Dodaj do ulubionych

Lakiery do paznokci

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.02, 16:11
Jakie sa według was najlepsze? Szukam czegoś, co sie dobrze trzyma... a może
znacie jakieś ciekawe odcienie??
Obserwuj wątek
    • grazyna-lubicz Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:18
      Kochanie a ci odpowiem,bo nasze czołowe forumowe ekspertki gdzieś
      zniknęły.Chanel słoneczko jest znakomity,Dior też nie gorszy, no jeszcze
      ewentualnie Lancome.Żadne tam średnie półki to badziew i tyle.Ach i nie maluj
      sobie sama,damy tego nie robią,polecam manicure w hotelu Marriot no jeszcze
      ewentualnie pani Kasia z Sheratona może być.
      Papi!
      xx
      • Gość: Bambi Re: Lakiery do paznokci IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.02, 16:28
        Boże Drogi, czy wy sie na wszystkich wątkach musicie żreć??
        Dajcie sobie z tym spokój, proszę Was bardzo.
        rozumiem,ze możecie się nawzajem nie lubić, ale czy wzajemnych porachunków nie
        można załatwić via mail??
        Nie można nawet zadac pytania w wątku, bo zaraz pojawia się złośliwy i
        agresywny komentarz.
        Grażyno, proponuję wziąć ciepłą, pachnąca kąpiel i sie zrelaksować. Świat jest
        piękniejszy, kiedy się nie żywi do wszystkich naokoło urazy. Poza tym od złości
        sie podobno zmarszczki robią:))
        • marghot Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:38
          Bambi,
          stosuję lakiery Bell (ok. 7zł), trzymają się ok 2-3 dni. Gdy bardzo zależy mi
          na długie żwotności, jako wierzchnią warstwę stosuję specyfik Sally Hansen
          (ok.30 zł)
          • grazyna-lubicz Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:41
            A co ty z takim szajsem jak Bell tu wyskakujesz? Chanel
            powtarzam,chanel.Ostatnio jeszcze Guerlain mi sie spodobał.
            • bambi_ Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:17
              Grażyna, błagam, powyzywaj się gdzieś indziej:(
              • ptasia Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:25
                Najbardziej trwały to Bourjois z gąbeczkami (lepszy niż ten tradycyjny Burżuj),
                ale uzywam baardzo różnych: Inglot (śliczna czerwień i french nr. 82), Rimmel -
                fajne kolory, mam teraz Lollipop wakacyjny różowy z brokatem (brzmi okropnie,
                ale jest lekko transparentny) i kawowy (jakość w miarę - bez rewelacji), jakieś
                Avony - kolory fajne, jakość - jw, ale z bazą i czymś na wierzch - lepiej; mam
                jeszcze teraz Oriflame od Anexxy, schnie b. szybko, kolor fany (fiolet + ciemne
                refleksy)... oj, w ogóle jestem lakieromaniaczka ;-)
                • damona Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:29
                  popieram Ptasie, burzuj z gabeczkami jest bardzo dobry.
                  Mam jeszcze takie male lakiery z Sephory, jak sa swieze i nierozwarstwione (w
                  sephorze stoja czasem stare) to sie dlugo trzymaja.
                • bambi_ Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:31
                  To tak jak ja:) tez cierpie na lakieromanię.
                  Bourjois ma fajne kolory, ale nie chce sie cholera trzymać.
                  Rimmel mi się zle kojarzy jakoś - uzyłam go raz i zachowywal sie jak guma - po
                  prostu starł mi sie z paznokci, jakby nie mógl wyschnac albo co. nie wiem, jak
                  jest teraz, może sie polepszyły...
                  Za to muszę pochwalić Margaret astor - przez dobre 5 dni mi nie odpryskiwał
                  • ptasia Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:37
                    bambi_ napisała:

> Rimmel mi się zle kojarzy jakoś - uzyłam go raz i zachowywal sie jak guma -
                    po
                    > prostu starł mi sie z paznokci, jakby nie mógl wyschnac albo co.
                    ee? nigdy tak nie miałam, a miałam rimmlów z 5 na przestrzeni ok. 4 lat
                    > Za to muszę pochwalić Margaret astor - przez dobre 5 dni mi nie odpryskiwał
                    oj, ja do astor za to ma zażaleniea; kolory niezłe, ale z jakościa było cienko.
                    kiedyś, daaawno temu, to był mój pierwszy ciemny lakier - piękna wiśnia, ale ją
                    wycofali :-((, i jakoś nigdy mi potem nie podpasowały
    • Gość: shisha Re: Lakiery do paznokci IP: *.trzepak.pl 23.10.02, 19:54
      Ja się ostatnio zdziwiłam trwałością lakieru PierreRene - mam lakier w odcieniu
      głębokiej czerwieni.
      Spodobał mi się też lakier Constance Carroll (taniutki, niecałe 5zł) w kolorze
      starego złota.
      Za to Avonem się rozczarowałam (tzn. lakierami).
      pozdrawiam:)
      • Gość: kotmanka Re: Lakiery do paznokci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 23.10.02, 21:05
        z wysokiej polki - zdecydowanie lancome triple tenue
        dalej: revlon, bourjouis, (w takiej kolejnosci), max factor do niczego
        niestety dawno nie mialam okazji testowac polskich lakierow, wiec nic nie
        wiem "w temacie"
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka