Gość: Bambi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.02, 16:11 Jakie sa według was najlepsze? Szukam czegoś, co sie dobrze trzyma... a może znacie jakieś ciekawe odcienie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna-lubicz Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:18 Kochanie a ci odpowiem,bo nasze czołowe forumowe ekspertki gdzieś zniknęły.Chanel słoneczko jest znakomity,Dior też nie gorszy, no jeszcze ewentualnie Lancome.Żadne tam średnie półki to badziew i tyle.Ach i nie maluj sobie sama,damy tego nie robią,polecam manicure w hotelu Marriot no jeszcze ewentualnie pani Kasia z Sheratona może być. Papi! xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Lakiery do paznokci IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.02, 16:28 Boże Drogi, czy wy sie na wszystkich wątkach musicie żreć?? Dajcie sobie z tym spokój, proszę Was bardzo. rozumiem,ze możecie się nawzajem nie lubić, ale czy wzajemnych porachunków nie można załatwić via mail?? Nie można nawet zadac pytania w wątku, bo zaraz pojawia się złośliwy i agresywny komentarz. Grażyno, proponuję wziąć ciepłą, pachnąca kąpiel i sie zrelaksować. Świat jest piękniejszy, kiedy się nie żywi do wszystkich naokoło urazy. Poza tym od złości sie podobno zmarszczki robią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:38 Bambi, stosuję lakiery Bell (ok. 7zł), trzymają się ok 2-3 dni. Gdy bardzo zależy mi na długie żwotności, jako wierzchnią warstwę stosuję specyfik Sally Hansen (ok.30 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 16:41 A co ty z takim szajsem jak Bell tu wyskakujesz? Chanel powtarzam,chanel.Ostatnio jeszcze Guerlain mi sie spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:17 Grażyna, błagam, powyzywaj się gdzieś indziej:( Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:25 Najbardziej trwały to Bourjois z gąbeczkami (lepszy niż ten tradycyjny Burżuj), ale uzywam baardzo różnych: Inglot (śliczna czerwień i french nr. 82), Rimmel - fajne kolory, mam teraz Lollipop wakacyjny różowy z brokatem (brzmi okropnie, ale jest lekko transparentny) i kawowy (jakość w miarę - bez rewelacji), jakieś Avony - kolory fajne, jakość - jw, ale z bazą i czymś na wierzch - lepiej; mam jeszcze teraz Oriflame od Anexxy, schnie b. szybko, kolor fany (fiolet + ciemne refleksy)... oj, w ogóle jestem lakieromaniaczka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:29 popieram Ptasie, burzuj z gabeczkami jest bardzo dobry. Mam jeszcze takie male lakiery z Sephory, jak sa swieze i nierozwarstwione (w sephorze stoja czasem stare) to sie dlugo trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:31 To tak jak ja:) tez cierpie na lakieromanię. Bourjois ma fajne kolory, ale nie chce sie cholera trzymać. Rimmel mi się zle kojarzy jakoś - uzyłam go raz i zachowywal sie jak guma - po prostu starł mi sie z paznokci, jakby nie mógl wyschnac albo co. nie wiem, jak jest teraz, może sie polepszyły... Za to muszę pochwalić Margaret astor - przez dobre 5 dni mi nie odpryskiwał Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Lakiery do paznokci 23.10.02, 19:37 bambi_ napisała: > Rimmel mi się zle kojarzy jakoś - uzyłam go raz i zachowywal sie jak guma - po > prostu starł mi sie z paznokci, jakby nie mógl wyschnac albo co. ee? nigdy tak nie miałam, a miałam rimmlów z 5 na przestrzeni ok. 4 lat > Za to muszę pochwalić Margaret astor - przez dobre 5 dni mi nie odpryskiwał oj, ja do astor za to ma zażaleniea; kolory niezłe, ale z jakościa było cienko. kiedyś, daaawno temu, to był mój pierwszy ciemny lakier - piękna wiśnia, ale ją wycofali :-((, i jakoś nigdy mi potem nie podpasowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: Lakiery do paznokci IP: *.trzepak.pl 23.10.02, 19:54 Ja się ostatnio zdziwiłam trwałością lakieru PierreRene - mam lakier w odcieniu głębokiej czerwieni. Spodobał mi się też lakier Constance Carroll (taniutki, niecałe 5zł) w kolorze starego złota. Za to Avonem się rozczarowałam (tzn. lakierami). pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: Lakiery do paznokci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 23.10.02, 21:05 z wysokiej polki - zdecydowanie lancome triple tenue dalej: revlon, bourjouis, (w takiej kolejnosci), max factor do niczego niestety dawno nie mialam okazji testowac polskich lakierow, wiec nic nie wiem "w temacie" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś