internet i każdy ma tu prawo do odrobiny fikcji i zmiany tożsamości.
      Jeżeli natomiast smarują się Diorami to za własne pieniądze i
      nikomu_nic_do_tego. Inne z kolei nie ukrywają kłopotów z cerą, figurą etc. Mają
      równiez do tego prawo na tym forum. Co takiego wyszydza w nas rysio? Wygląd,
      (wzrost, tuszę, karnację) a więc to czego zmienić się nie da oraz gust(dobór
      ciuchów fryzur) a więc to co nie jest niczyją sprawą bo o gustach się nie
      dyskutuje.
      Podsumuję: Wchodzę na forum żeby zdobić konkretne informacje a niefrasobliwa
      atmosfera mi odpowiada. Jednak nie zyczę sobie chamstwa.

I uwaga. Rysiu. Grażynko. Muszę wam coś powiedzieć. Usiądźcie spokojnie, bo to
      ędzie niemiłe. Otóż: jesteście postaciami fikcyjnymi. Nie istniejecie.
      Jesteście wymyśleni przez scenarzystów kiepskiego serialu. Nie ma was. Taka,
      wiecie, matrix.
      • grazynka-lubicz Re: Na forum grasuję ... 05.01.03, 20:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka