Dodaj do ulubionych

czekoladowy blond???????

IP: *.stacje.agora.pl 06.12.05, 14:39
kochane widziałam dzisiaj dziewczyne z cudownymo włosami to był blond moze
coś takiego jak czekolada z mlekiem a mimo to raczej chłodny odcień. Próbuje
uzyskać coś takiego generalnie farbuje włosy u fryzjera ale nigy mi nie
wyszło wiecie moze w jaki sposób uzyskać taki efekt? thx
Obserwuj wątek
    • livy Re: czekoladowy blond??????? 06.12.05, 16:13
      up. tez jestem ciekawa
    • Gość: nadinne Re: czekoladowy blond??????? IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 06.12.05, 16:47
      Idz moze do Jean Luis David, sa profesjonalnie przeszkoleni, pracuja na Loreal
      majirel i maja mase odcieni, a w razie potrzeby mieszaja i kombinuja nawet z
      kilkoma na raz. Mysle ze jesli dokladnie powiesz o co ci chodzi, a moze
      wezmiesz jakis wzorzec ze sobą, to efekt bedzie ok. Ale jesli fryzjer nie
      znajdzie odpowiedniej farby i po prostu zmiesza kilka na wyczucie, moze sie
      okazac, ze nastepnym razem efekt bedzie nieco inny.. a kolejnym razem jeszcze
      inny:) Ale sprobowac chyba warto.
      • cioccolato_bianco Re: czekoladowy blond??????? 06.12.05, 16:59
        JLD to najgorsza siec salonow fryzjerskich w jakiej bylam;/
        • Gość: nadinne Re: czekoladowy blond??????? IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 06.12.05, 17:15
          Ja uwielbiam JLD, ani razu nie wyszlam niezadowolona, nigdy nie czekalam i
          zawsze mialam na glowie taka fryzure o jaka mi chodzilo. A w jakich sieciach
          bylas, ze ta najgorsza, no i ktora najlepsza wg ciebie? Napisz prosze, ja z
          ciekawosci chetnie zdradze mojego fryzjera:)
          • Gość: baba Re: czekoladowy blond??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:26
            ja również odradzam. Byłam raz - tylko, bo po raz drugi nie zaryzykuję.
            • asiulka81 Re: czekoladowy blond??????? 06.12.05, 20:05
              ja rowniez odradzam JDJ
    • Gość: anni Re: czekoladowy blond??????? IP: *.stacje.agora.pl 07.12.05, 09:56
      to prawda jld koszmar o ile obcinaja w mire chociaż zależy kto sie trafi o tyle
      farbują koszmarnie raz zrobili i popielaty blond który wyszedł rudo koszmar!!!
      w pt ide do fryzjera moze sie uda pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka