Dodaj do ulubionych

Teint Idole Lancome - rewelacja

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.10.02, 12:43
Chciałam tylko powiedzieć, że wyprobowałam sobie ten podkład i choć odcień 03
jest dla mnie ciut za ciemny, to juz teraz rozumiem o co chodzi z podkładami
z wyższej półki :) idealnie się wtapia, cera gładziutka, długo matowa.
Skusiłabym się na taki, tylko nie wiem czy on się nadaje na zimę?
Obserwuj wątek
    • silie Re: Teint Idole Lancome - rewelacja 18.10.02, 12:49
      A jaki to jest rodzaj podkładu? Matujący?
      Dla jakich cer przeznaczony? No i ile kosztuje...
      pzdr, s.
      • kromka Re: Teint Idole Lancome - pozorna rewelacja 18.10.02, 13:13
        Miałam ten podkład kilka lat temu. Wtedy kosztował ok. 130 zł.
        Na początku byłam zachwycona - gładkością, aksamitnością cery (otoczenie
        wyraźnie zauważało zmianę, wiec czułam się super!).
        Po jakimś czasie stosowania - m.w. 2 tygodniach, podkład zaczął się ważyc na
        twarzy, wyraźnie "wchodził w pory". Wygladało to okropnie. Jakoś
        go "dociągnęłam" do końca - ale już bez przyjemności... Aha, dodam, że moja
        koleżanka miał identyczne doświadczenia z tym podkładem, jak ja. Niestety.
        • thea Re: Teint Idole Lancome - pozorna rewelacja 18.10.02, 13:27
          Dla mnie akurat Teint Idole byl sporym rozczarowaniem. Pierwsze wrazenia sa
          rzeczywiscie pozytywne: ladnie sie rozprowadza i wtapia w skore, dosc dobrze
          kryje, natomiast po kilku godzinach wyraznie uwidacznia pory i drobne
          zmarszczki, ciemnieje (!) i tworzy troche "maske" na twarzy - szczegolnie po
          poprawkowym przypudrowaniu w ciagu dnia. W dodatku wysuszyl mi skore (mam
          mieszana, wrazliwa), wiec skonczylo sie na wyrzuceniu niedokonczonego
          opakowania. Wydaje mi sie, ze w tej kategorii cenowej sa zdecydowanie lepsze
          podklady.
          • Gość: ania Re: Teint Idole Lancome - pozorna rewelacja IP: 217.98.124.* 18.10.02, 13:40
            no i jak to zwykle bywa ,każda z nas ma inną skórę i wymagania i nie da się
            określić czegoś idealnego dla każdej.Ja akurat też się bardzo zawiodłam na
            Idolu, był za ciężki , za gęsty i cały dzień czułam go na buzi...pozdrawiam
      • Gość: nene Re: Teint Idole Lancome - rewelacja IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.10.02, 18:00
        Niestety nie wiem, bo Mama dostala go w prezencie i dała mi wyprobować :) ale i
        ona zadowolona i ja. Mimo róznicy wieku :)
        • damona Re: Teint Idole Lancome - rewelacja 18.10.02, 22:17
          mialam probke - okropnie wlazil w pory ten podklad:(

Ale podejrzewam, ze to byla wina starej probki.
    • Gość: monias1 Re: Teint Idole Lancome - rewelacja IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 18.10.02, 13:34
      Ja w ogole nie przepadam za Lancome. Uwazam, ze z tych markowych firm o wiele
      lepsze kosmetyki ma Chanel, Guerlain, Estee Lauder. Przetestowalam fluid Double
      Perfection Chanel i Guerlaina z serii Divinora. Oba sa godne polecenia.
      Ale to oczywiscie moja subiektywna opinia.
      • Gość: Izabella Re: Teint Idole Lancome - rewelacja IP: *.vgernet.net 18.10.02, 23:48
        A ja sie zgodze z Nene ze jest to bardzo dobry podklad z tej firmy. Maja
        rowniez inne i wydaje mi sie ze tez sa bardzo dobre oczywiscie zalezy czego sie
        szuka ja trafilam i pozostaje przy tej firmie.
        Nene jak lubisz Teint Idole to powinnas rowneiz sprobowac Maquicontrole.
        Polecam.
        • renia30 Re: Teint Idole Lancome - rewelacja 19.10.02, 10:58
          Miałam zeszłej zimy Tient idole 045 i sądze, że wyglądał b. dobrze. Nie
          wchodził w nic (pory, zmarszczki- cóż w moim wieku mogłyby wchodzić ;o), poza
          tym kolorek 45 jest super (nie jest za ciemny, ale średni, z żółtym podtonem).
          Cena ok 140 zł w Sephorze.
          ..............
          pozdrov renia30
    • Gość: doris Re: Teint Idole Lancome - rewelacja IP: *.satkabel.com.pl 19.10.02, 21:23
      Ja mam stick express Teint Idole i tez wchodzi w pory,mam wrazenie ze zle
      stapia sie ze skora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka