Dodaj do ulubionych

czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy?

07.12.05, 11:20
Allegrowicz pisze, że są to w 100% oryginalne perfumy, cena jest śmiesznie
niska, pisze także że zostały zakupione w strefie bezcłowej w krajach UE,
hmmm... jak sądzicie podróbki czy nie?
allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=408650
Obserwuj wątek
    • gumis82 Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy 07.12.05, 11:22
      mysle ze tak
    • Gość: kasia Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 11:23
      ceny na strefie bezcłowej są niższe, ale bez przesady. Pomyśl sobie, że ktos sprzedający te perfumy jeszcze na nich zarabia . Więc za ile je kupił za 50 zł??
      • konwalia33 Re: Podróby 07.12.05, 11:26
        Bez dwóch zdań. Tak jak napisała wyżej Kasia. Ceny w strefach becłowych owszem
        są niższe, ale nie do tego stopnia. Aby na nich zarobić musiałby je tak kupić
        za jakieś 40 zł. Takich cen nie ma. Zresztą za dużo ma tych perfum- całą strefę
        wolnocłową by wykupił ?
      • rzesa20 Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy 07.12.05, 11:27
        Właśnie, dziwne to bardzo... sama już nie wiem czy warto, czy to naprawde są
        oryginały :|
        • Gość: kasia Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 11:29
          druga sprawa to ceny różnych perfum sa do siebie bardzo podobne. Praktycznie nie ma róznicy, co oczywiście jest bzdurą!
        • Gość: kasia Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 11:31
          nie są i nie warto. Strefa bezcłowa to nie hurtownia nie kupisz niezliczonych ilości
          • rzesa20 Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy 07.12.05, 11:33
            Masz racje, dziwie się tym ludzią ktorzy tak masowo kupują te perfumy bez
            zastanowienia, a facet zbija ładną kase na nich. Dziwne też, że nie zablokują mu
            konta... przecież podróbek nie można sprzedawać :/
    • cassis Re: czy to możliwe aby to były oryginalne perfumy 07.12.05, 12:07
      Bywam w sterfie bezcłowej i nie ma tam takich cen.
      Ewidentne podróby!
    • Gość: Mika Podrobki! IP: *.c.strato-dslnet.de 07.12.05, 12:45
      Rzesa20 radze nie kupowac. Radze tylko z czystej ciekawosci spytac sie
      allegrowicza w jakim to kraju UE i miescie (ew. lotnisku) zakupil
      owe "oryginaly".
      Mam katalog z cenami z monachijskiego lotniska - strefa duty free i niemozliwe
      sa tak niskie ceny - nawet w Andorze, gdzie podobno sa najnizsze ceny bezclowe.
      Slyszalam, ze tak "oryginalne" podrobki mozna kupic za male pieniadze na
      bazarze w Warszawie - wygladaja jak te ze sklepu tyle, ze glowna zawartosc to
      alkohol i "produkowane" sa bodajze w Rumunii lub Bulgarii.
      Takze - lepiej z dala od takich aukcji!
      • Gość: Ruda Re: Podrobki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:29
        Mnie kiedys namowila kolezanka na taki zakup oczywiscie u innego sprzedawcy a
        moze to ten sam. Stwierdzilam a co mi tam opisy na temat tego sprzedawcy byly
        same pozytywne było ich około 200. Wszyscy zachwalali ze to 100% oryginał
        niczym nie różniący się od tego ze sklepu. Chyba nigdy nie mieli tych ze sklepu
        skoro tak twierdzili.Nabralam sie glupia Później uzywalam ich jako odswiezacza
        do lazienki. TO na 1000% podróby. Nie daj się nabrać tak jak ja
        • intraday Re: Podrobki! 07.12.05, 14:35
          To są podróbki kupowane w Rosji za 3, 4 dolce. Turcja tez przoduje w tych
          wyrobach. Jak ktos się nie zna to mysli , ze to oryginały. Czasami róznią się
          tylko minimalnie korkiem, napisem lub dnem butelki. Zapachy są bardzo zblizone
          do oryginałów.
      • rzesa20 Re: Podrobki! 07.12.05, 14:29
        więc ja już wcześniej napisałam do tego allgerowicza, czy to są naprawde
        oryginalne perfumy, bo ceny są dziwnie niskie, to otrzymałam odpowiedz taką :
        "witam serdecznie
        No ceny są jakie są ;o) ale to chyba na plus ?
        Perfumy oczywiście są oryginalne, pozdrawiam serdecznie.Bartek"

Oczywiście nie wierze.
        • waztre Re: Podrobki! 07.12.05, 14:53
          allegro.pl/show_user.php?uid=408650&type=fb_recvd_neg
          Naiwnych nie sieją....
    • Gość: koronkowa Podróbki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka