Gość: Basia IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.12.05, 14:19 co sądzicie o tym podkladzie a raczej korektorze? czy zakrywa zaczerwienienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: DERMACOL IP: 87.207.102.* 06.12.05, 14:32 ja mam skore sucha z popekanymi naczynkami i bardzo lubie dermacol.Nieroscieram go tylko wklepuje.Uzuwam go glownie na miejszych powieszchniach.W okresie zimowym nieraz delikatnie moze wysususzac,ale wystarczy dobry krem i po klopocie.Jest bardzo wydajny,trzeba uwazac z iloscia,wystarczy odrobinka.Dlamnie jest to naprawde dobry korektor za niska cene..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: DERMACOL IP: 87.207.102.* 06.12.05, 14:49 tu masz wiecej opini www.esentia.pl/servlet/SNFProduct? p_pid=22926&session=6871e33ff9892e43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DERMACOL IP: 87.207.102.* 06.12.05, 14:50 www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=22926&session=6871e33ff9892e43 Odpowiedz Link Zgłoś
fioletka5 Re: DERMACOL 08.01.06, 18:40 z czy dziala tez na sine przebarwienia po tradziku??? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: DERMACOL 08.01.06, 18:53 A gdzie to cudo można dostać w Warszawie?Mam straszne cienie pod oczami.Dobry będzie na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: DERMACOL 08.01.06, 20:43 W Warszawie kiedyś go kupowałam w przejściu podziemnym pod Dw.Centralnym, w którejś drogerii, popytaj nie jest ich tam dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: DERMACOL IP: *.uje.nat.hnet.pl 08.01.06, 21:08 na cienie jest rewelacyjny.Generalnie-kryje wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
fioletka5 Re: DERMACOL 08.01.06, 19:08 witam:-) ja sie skusilam i kupie go przez internet link jest podane w wypowiedzi pozwyzej(chyba 2 od góry) Ja tez mam oprocz blizn po dradziku since pod oczami.. wierze ze podziala..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrota Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:09 jak sie go uzywa? jak podklad, jak korektor czy moze mieszjac z podkladem lub kremem? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: DERMACOL 08.01.06, 19:10 Nie no przez net odpada.Chciałabym go kupić normalnie w sklepie bo w sklepie netowym zapłace drugie tyle za przesyłke Odpowiedz Link Zgłoś
fioletka5 Re: DERMACOL 08.01.06, 19:41 Masz racej!! nie pomyslalam o tym hihie;-) ale w sumie nie jest to jakis drogi specyfik..chcialam go wyprobowac jak najszybciej a za przesylke zaplace z 7 zl moze..ale podtrzymuje watek gdzie mozna kupic Dermacol w Krakowie>>>??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: DERMACOL - Kraków 08.01.06, 19:51 Kiedyś był w A propos przy Dietla Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: DERMACOL 08.01.06, 22:10 dobry jako korektor, bardzo dobrze kryje nawet mocne pzrebarwienia, a także wypryski. Ale uwaga - nie radziłabym używania jako podkład. Dermacol jest bardzo gęsty, uwypukla zmarszczki i przy grubszej warstwie czyni twarz maskowatą. Lubi tez brudzić. Unikaj ciemnych odcieni, bo wygladaja fatalnie. Najlepiej wklepać delikatnie BARDZO małą ilość w miejsca, ktore chcesz skorygować. Dziweczynom starszym nie polecam do krycia cieni pod oczami, z powodu konsystencji bedzie zbierał się w zmarszczkach i uwydatnial je. Jesli przebarwienie jest naprawdę nie wielkie można go zastosować po rozcieńczeniu odrobinki Dermacolu kremem nawilzającym, lub zmieszać z podkładem. Dośc łątwo się ściera, a wiec należy unikać dotykania twarzy w tych miejscach no i uważać na golf :) czy kołnierzyk (jeśli masz cosik do krycia na lini żuchwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc555 Re: DERMACOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:34 kurde- kupilam dzis dermacol na krakowskiej i jest za jasny buuuuuu musze kupic inny..ten byl nr 211 jasny bezyk-do jasnej bardzo karnacji..jak ktos chce odkupic za polowe ceny hehe(raz byl uzywany) to zapraszam do Mnie.. mieszkam w Krakowie..p.s bardzo dobry kurde ten podklad:-) tylko jak kupie inny odcien..pozdrawiem Odpowiedz Link Zgłoś