Gość: sfasf IP: *.net / *.net 23.12.05, 03:33 czy one maja taka cere z natury czy sobie tyle podkladu wala bo jak czasem widze w filmach ich twarze to nie moge wyjsc z podziwu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilu Re: cera azjatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:35 Mają taką... Piękną, gładką, bez przebarwień i cieni pod oczami. Tzn na pewno te które widziałam z bliska (japonki). Na pewno nie miały makijażu, bo to było na zawodach kendo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: cera azjatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:44 Azjatki mają wręcz obsesję na punkcie ochrony skóry przed słońcem i co widac uzasadnioną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: cera azjatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:58 Ja tez zawsze podziwialam ich cere na filmach, zdjeciach itp, niestety calkiem niedawno mialam okazje przyjrzec sie cerze pewnej singapurki i rozczarowanie! A bliska widac bylo chropowate blizny po tradziku na calej twarzy, choc to fakt - zadnych przebarwien z tego tytulu. Zoltawy odcien cery chyba tlumi troche zaczerwienienia i z daleka cera sprawia wrazenie idealnej. Ale moze to byl tylko wyjatek. Jakos bardziej wydaje mi sie ze to co zostalo tu napisane byc moze rzeczywiscie tyczy japonek, ale innych azjatek juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś